www.mikrovalto.gr

Τυχαία φωτογραφία

Αναζήτηση


Σοβαρή κρίση στην παράταξη Κοσματόπουλου του δήμου Σερβίων – Βελβεντού – 10 δημοτικοί σύμβουλοι του ζητούν να αλλάξει συμπεριφορά και …DNA, διότι αλλιώς θα τους βρει απέναντί του! Εκτύπωση
Τρίτη, 21 Ιούνιος 2016 18:48

Σοβαρή κρίση στην παράταξη Κοσματόπουλου του δήμου Σερβίων – Βελβεντού – 10 δημοτικοί σύμβουλοι του ζητούν να αλλάξει συμπεριφορά και …DNA, διότι αλλιώς θα τους βρει απέναντί του!

dsv16219Τη σοβαρότερη, μέχρι σήμερα, κρίση, αντιμετωπίζει, ως φαίνεται, η παράταξη του δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού, Σάκη Κοσματόπουλου. Ο νέος “πονοκέφαλος” για το δήμαρχο, ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή, σε προ-συμβούλιο της πλειοψηφούσας παράταξης, όταν δέκα δημοτικοί σύμβουλοι...

...(Ζήνων Παπαδημητρίου, Νίκος Τέτος, Κουκάλης Δημήτρης, Ζορμπάς Μιλτιάδης, Παπαστέργιος Θωμάς, Κοσμάς Δημήριος, Μαλιούρα Παναγιώτα, Χαραλαμπίδης Ευάγγελος, Κοσμάς Δημήτριος, Mιχάλης Παπαδόπουλος) παρουσίασαν επιστολή, που συνεπέγραφαν, με την οποία ζητούσαν αλλαγή “πλεύσης”, από τον πρώτο, σε μια σειρά από ζητήματα, προκειμένου να μην τους έχει απέναντί του. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.grπου αποκαλύπτει το θέμα, μερικές από τις αναφορές που περιελάμβανε το 3σέλιδο κείμενο της επιστολής, έχουν ως εξής: “Πέρασαν 2 χρόνια και  ο συνδυασμός δε βρήκε το ρυθμό του. Την ευθύνη την έχουμε όλοι μας. Φέρουμε ευθύνη που συμβιβαζόμαστε και δεν αντιδρούμε. Τη μεγαλύτερη ευθύνη φέρει ο δήμαρχος. Γιατί με την ανυπαρξία του, τη μη έγκυρη προσέλευση και τη μη καθημερινή παρουσία του στο δήμο, δίνει δικαιώματα χλευασμού και σχολιασμού στους δημότες. Στους δε υπαλλήλους που προΐσταται ασυδοσία και “μπαχαλοποίηση”. Γιατί με την κοροϊδία, τη ψευτιά, τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις, λέγοντας σε όλα “ναι” και ότι επιβάλλεται να γίνει, δημιουργούνται μεγάλα προβλήματα στους αιρετούς και κατ’ επέκταση στους πολίτες. Πρέπει να αλλάξεις νοοτροπία, συμπεριφορά και συνήθειες ή ακόμη και το DNA σου, όπως λες και συ. Nα σταματήσει το «διαίρει και βασίλευε». Παίρνεις αποφάσεις μόνος σου. Γράφοντας αρκετές φορές όλους κανονικότατα. Αυτό δε μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Πρέπει άμεσα να σταματήσεις, θα μας έχεις όλους απέναντί σου”.  Το περιεχόμενο της εν λόγω επιστολής, εκνεύρισε το δήμαρχο Σερβίων – Βελβεντού, ο οποίος, σε κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια του προ-συμβουλίου, φέρεται να είπε: Δε μπορεί να μαζεύεστε κρυφά από το δήμαρχο, αντί να ‘ρθείτε να μου πείτε τα παράπονά σας. Δεν είστε άνδρες και φοράτε στριγκάκια.” Η συγκεκριμένη προσβλητική αναφορά, έβγαλε εκτός εαυτού, έναν από τους δημοτικούς συμβούλους, που πέταξε κάτω μια  μαρμάρινη επιγραφή και διάφορα άλλα πράγματα. Υπήρξε μια παραφιλολογία, πως για τη συγκεκριμένη πράξη του εν λόγω συμβούλου, ο δήμαρχος φέρεται να εκμυστηρεύτηκε σε κάποιους πως προτίθεται να καταθέσει μήνυση, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο.

H “ατμόσφαιρα” στο “στρατόπεδο” της παράταξης του Α. Κοσματόπουλου, μυρίζει  “μπαρούτι” και όλα κρέμονται από μια “κλωστή”, στην περίπτωση που κάποια από τις δύο πλευρές ή και οι δυο, δεν επιλέξουν να χαμηλώσουν τους τόνους και να βρουν μια λύση, με νηφαλιότητα, που θα ικανοποιεί τους πάντες.

kozan.gr

ΣΗΜ. mikrovalto.gr:

Επιβεβαιώνουμε εξ ιδίων την κρισιμότητα της κατάστασης, καθότι σε συνάντησή μας με το δήμαρχο Σερβίων-Βελβεντού το Σάββατο 18/6 (στους κωπηλατικούς του Ναυτικού Ομίλου), τον είδαμε ότι ήταν σε έξαλλη κατάσταση και έδειξε επιθετικές διαθέσεις εναντίον των «10», λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «από βδομάδα θα τους ‘καθαρίσει’ με την …κόσα»!

 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack