www.mikrovalto.gr

Τυχαία φωτογραφία

Αναζήτηση


Ο Μανώλης Στεργίου για την έλλειψη νερού στο Βελβεντό - Η απάντηση του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού Εκτύπωση
Δευτέρα, 12 Αύγουστος 2019 09:19

velventoΤο φιλότιμό μας ημών των νεοεκλεγμένων, μερικοί σημερινοί αιρετοί στο Δήμο, στα Σέρβια και στο Βελβεντό, το εξέλαβαν ως αδυναμία. Νομίζουν ότι έχουμε αναλάβει την ηγεσία του Δήμου κι ότι είμαστε και υπεύθυνοι για όλα. 

Μολις χτες αποκαταστήσαμε εθελοντικά τη βλάβη στο αποχετευτικό δίκτυο έξω από το Στάδιο, όπου παν και παιδιά, με χρήματα δικά μας, γιατί είχε βρωμίσει ο τόπος κι επιπλέον έρχεται Δεκαπενταύγουστος. Ειδοποιήσαμε τον τοπικό Αντιδήμαρχο τηλεφωνικά αρκετές φορές να κάνει κάτι. Πλήρης αδιαφορία. Δανειστήκαμε δυο υπαλλήλους του Δήμου και ένα μηχάνημα έργου και από μας δυο νέοι αιρετοί τρέχαμε επί δυο μέρες να επισκευάσουμε τη βλάβη και να φέρουμε κι άλλο μηχάνημα αποφρακτικό εκτός Βελβεντού, που το πληρώσαμε με δικά μας χρήματα, γιατί δεν ερχόταν με χρέωση αυτού του αναξιόπιστου και κακοπληρωτή καλλικρατικού Δήμου. 
Τα ίδια και με το νερό. 
Το σημερινό πρόβλημα της λειψυδρίας οφείλετε να το αντιμετωπίσετε εσείς, κύριε Κοσματόπουλε και οι συνεργάτες σας που δεν σηκώνουν ούτε τα τηλέφωνα. Παλεύουμε εδώ και δυο μήνες από φιλότιμο να βρούμε λύσεις στο πόσιμο νερό, χωρίς εργαλεία και χωρίς μηχανήματα. Κάτι που από το 2017 οφείλατε να το κάνετε εσείς. Αλλά που να συγκινηθείτε!!! 
Αλωνίσαμε εμείς οι νεοεκλεγμένοι το βουνό με τα αυτοκίνητά μας για να μπορείτε εσείς να κόβετε βόλτες στα αγροκτήματά σας με το υπηρεσιακό τζιπ και να κοροϊδεύετε το σύμπαν. Σας έχω δει προσωπικά αμέτρητες φορές να βγαίνετε με το τζιπ του δήμου από το αγρόκτημά σας, ως μη όφειλε. 
Απόψε, Σάββατο 10 Αυγούστου το μισό Βελβεντό δεν έχει νερό κι αυτό οφείλεται στην αδιαφορία του Καλλικρατικού Δήμου και των αξιωματούχων του. Ειδοποιήσαμε τον Αντιδήμαρχο τον κύριο Κυριακίδη από χτες το πρωί ότι κάτι συμβαίνει με το νερό. Υποσχέθηκε ότι θα ρθει με τον υδραυλικό. Ήρθαν; Δεν ήρθαν; Ποιος ξέρει;;; Παίρνουμε τηλέφωνα κι ουδεμία απάντηση Αντιδήμαρχος και υδραυλικός. 
Το πρόβλημα όμως είναι εδώ. Σήμερα, αύριο, μεθαύριο θα συνεχίσει να υπάρχει. 
Καμιά ευαισθησία, καμιά ανταπόκριση. 
Άφαντοι όλοι τους όλο το καλοκαίρι... 
Δευτέρα πρωί οδεύουμε ξανά στη δικαιοσύνη. 
Ως τις 31 Αυγούστου έχετε την απόλυτη ευθύνη για αυτό το χάλι.

Πηγή: facebook.com/manolis.stergiou.7

velvento

Η απάντηση του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού

 Στη γνωστή τακτική του λαϊκισμού και των ανυπόστατων καταγγελιών κατέφυγε για ακόμη μία φορά ο Μανώλης Στεργίου. Έχοντας μείνει στην εποχή του «Καποδίστρια» και των «παχιών αγελάδων» δυσκολεύεται να κατανοήσει και να αντιληφτεί ότι πολλά έχουν αλλάξει στη λειτουργία των ΟΤΑ.  Θεωρώντας ότι με προσωπικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις απειλές θα παραπληροφορήσει τους πολίτες προχώρησε και πάλι στην οδό που γνωρίζει πολύ καλά.

