Προκήρυξη 4ου Αγώνα Δρόμου «Προφήτη Ηλία» Κερασιάς

ker15610Ο Α.Μ. Σύλλογος Ελεγειακός Κερασιάς Κοζάνης διοργανώνει και προκηρύσσει τον 4ο αγώνα δρόμου «Προφήτη Ηλία». Ως ημερομηνία διεξαγωγής ορίζεται η Κυριακή 21 Ιουνίου 2015.

Περιγραφή αγώνα:

Αφετηρία και τερματισμός ορίζεται η κεντρική πλατεία της Κερασιάς. Πρόκειται για μια διαδρομή ασφαλτοστρωμένη κατά μήκος της οποίας οι δρομείς θα συναντήσουν το μικρό γεφύρι και θα διασχίσουν ένα όμορφο πλατανόδασος. Στη συνέχεια, θα φτάσουν στο επόμενο χωριό που είναι το Κτένι & στην επιστροφή θα δουν το Ιερό Προσκύνημα του Προφήτη Ηλία.
Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10 πμ.
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται μια ώρα πριν την ώρα εκκίνησης στην κεντρική πλατεία της Κερασιάς.
Η διαδρομή σε όλο το μήκος της θα επιτηρείται από την Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Μακεδονίας, από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης-παράρτημα Κοζάνης και από τους Ποδηλάτες Εύνης. Επίσης για την ασφαλέστερη διεξαγωγή του αγώνα θα υπάρχει γιατρός (Χαρίσιος Μεντελης, καρδιολόγος) που θα παρακολουθεί την εξέλιξη του αγώνα. Στη διαδρομή θα υπάρχουν δυο σταθμοί τροφοδοσίας, στο 5ο χλμ & στον τερματισμό. Σε όλους τους αθλητές θα προσφερθούν νερά και φρούτα.

Κατηγορίες:
Γενική ανδρών-γυναικών:
18-29, 30-39, 40-49, 50-59, 60+

Βραβεύσεις:

Σε όλους τους νικητές της κάθε κατηγορίας θα δοθούν πρωτότυπα κύπελλα και μετάλλια. Σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές θα δοθούν ξεχωριστά μετάλλια που θα εντυπωσιάσουν. Τα διπλώματα συμμετοχής θα μπορούν οι αθλητές να τα κατεβάσουν σε ηλεκτρονική μορφή από τις ακόλουθη διεύθυνση: 
ddkerasiakozanis.blogspot. gr. 

Δικαίωμα συμμετοχής:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές και αθλήτριες άνω των 18 ετών καθώς και όλοι οι ελεύθερα ασκούμενοι δρομείς οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη. Η συμμέτοχη για τα άτομα κάτω των 18 ετών θα επιτραπεί μονό με γονική συγκατάθεση.

Δηλώσεις συμμετοχής:

Η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής λήγει την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015. 

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται τηλεφωνικά στον κ. Τότσκα Αργύριο 6977768852 καθώς και στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η φόρμα της αίτησης συμμετοχής θα υπάρχει στο blog

ddkerasiakozanis.blogspot.gr. 

Θα βρίσκετε πάνω δεξιά εκεί που γραφεί υπεύθυνη δήλωση θα το ανοίγετε είναι σε μορφή word συμπληρώνετε τα στοιχειά σας και θα το στέλνετε στο email 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρακαλούνται θερμά όλοι οι ενδιαφερόμενοι δρομείς για την άρτια οργάνωση & διεξαγωγή του αγώνα να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμέτοχη τους.
Στο τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει δεξίωση προς τιμήν των αθλητών με παραδοσιακά εδέσματα από τις κύριες του χωρίου Κερασιάς.
Το φιλόξενο χωριό της Κερασιάς απέχει μόλις 17 χλμ από την πόλη της Κοζάνης (δρόμος προς την Αιανή).