Δήλωση υποψηφιότητας Μενέλαου Μακρυγιάννη με το συνδυασμό του Γιώργου Δακή

makrigiannis menelaos 22 4 2Αποφάσισα να είμαι παρών στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές και είμαι έτοιμος να δώσω τη μάχη του σταυρού για Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Συμμαχία των πολιτών για τη Δυτική Μακεδονία» με επικεφαλή τον Γιώργο Δακή. Μετά από ώριμη σκέψη και πολλές συζητήσεις με τους συνεργάτες μου, αποτελεί μια νέα αρχή η συμμετοχή μου στις Περιφερειακές εκλογές διότι...

θέλω να έχω ενεργό ρόλο στην διαδικασία λήψης των αποφάσεων που χαράζουν και διαμορφώνουν το μέλλον του τόπου μου. Θέλω να βοηθήσω και μπορώ λόγω της πολύχρονης εμπειρίας μου με τα κοινά και με τους ανθρώπους της υπαίθρου στη διαμόρφωση νέων πολιτικών που θα δώσουν νέα πνοή στον τόπο.

Η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης έχει πολλές δυνατότητες αρκεί να αξιοποιηθούν ακόμη περισσότερο τα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα. Συμμετέχω στις εκλογές γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι μπορούμε να σχεδιάσουμε εκείνες τις δομές και να πάρουμε τις πρωτοβουλίες που θα αναγεννήσουν την ύπαιθρο και θα επιτρέψουν τους νέους ανθρώπους να μείνουν στον τόπο τους και να συμβάλλουν ενεργά στην αναγέννησή του, στον τομέα της κτηνοτροφίας και σε όλο το φάσμα των παραγωγικών και αναπτυξιακών δράσεων.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Γιώργο Δακή για την τιμητική πρόταση στο πρόσωπό μου, να συμπορευτώ μαζί του.