Συζητείται η ένσταση κατά του Πρακτικού του Διαγωνισμού Εξυγίανσης των Κτιριακών Εγκαταστάσεων των ΜΑΒΕ στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

mave15113185«Λήψη απόφασης επί της υποβληθείσας ένστασης κατά του από 23-3-2015 Πρακτικού της Επιτροπής διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου "Εξυγίανση – Αποκατάσταση Κτιριακών Εγκαταστάσεων και Περιβάλλοντος Χώρου των ΜΑΒΕ – Κατασκευή ΧΥΤΑΜ" Π.Ε. Κοζάνης», είναι ένα από τα θέματα (2ο σε Α/Α) της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας την Παρασκευή 22/05/2015 και ώρα 10:00 

...στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής).

Θυμίζουμε ότι στη δημοπρασία που είχε πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Μαρτίου 2015, μειοδότρια  είχε αναδειχτεί η Κοινοπραξία ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΑΕ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ – ΑΛΚΤΗΡ ΑΚΤΕ με έκπτωση 56%.

Συνολικά για τα έξι κοινοπρακτικά εργοληπτικά σχήματα που συμμετείχαν στον μειοδοτικό διαγωνισμό, είχαμε τις παρακάτω εκπτώσεις, κατά σειρά μειοδοσίας:

-Κοινοπραξία ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΑΕ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ – ΑΛΚΤΗΡ ΑΚΤΕ, έκπτωση 56%

-Κ/Ξ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΑΤΕ – Μ.Τ. ΑΤΕ – ΤΕΜΕΚ ΑΤΕ – ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ, έκπτωση 40,52%

-Κ/Ξ ΕΡΓΟΤΕΜ ΑΤΕΒΕ – P&C DEVELOPMENTS.A., έκπτωση 38,45%

-Κ/Ξ ΜΙΚΗ ΑΕ – ΚΑΡΚΑΝΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΕ – ΕΡΓΟΡΟΗ ΑΤΕ, έκπτωση 29%

-Κ/Ξ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΕ – ΤΕΚ ΘΕΣ/ΚΗΣ ΑΕ – ΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΤΕ, έκπτωση 20,79%

-Κ/Ξ ΗΛΕΚΤΩΡ ΑΕ – Ν&Κ ΓΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΤΕ – ΤΟΜΗ ΑΒΕΤΕ, έκπτωση 20%

Η συζήτηση του ως άνω θέματος στην Οικονομική Επιτροπή, έχει να κάνει -σύμφωνα με πληροφορίες μας- με την ένσταση της δεύτερης μειοδότριας Κοινοπραξίας Κ/Ξ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΑΤΕ – Μ.Τ. ΑΤΕ – ΤΕΜΕΚ ΑΤΕ – ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ «κατά του από 23-3-2015 Πρακτικού της Επιτροπής διαγωνισμού».

Επακόλουθη βέβαια μετά την παραπάνω εξέλιξη είναι, η καθυστέρηση ανάδειξης του αναδόχου του έργου και κατά συνέπεια η καθυστέρηση έναρξης των εργασιών αποκατάστασης.

mikrovalto.gr