elatipan10208Λίγες ημέρες πριν λήξει η θητεία της «περίφημης» δημοτικής αρχής Κοσματόπουλου, συνεχίζονται τα ευτράπελα και οι απίθανες καταστάσεις στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, σήμερα το πρωί συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο ο απερχόμενος αντιδήμαρχος Θόδωρος Κυρακίδης, μετά από σε βάρος του μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που κατέθεσε ο νυν πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ελάτης Λευτέρης Παλούκας!

Σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν ο τελευταίος φέρεται να πήγε χθες στο τέως Κοινοτικό Κατάστημα Ελάτης για να αφαιρέσει κλιματιστικά, τα οποία, όπως υποστηρίζει, τοποθέτησε ο ίδιος, ιδίοις δαπάναις, ως πρόεδρος της Κοινότητας την περασμένη πενταετία.

Λίγο αργότερα, ενημερωθείς πιθανότατα από τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Ελάτης Γιάννη Τσιτσόπουλο, έφτασε στο χωριό ο αντιδήμαρχος Θόδωρος Κυριακίδης, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία που πήγε στον Λευτέρη Παλούκα, με τον τελευταίο να υποβάλει στη συνέχεια μήνυση!

Ο απερχόμενος αντιδήμαρχος, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, συνελήφθη σήμερα το πρωί από άντρες του Α.Τ. Σερβίων και λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

Πηγή: kozanimedia

elatipan10208

Τι είπαν στο mikrovalto.gr Παλούκας, Κυριακίδης, Τσιτσόπουλος

Το mikrovalto.gr επικοινώνησε πρώτα με τον πρόεδρο της Ελάτης Λευτέρη Παλούκα που επιβεβαίωσε το συμβάν, προσθέτοντας ότι, παράλληλα έχει μηνύσει και τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Ελάτης Γιάννη Τσιτσόπουλο "για προσβολή της προσωπικότητάς του".

Στη συνέχεια μιλήσαμε με το αντιδήμαρχο Θόδωρο Κυριακίδη, ο οποίος τόνισε ότι ουδέποτε πήγε στην Ελάτη, και ότι, όταν ενημερώθηκε για την αφαίρεση των κλιματιστικών από τον κοινοτάρχη Λ. Παλούκα, ενημέρωσε την αστυνομία να ελέγξει σχετικά. Τέλος σε επικοινωνία που είχαμε με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της κοινότητας Ελάτης Γιάννη Τσιτσόπουλο για τη μήνυση εναντίον του, μας δήλωσε παντελή άγνοια για το θέμα.