diptyxo-2Το  φροντιστήριο ‘’ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ Θ. Γ.’’ δημιουργήθηκε σαν ώριμο τέκνο του φυσικού Θωμά Καραδήμου μετά από 25 έτη συνεχούς παρουσίας στο χώρο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης μέσα από το φροντιστήριο ‘’ΔΟΜΗ’’ του οποίου ήταν επίσης συνιδρυτής.

Οι νέες συνθήκες , οι αυξανόμενες απαιτήσεις , η σύγχρονη τεχνολογία επέβαλλαν αυτό το άλμα , ώστε σ’ έναν νέο χώρο στο ιστορικό κέντρο της Κοζάνης που δημιουργήθηκε από την αρχή ώστε να πληρεί όλες τις προϋποθέσεις ενός σύγχρονου εκπαιδευτηρίου με τη χρήση νέων τεχνολογιών και ηλεκτρονικών υπολογιστών, με διαδραστικούς πίνακες και internet σ’ όλο το χώρο και σ’ όλες τις αίθουσες, να συνεχίσουμε με αίσθημα ευθύνης το έργο μας για την κατάκτηση της γνώσης.

Προσωπικά εγώ και το εκπαιδευτικό προσωπικό , με αίσθημα ευθύνης για την αγωνία κάθε μαθητή και της οικογένειάς του δεσμευόμαστε ότι η προσπάθεια που θα κάνει ο ίδιος και η οικογένειά του:

  • Με τη σωστή καθοδήγηση
  • Με την εξατομικευμένη δουλειά, σεβόμενοι την προσωπικότητα κάθε μαθητή
  • Με την χρήση των νέων τεχνολογιών
  • Με τα κατάλληλα εγχειρίδια και βοηθήματα (σημειώσεις-βιβλία-διαγωνίσματαα)
  • Με τη συνεχή ψυχολογική στήριξη του μαθητή και της οικογένειάς του
  • Με τη σωστή ενημέρωση, χωρίς κολακείες και προσβολές, αλλά φέρνοντας το μαθητή προ των ευθυνών του,

θα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Με εκτίμηση και σεβασμό στην προσπάθεια, πνευματική και υλική των μαθητών και των οικογενειών τους.

Η διεύθυνση του φροντιστηρίου Καραδήμος Θ.Γ.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ Σας περιμένουμε για προσωπική ενημέρωση καθημερινά από Δευτέρα έως Πέμπτη 9:30-13:30 κ’ 18:00-21:00 κ’ Παρασκευή 9:00-14:00.

Πληροφορίες τηλ. 2461506022