mikrovalto.gr

Επιστολή παραίτησης από τη θέση του προέδρου της Τ.Κ. Καστανιάς υπέβαλε ο Σπύρος Γκόγκος

kast1572Επιστολή παραίτησης από τη θέση του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Καστανιάς υπέβαλε ο Σπύρος Γκόγκος, που αναγνώστηκε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων – Βελβεντού την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015 και στην οποία δεν αναφέρονται οι λόγοι παραίτησής του.

Η πλήρης επιστολή του κ. Γκόγου με θέμα «Παραίτηση από θέση προέδρου» έχει ως παρακάτω:

«Σας παρακαλώ να κάνετε δεκτή την παραίτησή μου από τη θέση του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Καστανιάς και να προβείτε στις ενέργειες για την εκλογή νέου προέδρου».

Με παρέμβασή του ο αντιδήμαρχος Φώτης Ζυγούρης, επικαλούμενος συνομιλία μαζί του, ενημέρωσε ότι ο παραιτηθείς πρόεδρος επικαλέστηκε «προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους» και η παραίτησή του ισχύει και από τη θέση του συμβούλου. Από την άλλη πλευρά ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Βασίλης Κωνσταντόπουλος, με την παράταξη του οποίου είχε εκλεγεί ο κ. Γκόγκος, ζήτησε κάποιο χρόνο μέχρι την αποδοχή της, επικαλούμενος «διαδικασία ανάκλησης της αίτησης παραίτησης».

Σε κάθε περίπτωση που ο Σπύρος Γκόγκος εμμείνει στην παραίτησή του, πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καστανιάς αναλαμβάνει η δεύτερη σε ψήφους από το ψηφοδέλτιο, σύμβουλος  Παναγιώτα Καραγιώργου (96 ψήφοι), ενώ θέση μέλους του Τοπικού Συμβουλίου καταλαμβάνει ο Βασίλης Λάσπας (77 ψήφοι).

mikrovalto.gr