www.mikrovalto.gr

Τυχαία φωτογραφία

Αναζήτηση


Ο χορός του συλλόγου Μικροβαλτινών 2011 Εκτύπωση
Τρίτη, 15 Φεβρουάριος 2011 22:23

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Πολύς κόσμος, ενδιαφέροντα δρώμενα και μεγάλο γλέντι

στην κορυφαία εκδήλωση του συλλόγου

Ο χορός των Μικροβαλτινών 2011

 

faex11m_1

Με κύριο χαρακτηριστικό τη μεγάλη προσέλευση του κόσμου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το βράδυ του Σαββάτου 12 Φεβρουαρίου 2011 στο κέντρο διασκέδασης ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ο ετήσιος χορός του συλλόγου Μικροβαλτινών Ν. Κοζάνης.

Η βραδιά ξεκίνησε με το καλωσόρισμα από τον πρόεδρο του συλλόγου Γιώργο Μαστρογιαννόπουλο και συνεχίστηκε με την κοπή της βασιλόπιτας από τον αρχιερατικό επίτροπο Εορδαίας, Μικροβαλτινό αρχιμανδρίτη π. Νικηφόρο. Παράλληλα έγινε και η κοπής της βασιλόπιτας του αθλητικού συλλόγου Αίαντα Μικροβάλτου, που εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρό του Γιάννη Χαρισόπουλο και το σύνολο σχεδόν των ποδοσφαιριστών της ομάδας, υποδηλώνοντας τη συνεργασία και τη σύμπνοια των δυο συλλόγων. Ακολούθησε η απονομή επαίνων και αναμνηστικών δώρων στους εισαχθέντες* Μικροβαλτινούς στην τριτοβάθμια εκπαίδευση -ΑΕΙ, ΤΕΙ- στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2010, που φέτος ανήλθε σε αριθμό τους είκοσι δύο (22), κρατώντας την παράδοση που θέλει τα παιδιά του Μικροβάλτου να έχουν κάθε χρόνο μεγάλες επιτυχίες. Η απονομή των επαίνων έκλεισε με τις δύο σημαιοφόρους της τρέχουσας σχολικής περιόδου 2010-2011, που είναι η Ράνια Δ. Παπαχαρισίου σημαιοφόρος του 2ου Γενικού Λυκείου Κοζάνης και η Πωλίνα Δ. Σιδερίδου σημαιοφόρος  στο Δημοτικό Σχολείο "Χ. Μούκας" Κοζάνης.

Στη συνέχεια η χορωδία του συλλόγου που συγκροτείται σχεδόν στο σύνολό της από μέλη της ευρύτερης περιοχής του νέου δήμου Σερβίων-Βελβεντού με επικεφαλής το Γιάννη Μαστρογιαννόπουλο, παρουσίασε παραδοσιακά κλέφτικα τραγούδια του χωριού μας. Έκτακτα συμμετείχε με το όργανό του και ο βραβευμένος στο Μέγαρο Μουσικής βιολιστής, μαθητής Λυκείου Θανάσης Νάτσης. Με την εξαιρετική παρουσίαση της χορευτικής ομάδας των γυναικών, που χόρεψε παραδοσιακούς χορούς με την καθοδήγηση της Αγγέλας και της Έφης Κωτούλα που είναι και οι δασκάλες της ομάδας, έκλεισε ο πρώτος κύκλος της βραδιάς και έδωσε το έναυσμα για το χορό στον κόσμο. Στο χορό που κράτησε μέχρι τις πρωϊνές ώρες με αστείρευτο και αμείωτο κέφι, με τους ήχους της δημοτικής ορχήστρας του αξεπέραστου κλαρινίστα Μικροβαλτινού Νίκου Τζουκόπουλου.

faex11m_2faex11m_3faex11m_4faex11m_5

faex11m_6faex11m_7faex11m_8faex11m_9

faex11m_10faex11m_11faex11m_12faex11m_13

faex11m_14faex11m_15faex11m_16faex11m_17

faex11m_18faex11m_19faex11m_20faex11m_21

faex11m_21_1faex11m_22faex11m_23faex11m_24

faex11m_25faex11m_27faex11m_29faex11m_28

κλικ εδώ να δείτε συνολικά 215 ΦΩΤΟ από την εκδήλωση...

Εντυπωσιακή σε όγκο –όπως προαναφέραμε- ήταν η παρουσία των Μικροβαλτινών, των μελών και των φίλων του συλλόγου καθώς και των επίσημων προσκεκλημένων. Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση οι βουλευτές Γιάννης Βλατής, Γιώργος Κασαπίδης και Πάρις Κουκουλόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γιάννης Σόκουτης, ο δήμαρχος Σερβίων - Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Γιάννης Παπαϊορδανίδης επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Γιώργος Μαργαρίτης, Κωνσταντίνα Μητροπούλου, Παναγιώτης Θεοδωρίδης, Κυριάκος Μιχαηλίδης και Βαγγέλης Σημανδράκος,  οι αντιδήμαρχοι Κοζάνης Βαγγέλης Καραπάτσιος και Νούλα Τουμπουλίδου, η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μικροβάλτου Κατερίνα Ζαραβίγκα, οι αντιδήμαρχοι Σερβίων-Βελβεντού Νίκος Λαζαριώτης, Γιώργος Μπάκανος και Γιώργος Παναγιωτούλας, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Κοζάνης και πολιτευτής Άννα Νανοπούλου, ο πολιτευτής Φώτης Κεχαγιάς, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σερβίων-Βελβεντού Μενέλαος Μακρυγιάννης επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Τάσος Αλεξόπουλος, Άρης Τζιούτζιος και Δημήτρης Ζιούζιος, ο δντής της Alpha Τράπεζας Σιάτιστας Τάκης Κ. Σταθόπουλος, ο τ. δντης της ΔΕΗ Χρήστος Παπαγεωργίου, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ρυμνίου Νίκος Αρβανίτης, οι πρόεδροι συλλόγων, Αντώνης Μπατσιακόπουλος του τοπικού συλλόγου Μικροβάλτου, Γιώργος Βητόπουλος του πολιτιστικού συλλόγου Τρανοβάλτου, Παναγιώτης Μπασιάς του συλλόγου Μεταξιωτών Κοζάνης και Μπάμπης Πατσικόπουλος του Α.Ο. Τρανοβάλτου, κ.α.

*κλικ εδώ να δείτε τα ονόματα των εισαχθέντων σε ΑΕΙ-ΤΕΙ το 2010 που βραβεύτηκαν

τα ΒΙΝΤΕΟ της εκδήλωσης

 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack