mikrgr25

- Δεν ανοίγουν ή δεν εμφανίζονται σωστά αρκετά άρθρα:

  • Δεν εμφανίζεται το «Φωτογραφικό Υλικό» (7 υποκατηγορίες Phoca Gallery)
  • Δεν ανοίγουν άρθρα (δειγματοληπτικά): Στην κατηγορία «Ιστορία»-«Ιστορία Μικροβάλτου» στη σειρά τα 1,8,10,19,21,24 άρθρα. Στην κατηγορία «Πολιτισμός»-«Εκδηλώσεις» δεν ανοίγουν τα 4,10,11,12,28,31,34,35,39,49,50,55,67…κ.α.)
  • Άρθρο «Μπουχάρια», προβληματικό (από τη μέση και κάτω λειτουργεί κανονικά –φωτο,βίντεο-, το υπόλοιπο σε κλικ βγάζει Αρχική)
  • Άρθρο «Θάνατοι Μικροβαλτινών, δεν ανοίγουν τα περισσότερα λινκ (έχει αρκετά, 1-2 ανοίγουν σε άλλο άρθρο)

- Στα κυλιόμενα άρθρα της Αρχικής (τώρα 5), θα προτιμούσα να περιλαμβάνονται επιλεγμένα (σε όλα τα σάιτ που έχω δει κάτι παρόμοιο, εμφανίζονται επιλεγμένα άρθρα). Έτσι δεν έχει νόημα. Τα 5 πρώτα άρθρα (τίτλους) τα βλέπει κανείς στη ροή με τον κέρσορα, έτσι κι αλλιώς, σε 3 δευτερόλεπτα.  

- Τα εικονίδια «Προηγούμενο» & «Επόμενο» ανοίγουν άρθρα της ίδιας κατηγορίας. Το σωστό (αυτό που βλέπω και σε άλλα σάιτ) είναι να εμφανίζονται το προηγούμενο ή το επόμενο άρθρο με τη σειρά της Αρχικής. Ή και να παραληφθούν τα εικονίδια «Προηγούμενο», «Επόμενο» δεν θα με πείραζε.

- Εμφάνιση στο κινητό. Με τη σειρά: Βασική φωτογραφία, κύριο μενού (menu), top menu, άρθρα Αρχικής, right menu, left menu (εδώ έχουμε το πρόβλημα, προς το παρόν έχω βγάλει εκτός το αριστερό μενού).

 

- Αναζήτηση. Να φαίνεται η εσοχή εγγραφής αναζήτησης και δίπλα το εικονίδιο του «φακού» ή η λέξη «Αναζήτηση». Και να πάει δεξιά στη μπάρα.  

  Νίκος: Το έψαξα λίγο για να μπει στη μπάρα μενού.  Επειδή η μπάρα μενού είναι μια 'εφαρμογή' στο Joomla δεν είναι εύκολο.  Στην 'αγορασμένη' έκδοση της εφαρμογής μενού αυτό γίνεται εύκολα (μπαίνει ένθεμα αναζήτησης σαν κουμπί μενού). Τώρα όμως δε βοηθάει καθόλου..

 

- Διαχωριστική γραμμή (ή έστω κάποια απόσταση) μεταξύ των άρθρων της Αρχικής

  Νίκος: Έβαλα απόσταση στα άρθρα της Αρχικής. Εδώ και μέρες. 

 

- Απαλοιφή τίτλου κατηγορίας στα ανοιγμένα άρθρα (τώρα μάλιστα έχουν και πολύ μεγάλο μέγεθος γραμμάτων).

- Η ημερομηνία να εμφανίζεται κάτω από το κείμενο του άρθρου, με μικρότερα -αν γίνεται- γράμματα (ή πάνω από τον τίτλο του άρθρου).

 

- Εμφάνιση «Μου αρέσει» & «f Κοινοποίηση» (αντί της τριπλής ανοιγόμενης «ρόδας»).

  Νίκος: Πρέπει να αλλάξει το Plugin για social media

 

- Εμφάνιση «Τυχαίας φωτογραφίας» (το έχει η λίστα Ενθεμάτων, αλλά θα χρειαστεί η «εύρεση-επαναφορά» ή η προσθήκη των φωτογραφιών της Phoca Gallery).

- Δημοσίευση «Καιρός» & «Ημερολόγιο», σε λευκό φόντο (Καιρός - δεξιά κάτω από τα Μπουχάρια, Ημερολόγιο - αριστερά κάτω από το μενού).

- Προεπιλεγμένη γραμματοσειρά κειμένου. Θα ήθελα να πειραματιστούμε με μια άλλη γραμματοσειρά (τώρα βλέπω Arial στον τίτλο και Helvetica στο κείμενο των άρθρων). Να βάλουμε την Arial  και στο κείμενο (στο ίδιο μέγεθος, 11άρια). Η γραμματοσειρά των τίτλων των άρθρων μου φαίνεται καλή στο κινητό, όχι τόσο καλή στον υπολογιστή(;). Μήπως -στους τίτλους- χρειάζεται η ρύθμιση Div αντί Paragraph, για να φαίνονται πιο συμμαζεμένοι (πυκνοί);

- Υποκατηγορία Αθλητισμός-ΑΙΑΣ Μικροβάλτου-μεμονωμένα άρθρα (3η σκάλα), δεν φαίνονται όλα τα άρθρα (στο κινητό οκ).

ΣΗΜ.: Η λίστα παραμένει ανοιχτή για περαιτέρω βελτιωτικές επισημάνσεις…

admin