podiotis1712Άλλη μία σημαντική προσωπικότητα ανταποκρίθηκε στο οικουμενικό κάλεσμα της Τασούλας Κελεσίδου για συσπείρωση της οικογένειας του ελληνικού στίβου και ανακοίνωσε σήμερα υποψηφιότητα για το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ με την κίνηση της Αναγέννησης.

Πρόκειται για τον Γιάννη Ποδιώτη του οποίου η υποψηφιότητα συνοδεύεται και με επίσημη δήλωση στήριξης της Αναγέννησης από τον ΜΕΑΣ Τρίτων.

Ο οικονομολόγος Γιάννης Ποδιώτης, αντιπρόεδρος του ΜΕΑΣ Τρίτων και διευθυντής της ΔΟΥ Κοζάνης, δεν μπόρεσε να αγνοήσει το κάλεσμα της Τασούλας Κελεσίδου και όπως ανακοινώθηκε από το ΔΣ του ΜΕΑΣ Τρίτων, συστρατεύεται με την Αναγέννηση αποτελώντας την 12η έως τώρα υποψηφιότητα της Κίνησης. Οι 11 υποψήφιοι της Αναγέννησης που έχουν προηγηθεί είναι οι: Κελεσίδου (πρόεδρος), Αλεξόπουλος, Αραμπατζή, Βούρος, Γκατσιούδης, Δημότσιος, Κουκοδήμος, Λαμπράκης, Μαρσέλλου, Μπόλλας, Παυλακάκης.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του ΜΕΑΣ Τρίτων με την δήλωση υποψηφιότητας του Γιάννη Ποδιώτη και στήριξης της Τασούλας Κελεσίδου για την Αναγέννηση του Κλασικού Αθλητισμού.

«Ο Μ.Ε.Α.Σ. ΤΡΙΤΩΝ Θεσσαλονίκης, στις επερχόμενες αρχαιρεσίες του ΣΕΓΑΣ για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και του νέου Προέδρου της Ομοσπονδίας, στηρίζει την Ολυμπιονίκη μας Τασούλα Κελεσίδου, της οποίας η προσωπικότητα, η μέχρι σήμερα πορεία της, αλλά και εν γένει οι θέσεις της, αποτελούν εγγύηση για την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ του Ελληνικού κλασικού αθλητισμού. O Αντιπρόεδρος του ΔΣ του συλλόγου μας κ. Ιωάννης Ποδιώτης θα είναι υποψήφιος για το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ συμβάλλοντας με όλες του τις δυνάμεις για την επιτυχία της πορείας της.

Η αρχαιότερη και ιστορικότερη αθλητική Ομοσπονδία της πατρίδας μας με την οποία ο σύλλογός μας μέχρι σήμερα είχε αγαστή και ειλικρινή συνεργασία, στις δύσκολες και πρωτόγνωρες αυτές στιγμές οφείλει να ανανεωθεί, να εκσυγχρονιστεί και ενωμένη να πρωταγωνιστήσει, συνθέτοντας όλες τις δυνάμεις της, πολλαπλασιάζοντας τις δυνατότητές της και διαιρώντας τα προβλήματα. Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς.»

Σύντομο βιογραφικό του Γιάννη Ποδιώτη*

O Γιάννης Ποδιώτης γεννήθηκε πρίν από 53 χρόνια στην Κοζάνη. Οικονομολόγος στο επάγγελμα, κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών και υποψήφιος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, από τον Ιούλιο του 2018 εκτελεί καθήκοντα Διευθυντή στη ΔΟΥ Κοζάνης.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 1992 από το Υπουργείο Οικονομικών, ενώ από το 2007 είναι Οικονομικός Επιθεωρητής. Η οργανική του θέση είναι στη Δ/νση Εσωτερικού Ελέγχου της ΑΑΔΕ. Έχει διδάξει στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και το ΤΕΙ Σερρών, υπήρξε εισηγητής σε πλήθος σεμιναρίων, ενώ την περίοδο 2012-2014 ήταν Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Υπουργού Μακεδονίας-Θράκης.

Την τελευταία δεκαετία έχει δραστηριοποιηθεί έντονα με τα διοικητικά του ΜΕΑΣ Τρίτων του οποίου είναι Αντιπρόεδρος και έχει ταυτιστεί απόλυτα με την επιτυχημένη πορεία των διοργανώσεων του μαραθωνίου δρόμου «Μέγας Αλέξανδρος» και του νυχτερινού ημιμαραθωνίου δρόμου Θεσσαλονίκης, καθώς είναι ο γενικός γραμματέας των οργανωτικών επιτροπών.

Πηγή: sportsfeed.gr

podiotis1712

*Σημ.: Ο Γιάννης Ποδιώτης είναι σύζυγος της Βάσως Π. Μανάδη, που κατάγεται από το Μικρόβαλτο