met281118 1 20Τα ωραία κάποτε τελειώνουν (ελπίζουμε προσωρινά).

Δυστυχώς όλη αυτή η κατάσταση με τον κορονοϊό επηρέασε σε πολύ μεγάλο βαθμό την ομάδας μας και ανακοινώνουμε πως για την φετινή χρονιά δεν θα συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κοζάνης.

Όπως όλα τα χωριά της περιοχής (απομακρυσμένα απ την Κοζάνη) είμαστε μια ομάδα η οποία τα έσοδα της προέρχονται απ τις εκδηλώσεις του καλοκαιριού και όχι από κάποια τμήματα υποδομής γιατί δεν είμαστε ακαδημία. Το γεγονός ότι δεν έγιναν εκδηλώσεις (άρα μηδέν έσοδα) και σε συνδυασμό με την άρνηση της πολιτείας για κάποια βοήθεια ήταν μονόδρομος η απόφαση να σταματήσει μετα από πάρα πολλά χρόνια η παρουσία μας στα γήπεδα.

Αυτό δεν σημαίνει πως τελειώνουν όλα. Στόχος της διοίκησης είναι η αναγέννηση της ομάδας την νέα σεζόν αν ευνοούν οι συνθήκες. Ελπίζουμε πως όλο αυτό θα είναι απλά ένα διάλειμμα ενός χρόνου.

Ευχόμαστε στις ομάδες που θα συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ καλή χρονιά με υγεία χωρίς τραυματισμούς και υπομονή σ αυτήν την ιδιαίτερη χρονιά. Αυτό το διάλειμμα αφορά μόνο το ποδοσφαιρικό κομμάτι καθώς ο σύλλογος παραμένει ενεργός σε ότι κι αν έκανε τα προηγούμενα χρόνια...

Εις το επανιδείν !!!!

Πηγή: facebook.com/emasproodosmetaxa

met281118 1_20