markopoulos vΤα πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικά κανάλια είναι υποχρεωμένα να απασχολούν ένα ελάχιστο αριθμό εργαζομένων όλων των ειδικοτήτων που είναι 400 εργαζόμενοι. Είναι υποχρεωμένα επίσης να καταβάλλουν σε 10 ισόποσες ετήσιες δόσεις το ποσό που πλειοδότησαν στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Ενισχύθηκαν με κάποια εκατομμύρια από τη λίστα Πέτσα δυό φορές με αδιαφανή κριτήρια για να διαφωτίσουν υποτίθεται τον πληθυσμό στην υπόθεση της πανδημίας.

 Εν μέσω πανδημίας με 100 απώλειες καθημερινά συμπολιτών μας και με υπερπλήρη τα νοσοκομεία μας η επιτελική κυβέρνησα των αρίστων λαμβάνει μέτρα ενδεικτικά , όπως :

1.- Μεταθέτει την πληρωμή των δόσεων των καναλαρχών για αργότερα.

2,- Ενισχύει με κάποια εκατομμύρια ΕΥΥΡΩ με αδιαφάνεια τα ΜΜΕ με ιδιαίτερη προτίμηση στα ‘’ ημέτερα ‘’ .

3.- Εχει αποδυναμώσει το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο , έτσι που να αδυνατεί να επιτελέσει το ρόλο του , με αποτέλεσμα τα κανάλια να δρούν ανεξέλεγκτα , λιβανίζοντας ην κυβερνητική πολιτική και αποσιωπώντας σοβαρά γεγονότα και ειδήσεις.

Το αποκορύφωμα ; Επιχειρεί νομοθετικά να κατοχυρώσει στα μεγάλα ΜΜΕ το κατά τη λαϊκή ρήση ‘’ ξέφραγο αμπέλι ‘’ καταργώντας τον αριθμό των 400 εργαζομένων και οι νέες προσλήψεις θα γίνονται με τους όρους που θα επιβάλλει ο καναλάρχης ( διάρκεια,αμοιβές, λοιπά δικαιώματα ). Ενας εργαζόμενος θα κάνει την παρουσιάστρια , τον οπερατέρ , την καθαρίστρια και πάει λέγοντας.

Μια Κυβέρνηση τροχονόμος που ανάβει μόνιμα το κόκκινο για τους εργαζόμενους και το πράσινο για τους πολύ λίγους , κι όλα αυτά την ώρα που η πρωτοβάθμια υγεία έχει αποδεκατισθεί με τη μετακίνηση του προσωπικού στα Νοσοκομεία , την ώρα που οι φορείς των Γιατρών και των Νοσηλευτών απεγνωσμένα φωνάζουν για μόνιμες προσλήψεις προσωπικού και ενίσχυση του ΕΣΥ , δίνοντας ακόμη και τη ζωή τους για την προστασία της υγείας των πολιτών.

Το ΧΑΤ μεταφράζεται σε ατομική ευθύνη και το χρησιμοποιείται για άλλοθι για να αποσεισθεί η Κυβερνητική ευθύνη , που αποφεύγεται συστηματικά και με την ανευθυνότητα αυτή έχει απολέσει την εμπιστοσύνη των πολιτών. Δεν είναι τυχαίο ότι παρα τα μέτρα της πανδημίας τα κρούσματα δε μειώνονται. Κάποιος πρέπει να μας εξηγήσει ΠΕΙΣΤΙΚΑ και με αλήθειες : τα γιατί και τα διότι.

Αντι για όλα αυτά όμως βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία να προωθήσει ό,τι πιο βάρβαρο και αντικοινωνικό μέτρο σε βάρος των εργαζομένων,μέτρα που αυθαίρετα τα ‘’βαφτίζει’’ μεταρρυθμίσεις και επιβάλλει υπερ των πολύ λίγων και μεγάλων το νόμο της ζούγκλας , όπου τα μεγάλα ψάρια τρώνε τα μικρά, Παράλληλα με την προπαγάνδα του ερχόμενου εμβολίου δημιουργεί επανάπαυση στον πληθυσμό , γνωρίζοντας ότι θα πάρει χρόνο όταν με το καλό έρθει και για να έχει επιτυχία θα πρέπει να μειωθεί στο ελάχιστο δυνατό σημείο ο αριθμός των κρουσμάτων. Αλλιώς θα γίνει μια τρύπα στο νερό.

markopoulos v