Στα Καμβούνια περιόδευσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιάννης Βήττας

 Παρουσίαση υποψηφίων από το Τρανόβαλτο

vittran13 4Τις θέσεις του συνδυασμού της «Λαϊκής Συσπείρωσης Δυτικής Μακεδονίας» παρουσίασε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιάννης Βήττας σε café του Τρανοβάλτου το μεσημέρι της Κυριακής 13 Απριλίου 2014, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας στην περιοχή των Καμβουνίων, συνοδευόμενος από την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης Έφη Τσίγκα και άλλα στελέχη του ψηφοδελτίου.

Ο κ. Βήττας αναφέρθηκε στην ομιλία του στα γενικότερα πολιτικά ζητήματα, ζητώντας στις εκλογές να τιμωρηθούν τα κόμματα της συγκυβέρνησης (ΝΔ-ΠΑΔΣΟΚ) που εξαθλίωσαν το λαό, το «αριστερό» δεκανίκι τους (ΔΗΜΑΡ), η «διγλωσσία» του ΣΥΡΙΖΑ (άλλα εδώ και άλλα στο εξωτερικό) και η ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή. Να τιμωρηθούν οι υποψήφιοι που ευκαιριακά έβαλαν την ταμπέλα του «αντιμνημονιακού» και του «ανεξάρτητου» και εξυπηρετούν τον αντιλαϊκό δρόμο -δήθεν- ανάπτυξης υπέρ του κεφαλαίου και να ενισχύσουν τις δυνάμεις των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Ακολούθως αναφέρθηκε στα τοπικά ζητήματα και προβλήματα, προτείνοντας τη λύση για λειτουργία των λατομείων Τρανοβάλτου υπό κρατικό έλεγχο, που να διασφαλίζει το μεροκάματο και να μην κλέβει τον ιδρώτα του εργάτη και του υπάλληλου.

Τέλος παρουσίασε τους υποψήφιους από το Τρανόβαλτο που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης του ΚΚΕ στο δήμο Σερβίων – Βελβεντού με υποψήφιο δήμαρχο τον Νίκο Γεωργακόπουλο, που είναι οι εξής:

Για το τοπικό Τρανοβάλτου

- Δανατσοπούλου Ευτυχία

- Κοζικόπουλος Γ. Νίκος

- Λαβαντσιώτης Κώστας

- Παυλίδης Σάββας

Για το κεντρικό Σερβίων - Βελβεντού

- Νάκας Στέργιος

- Στάμου-Νάτσιου Ερμιόνη

- Τζιδημόπουλος Ν. Χρήστος

Ακόμη υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση Δυτικής Μακεδονίας είναι και ο Γιώργος Κοζικόπουλος από το Τρανόβαλτο.

Γ.Μ./mikrovalto.gr