Ένα βιβλίο “οδηγός” για τον επαγγελματία μάγειρα που θέλει να ασχοληθεί με το carving (σκάλισμα) και να μάθει σωστά τα πρώτα βήματα. Οι γενικές πληροφορίες και οι οδηγίες step by step είναι τόσο αναλυτικές και ευκολονόητες που μπορεί να ασχοληθεί με επιτυχία ακόμη και κάποιος που δεν γνωρίζει καθόλου το αντικείμενο.
Η εικονογράφηση, οι φωτογραφίες, τα χρώματα, τα φρούτα, τα λαχανικά συνθέτουν ένα μοναδικό σύνολο που κάνουν το βιβλίο πλήρες και χρήσιμο “εργαλείο”στα χέρια κάθε επαγγελματία.
Με 124 σελίδες και σκληρόδετο ντύσιμο στο εξώφυλλο, το βιβλίο είναι χωρισμένο σε 5 βασικές ενότητες. Με τρόπο απλό, κατανοητό, προσιτό σε όλους, θα σας φέρει πολύ κοντά στην τέχνη του σκαλίσματος εύκολα και γρήγορα, με εκατοντάδες φωτογραφίες όπου βήμα βήμα θα δείτε την μετατροπή ενός φρούτου ή λαχανικού σε πραγματικό έργο τέχνης.
Διαθέσιμο στα παρακάτω καταστήματα:
www.maxairia.gr στη Θεσσαλονίκη
www.cookbookstore.gr στην Αθήνα
www.4chef.gr στη Ρόδο
www.commeunchef.gr στη Κρήτη
www.chefshop.gr στη Κω
www.telisgiannena.gr στα Ιωάννινα
(από το fb /FoodCarving)
* Ο βραβευμένος σε διεθνή φεστιβάλ μαγειρικής chef Νίκος Γεωργιάδης, κατάγεται από τη Νεράιδα Σερβίων – Βελβεντού και είναι σύζυγος της Κατερίνας Τζιούτζιου του Αριστείδη από το Μικρόβαλτο.
Είναι απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων. Εργάζεται ως υπεύθυνος Κρύας Κουζίνας. Εκτός των σπουδών του στην μαγειρική έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα εξειδικευμένα σεμινάρια σε όλο τον κόσμο με θέμα το carving (σκάλισμα).
Δείτε παρακάτω το διαφημιστικό τρέιλερ του βιβλίου…
Δείτε παρακάτω το Νίκο Γεωργιάδη επί το έργον και "γλυπτικές" δημιουργίες του...
Για περισσότερα: www.foodcarving.gr ή στο www.facebook.com/FoodCarvingStudio
Δείτε ΕΔΩ το αφιέρωμα από 28.3.2013 του mikrovalto.gr στον Νίκο Γεωργιάδη.
mikrovalto.gr