Ευχές - μηνύματα τοπικών αρχόντων…

efxesta15 1Ευχές - μηνύματα τοπικών αρχόντων (Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού, Μείζονος Αντιπολίτευσης Π.Δ.Μ.) που λάβαμε, για το νέο έτος 2016 που έρχεται.

Δείτε παρακάτω:

Ευχές του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας για τη νέα χρονιά

efxesta15 3Έχουμε τη δύναμη, τη γνώση, και τη θέληση να εργαστούμε με αλληλεγγύη και να κάνουμε τις απαραίτητες αλλαγές που θα βάλουν τον τόπο μας στην πρώτη γραμμή και θα βοηθήσουν συνολικά τη χώρα μας  να βρει το βηματισμό της.

Οι προτεραιότητές μας παραμένουν αδιαπραγμάτευτες και γι’ αυτές θα αγωνιστούμε και τη νέα χρονιά.

Εύχομαι το 2016 να φέρει ανάπτυξη για όλους, υγεία και ευτυχία σε προσωπικό επίπεδο.

Καλή Χρονιά σε όλους.


Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού 

 efxesta15 4Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες, φίλες και φίλοι.

 Υποδεχόμαστε το 2016 με την ελπίδα αλλά και την πίστη ότι θα είναι μία χρονιά καλύτερη, περισσότερο δημιουργική και με λιγότερα προβλήματα. Οφείλουμε, όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε μία κατάσταση δύσκολη όχι όμως και μη αναστρέψιμη.

 Στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση μικρών και μεγάλων προβλημάτων ταυτόχρονα όμως είμαστε προσηλωμένοι στα σημαντικά κοινωνικά ζητήματα που έχουν προκύψει από την πολυετή κρίση.

 Η Δημοτική Αρχή στέκεται αρωγός, στηρίζει, συμπαραστέκεται και θα συνεχίσει και το νέο έτος, με μεγαλύτερη ένταση και αποφασιστικότητα, να οδηγήσει αυτόν τον τόπο εκεί που πραγματικά του αξίζει.

 Εύχομαι ολόψυχα, Καλή Χρονιά με Υγεία και Οικογενειακή Ευτυχία.

Ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού

Αθανάσιος Κοσματόπουλος


Ευχές Μείζονος Αντιπολίτευσης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

efxesta15 2