Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013 

Tο ρεπορτάζ του CNN για τον κρόκο Κοζάνης!!!
.

krokos_cnn8.11Spice of life, how saffron could save Greek farmers: Μπαχαρικό της ζωής, πως ο κρόκος μπορεί να σώσει τους Έλληνες αγρότες, εξηγεί το CNN σε ρεπορτάζ του, τα οφέλη του φυτού του κρόκου και πόσο η καλλιέργειά του μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη της οικονομίας και στη στήριξη του τοπικού εισοδήματος.

Συνεργείο του μεγάλου τηλεοπτικού καναλιού βρέθηκε στον Κρόκο, συνομίλησε με νέους στην πλειοψηφία τους καλλιεργητές, είδε από κοντά τις καλλιέργειες, πως γίνεται η συγκομιδή του φυτού, αλλά και την ανάπτυξη που μπορεί να έχει η προσοδοφόρα καλλιέργεια. Συνομίλησε επίσης και με τον πρόεδρο του συνεταιρισμού Νίκο Πατσιούρα, αναφέρθηκε στην ποιότητα του ελληνικού κρόκου σε σχέση με εκείνον από το Ιράν και την Ισπανία, ενώ καταηγει λέγοντας πως οι έλληνες αγρότες έχουν βρει μέσω του κρόκου «χρυσές ευκαιρίες σε δύσκολους καιρούς».

Δείτε το δημοσιεύμα και το video που συνοδεύει κάνοντας κλικ στο Link:

Ρεπορτάζ CNN για τον κρόκο Κοζάνης