ΟΑΠΝ: Μέχρι 29/6 οι δηλώσεις συμμετοχής συλλόγων στα Λασσάνεια

oapnΣτις 11/5/2015 με σχετικό emailπου σας στείλαμε, ζητούσαμε να μας ενημερώσετε για εκδηλώσεις (λαϊκές, δημοτικές και ποντιακές βραδιές, πανηγύρια, φεστιβάλ χορευτικών συγκροτημάτων, γιορτές τοπικών προϊόντων, κ.λπ) που οργανώνετε,

...προκειμένου να τις συμπεριλάβουμε σε ειδικό φυλλάδιο που θα εκδώσουμε για την προβολή τους και για την ενημέρωση των δημοτών.

Ελάχιστοι σύλλογοι ανταποκρίθηκαν έγκαιρα και για το λόγο αυτό επανερχόμαστε στο θέμα. Όσοι επιθυμούν να ενταχθούν οι δράσεις τους στο φυλλάδιο θα πρέπει το αργότερο έως τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015 να μας ενημερώσουν με email ή fax. Σε διαφορετική περίπτωση, και επειδή το έντυπο την Τρίτη τυπώνεται, δεν θα περιλαμβάνεται η δράση τους  σε αυτό.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Ιωάννα Βόμβα στο τηλέφωνο 2461023356, fax 2461029163 και email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Σε κάθε περίπτωση, επιβεβαιώστε τη λήψη του μηνύματος.

Ευχαριστούμε

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΑΠΝ

 ΦΑΝΗ ΦΤΑΚΑ ΤΣΙΚΡΙΤΖΗ