 Ξεκινώντας από το πιο απλό να επισημάνουμε ότι πότε δεν τηλεφώνησε στον αρμόδιο αντιδήμαρχο Βελβεντού. Αυτό όπως είναι φυσικό δεν λέει τίποτα σε εμάς, γιατί κανείς από τη Δημοτική Αρχή δεν περίμενε τον κ. Στεργίου να ενημερώσει για ζητήματα του Βελβεντού ώστε να ακολουθούσουν οι σχετικές παρεμβάσεις. Γίνονται άμεσα και όπως προβλέπεται. Να υπογραμμίσουμε όμως εδώ την συχνή επικοινωνία και συνεργασία με τον κ. Κώστα Κουρτέλη ειδικά για το συγκεκριμένο ζήτημα

 Η παρακολούθηση των ζητημάτων του Βελβεντού είναι καθημερινή από τους αρμόδιους αντιδημάρχους (Βελβεντού και Τεχνικών Έργων) πόσο μάλλον για το θέμα της ύδρευσης όπου πάντα υπήρξε άμεση παρέμβαση από τους υπαλλήλους του δήμου. Ο ίδιος βέβαια ο κ. Στεργίου αδυνατεί να καταλάβει ότι το όποιο θέμα προέκυψε αυτές τις ημέρες, με την χαμηλή παροχή νερού δεν είχε καμία σχέση με τους αγωγούς και τις δεξαμενές ύδρευσης όπου ελέγχονται καθημερινά.

Η ροή του νερού είναι κανονική όπως αποδεικνύεται από τις σχετικές φωτογραφίες και βίντεο στα αντίστοιχα σημεία. Σημεία που μάλλον δεν μπόρεσε να επισκεφτεί ο κ. Στεργίου παρότι διατρανώνει ότι «αλώνισε» το βουνό με το αυτοκίνητό του.

 Η αυξημένη κατανάλωση, η χωρίς σχέδιο επέκταση του δικτύου σε εξοχικά ημετέρων, και η παλαιότητα του δικτύου που προκαλεί σχεδόν καθημερινές βλάβες είναι οι βασικές αιτίες αυτής της κατάστασης. Μόνο τις τελευταίες δύο εβδομάδες εντοπίστηκαν 18 βλάβες στο εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης του Βελβεντού για τις οποίες έγιναν οι απαραίτητες παρεμβάσεις. Αυτό όμως δεν λέει τίποτα στον κ. Στεργίου ο οποίος συνεχίζει να αρνείται την πραγματικότητα.

 Σχετικά με όσα ο κ. Στεργίου αναφέρει για την παρέμβαση στο αποχετευτικό δίκτυο, να τονίσουμε ότι και εδώ είχε δοθεί η σχετική εντολή από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο ενώ το ίδιο ισχύει και για τον δήθεν «δανεισμό» υπαλλήλων και μηχανήματος έργου όπου επίσης με οδηγίες του αντιδημάρχου προχώρησαν στην σχετική παρέμβαση-αποκατάσταση. Όσο για το αν νομίζουμε ότι ο κ. Στεργίου έχει αναλάβει την ηγεσία του δήμου όπως και γράφει, να του επισημάνουμε ότι ο ίδιος νομίζει κάτι τέτοιο και το αποδεικνύει με τις πράξεις του. Είναι πρόσφατη εξάλλου η παρέμβαση στο δίκτυο ηλεκτροδότησης αλλά και την τοποθέτηση σκαλωσιάς στην είσοδο του δημοτικού κτιρίου χωρίς καμία εξουσιοδότηση και με κίνδυνο δυστυχήματος για το οποίο σίγουρα δεν θα μπορούσε να σκεφτεί τις συνέπειες. 

Έτσι για να γνωρίζουν και οι πολίτες ποιοι κανονικά θα πρέπει να απολογηθούν στον εισαγγελέα, κάτι που αποτελεί και μόνιμη «καραμέλα» για τον Μανώλη Στεργίου.

Βίντεο αγωγού και δεξαμενής

IMG 619912819

https://www.youtube.com/watch?v=xgSb_0dk8Zc&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=6hCknIluIRY&feature=youtu.be

 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack