mikrovalto.gr

Χωρίς εκπροσώπηση από το Δήμο Σερβίων-Βελβεντού ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές

Αρνήθηκε ο Πολυδεύκης Λιάκος – Δεν «προχώρησε» της Καλλιόπης Βέττα

poll15912Χωρίς εκπρόσωπο από το Δήμο Σερβίων - Βελβεντού στη λίστα των επτά (7) υποψηφίων βουλευτών, εμφανίζεται το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015.

Ο θεωρούμενος «σίγουρος» Πολυδεύκης Λιάκος, με καταγωγή από το Φρούριο, φέρεται να μην αποδέχτηκε την 5η θέση...

...που βρέθηκε στην προτεινόμενη αρχικά λίστα από τα κεντρικά του ΣΥΡΙΖΑ, θεωρώντας αυτονόητη τουλάχιστον την 3η θέση λόγω της κατάταξης του σε σταυρούς στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση, επιλέγοντας τελικά να μείνει εκτός λίστας. Πάντως, παρά τη δυσαρέσκειά του και την κριτική που άσκησε για το θέμα της λίστας και για γενικότερα θέματα δημοκρατικής λειτουργίας σε τοπικό επίπεδο, φαίνεται -ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης- να κρατάει χαμηλούς τόνους.

K.Vetta15912Ένα άλλο πρόσωπο που φέρεται να προτάθηκε για την τοποθέτηση στην 2η θέση του ψηφοδελτίου, ήταν αυτό της καταξιωμένης τραγουδίστριας Καλλιόπης Βέττα, με καταγωγή από το Λιβαδερό, που κατά πληροφορίες μας, είχε τη θετική γνώμη του περιφερειάρχη Θόδωρου Καρυπίδη και του επικεφαλής του ψηφοδελτίου και π. βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μίμη Δημητριάδη. Παρά τους αρχικούς ενδοιασμούς της, η Καλλιόπη Βέττα φέρεται να συζητάει το θέμα, που όμως δεν «προχώρησε» παραπέρα.

Λιγότερο ακόμη συζητήθηκε και η περίπτωση τοποθέτησης στη λίστα της Σερβιώτισσας Χιονίας Ανδρεάδου (συμπεριλαμβάνονταν στην προτεινόμενη λίστα των 24 της τοπικής οργάνωσης), που οι εσωτερικές «καραμπόλες» δεν το επέτρεψαν.

Γ.Μαστρ./mikrovalto.gr