Τελετή δωρεάς του ΕΟΣΛΜΑ & ΣΔΥΚ στο Ειδικό Εργαστήρι Κοζάνης

2skytalsdyk14 01 r 15 6Την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014 και ώρα 11:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί μια μικρή τελετή για την παράδοση από τον Πρόεδρο του συλλόγου μας και με την παρουσία του προέδρου της ΕΟΣΛΜΑ-Υ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΛΑΪΚΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ) Κ. Γούλα Νικολάου,

Επιταγής-Δωρεάς στο Ειδικό Εργαστήρι Κοζάνης. Το ποσό αυτό αποτελεί προϊόν συμφωνίας για την ανταπόδοση μέρους του χρηματικού παραβόλου που καταβάλλουν οι αθλητές στους αγώνες που συμμετέχουν κάτω από τον μανδύα της ΕΟΣΛΜΑ-Υ για φιλανθρωπικούς σκοπούς, κάθε φορά σε διαφορετικό ίδρυμα και πόλη. Για τη συγκεκριμένη περίπτωση τα χρήματα της δωρεάς αποτελούν το αντίστοιχο ποσό από τον Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος (και των παράλληλων αγώνων των 5 και 10 χιλιομέτρων) που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2014 με συμμετοχή πλέον των 100 αθλητών εκ μέρους του συλλόγου μας.

Στην δύσκολη οικονομική συγκυρία Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κοζάνης με την αμέριστη συμπαράσταση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΛΑΪΚΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ καταφέρνει να χρηματοδοτεί ένα ίδρυμα της πόλης μας βοηθώντας έτσι στην βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών, από την πλευρά του Ειδικού Εργαστηρίου Κοζάνης, στα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Καλούμε όλα τα Μ.Μ.Ε. αλλά και ενδιαφερόμενους φορείς και πολίτες να παρευρεθούν στη μικρή αυτή τελετή.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Σ.Δ.Υ.ΚΟΖΑΝΗΣ                                                                        Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                                                                           ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΣΑΒΒΑΣ