Κυριακή 2 Φεβρουαρίου η ανάδειξη του υποψηφίου δημάρχου του ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο Σερβίων - Βελβεντού
.

dimotkin19_2_20.1Στην τελική ευθεία για την διαμόρφωση του εκλογικού σχήματος αλλά  και την ανάδειξη του επικεφαλής του  μπαίνει η δημοτική κίνηση Σερβίων - Βελβεντού, που προέρχεται από το χώρο της ριζοσπαστικής αριστεράς, ύστερα από σχετική απόφαση που ψηφίστηκε στην συνέλευση των μελών της.  Οι διαδικασίες που δρομολογούνται, πρωτόγνωρες και δημοκρατικές για τα τοπικά δεδομένα, βάζουν την κίνηση αποφασιστικά σε θέση μάχης για νικηφόρο αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα και  μεταξύ άλλων, στην εν λόγω συνέλευση, συζητήθηκαν ζητήματα προγραμματισμού των επόμενων ενεργειών για την ανάπτυξη της κίνησης, η θέση της κίνησης για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές και σχηματίστηκαν ομάδες εργασίας με σκοπό να επεξεργαστούν το πρόγραμμα της δημοτικής κίνησης και τη συστηματική της λειτουργία.

Επίσης, διευρύνθηκε το συντονιστικό της κίνησης με επιπλέον μέλη, έτσι ώστε να εκπροσωπούνται σε αυτό περισσότερα τοπικά διαμερίσματα του δήμου και μεγαλύτερο εύρος απόψεων.

Τέλος, εξουσιοδοτήθηκε το συντονιστικό να προετοιμάσει την ανοιχτή συνέλευση, στην οποία θα αναδειχτεί ο επικεφαλής του εκλογικού σχήματος, καθώς και το όνομα της κίνησης και οι προγραμματικές κατευθύνσεις.

Η  ανοιχτή συνέλευση στην οποία μέσα από διαδικασία  θα δοθεί το όνομα και  θα αναδείξει τον  επικεφαλή του εκλογικού σχήματος  θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, ώρα 12:00 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου  Σερβίων – Βελβεντού και θα είναι ανοιχτή και σε όλους τους φίλους της κίνησης.

Υποψηφιότητα για ανάδειξη του σε υποψήφια/ο Δήμαρχο του εκλογικού σχήματος θα μπορεί να βάλει όποια ή όποιος έχει γίνει μέλος της Δημοτικής Κίνησης μέχρι την Κυριακή 26 Ιανουαρίου. Δικαίωμα να ψηφίσουν στις ψηφοφορίες που θα διεξαχθούν θα έχουν τα μέλη της κίνησης που θα εγγραφούν και θα υπογράψουν τη διακήρυξη της κίνησης μέχρι και τη μέρα της συνέλευσης (υπόψη ότι όλα τα μέλη θα υπογράψουν τη διακήρυξη της κίνησης η οποία θα δοθεί και στη δημοσιότητα μαζί με τα ονόματα όλων των μελών).