Λαϊκές Συνελεύσεις στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού

Την Τρίτη 10 Μαρτίου στο Μικρόβαλτο

dimarxeio serv-velv banner 185 Στην Τοπική Κοινότητα Καστανιάς ανοίγει την Τετάρτη 4 Μαρτίου ο κύκλος των Λαϊκών Συνελεύσεων που θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής σε συνεργασία με τα Τοπικά Συμβούλια με στόχο την ιεράρχηση των προτεραιοτήτων, την ενημέρωση, την καταγραφή των προβλημάτων και την κατάθεση προτάσεων – απόψεων σε σχέση με ζητήματα που αφορούν την κάθε Δημοτική και Τοπική Κοινότητα όπου και θα πραγματοποιείται η Λαϊκή Συνέλευση αλλά και γενικότερα την κατάρτιση του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου.

 Γι’ αυτήν την εβδομάδα είναι προγραμματισμένες οι Λαϊκές Συνελεύσεις στην Τ.Κ. Καστανιάς (Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015 και ώρα 7:30μ.μ. Καφενείο Κακαλέ) και την Τ.Κ. Βαθυλάκκου  (Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015 και ώρα 5:30μ.μ. Πνευματικό Κέντρο Εκκλησίας).

Για την επόμενη εβδομάδα έχουν υπογραμμιστεί οι Λαϊκές Συνελεύσεις σε Κρανίδια (9/3), Μικρόβαλτο (10/3), Πλατανόρευμα (12/3) και Προσήλιο (14/3).