www.mikrovalto.gr

Τυχαία φωτογραφία

Αναζήτηση


Δελτία Τύπου από τις προεκλογικές περιοδείες υποψηφίων βουλευτών ΠΕ Κοζάνης - Προγράμματα επισκέψεων-ομιλιών για τη Δευτέρα 1.7.2019 Εκτύπωση
Δευτέρα, 01 Ιούλιος 2019 01:53

livadero 10Σύμφωνα με τα Δελτία Τύπου υποψήφιων βουλευτών Ν. Κοζάνης που λάβαμε, από τις προεκλογικές περιοδείες και τα προγράμματα επισκέψεων για τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019, παραθέτουμε:

Στάθης Κωνσταντινίδης: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Δευτέρας 1 Ιουλίου 2019

Ο Στάθης Κωνσταντινίδης* υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ, Ν. Κοζάνης, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας, την Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019, θα επισκεφθεί:

ΩΡΑ| ΤΟΠΟΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ

Εκκλησιασμός στον Κλείτο

Επίσκεψη στη λαϊκή αγορά και στα εμπορικά καταστήματα των Σερβίων

18.30   Πετρανά

19.00   Ίμερα

19.30   Λεύκαρα

20.00   Ροδίτης

20.30   Μεσιανή

21.00   Βαθύλακκος

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 1.7.2019

Ο Στάθης Κωνσταντινίδης, υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, το βράδυ της Δευτέρας, 1.7.2019, στις 22.00 θα φιλοξενηθεί στο West Channel, στην εκπομπή «Η ώρα της κάλπης», με τον Δημήτρη Βακρατσά.


Ο Στάθης Κωνσταντινίδης στα Καμβούνια – Ομιλία στο Λιβαδερό (φωτογραφίες)

livadero 3

Ο Στάθης Κωνσταντινίδης, υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, το πρωί του Σαββάτου, 29.6.2019, επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά και τα εμπορικά καταστήματα του Τσοτυλίου.

Το απόγευμα πραγματοποίησε περιοδεία στα Καμβούνια: στο Μικρόβαλτο, Τρανόβαλτο, Λαζαράδες και Ελάτη.

mikrovalto 2

1 1 mikrovalto 61 2 tranovalto 3

1 3 tranovalto 51 4 lazarades

1 5 elati 31 6 elati 4

Το βράδυ πραγματοποίησε ομιλία στο Πολιτιστικό Κέντρο Λιβαδερού, όπου μίλησε για τις αναπτυξιακές δυνατότητες της περιοχής.

livadero 2

livadero 3 1livadero 5

livadero 8livadero 10

-------------------------------------------

Ανοιχτή πρόσκληση της υποψηφίας βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Καλλιόπης Βέττας, για την Τετάρτη 3 Ιουλίου

kalliopivetta 2

Σας προσκαλώ την Τετάρτη 3 Ιουλίου και ώρα 9μμ στο καφέ Άλσος στο πάρκο του Αγίου Δημητρίου στην Κοζάνη για καφέ και κουβέντα εν όψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Καλλιόπη Βέττα Ερμηνεύτρια-Υποψήφια Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε Κοζάνης

-----------------------------------------

Γιώργος Αμανατίδης: Οι συναντήσεις του Σαββατοκύριακου

aman306 1aman306 2

aman306 3aman306 4 

Την Σιάτιστα και χωριά του  Βοΐου επισκέφθηκε το πρωί της Κυριακής ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στο Ν. Κοζάνης Γιώργος Αμανατίδης. Αρχικά συναντήθηκε με κατοίκους στα χωριά Δρυόβουνο, Πελεκάνο, Καλονέρι, Μικρόκαστρο ενώ ακολούθησε η πόλη της Σιάτιστας. Σήμερα το βράδυ της 9:30μ.μ. στο «Τραμπάντζειο» της Σιάτιστας ο κ. Αμανατίδης θα πραγματοποιήσει μία ακόμη ανοιχτή κεντρική ομιλία όπου αναμένεται να αναφερθεί σε επιμέρους σημεία του προγράμματος της Ν.Δ. καθώς και σε θέματα που αφορούν το Βόιο αλλά και ειδικότερα την Σιάτιστα. Μία ημέρα νωρίτερα, το Σάββατο 29 Ιουνίου, ο κ. Αμανατίδης συναντήθηκε με πολίτες στην Λαϊκή Αγορά της Κοζάνης, ενώ το απόγευμα ανάλογες συναντήσεις είχε σε Άργιλο, Κλείτο, Βατερό, Χαραυγή και Πτολεμαΐδα.

-----------------------------------------

ΕΠΙΣΚΕΨΗ - ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΜΗ ΜΟΥΜΟΥΛΙΔΗ ΣΕ ΤΣΟΤΥΛΙ-ΝΕΑΠΟΛΗ-ΣΙΑΤΙΣΤΑ

moumoulidis karta

Την Δευτέρα 1 Ιουλίου, ο Θέμης Μουμουλίδης θα πραγματοποιήσει κύκλο επισκέψεων και ομιλιών σε Πεντάλοφο, Τσοτύλι, Νεάπολη και Σιάτιστα.

Το πρόγραμμα είναι το ακόλουθο:

17.30 Πεντάλοφος

18.45 Τσοτύλι – ομιλία στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ

19.45 Νεάπολη – ομιλία στο καφενείο Τσαρτσαμπαλίδη

21.00 Σιάτιστα – ομιλία στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ

Θέμης Μουμουλίδης στην πολιτική του συγκέντρωση στην Κοζάνη

moum296 1  1moum296 1  2

Το Σάββατο, 29 Ιουνίου, στο ξενοδοχείο ¨Αλιάκμων¨ ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Θέμης Μουμουλίδης μίλησε στους πολίτες της Κοζάνης, εν’ όψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Ο βουλευτής ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια περάσαμε δύσκολες στιγμές. Κάναμε λάθη, είχαμε παραλήψεις, όμως ούτε μια στιγμή δεν ξεχάσαμε ποιους εκπροσωπούμε, ποιων συμφέροντα βρεθήκαμε εδώ να εκπροσωπούμε, ποιοι μας στείλανε στα κυβερνητικά έδρανα και για ποιους πρέπει να αγωνιζόμαστε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε κάποια από τα σημαντικότερα σημεία του κυβερνητικού έργου 2015-2019. Ανέφερε τις 300.000 νέες θέσεις εργασίας, τη ρύθμιση των 120 δόσεων, την κάλυψη όλου του εκπαιδευτικού προσωπικού στην Ειδική Αγωγή καθώς και την -για πρώτη φορά- δωρεάν οδοντιατρική φροντίδα για 800.000 παιδιά Δημοτικού. Σε τοπικό επίπεδο, μίλησε για την πρόταση ολοκληρωμένου σχεδίου αποκατάστασης των εδαφών της ΔΕΗ και για την αξιοποίηση του βιομηχανικού αποτυπώματος της περιοχής.Συνέχισε λέγοντας ότι τις τελευταίες μέρες βιώνουμε κάτι πρωτοφανές. Ένα κόμμα και ο αρχηγός του, που θέλουν να επιστρέψουν στην εξουσία, προσπαθούν να μας βυθίσουν όλους στη λήθη. Προσπαθούν να μας πείσουν ότι όλα έχουν κριθεί. Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, σε αυτή την εκλογική αναμέτρησηεπιθυμούν οι πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες δίχως να σκέφτονται και δίχως να γνωρίζουν το πρόγραμμα και τις θέσεις των κομμάτων. Αρνούνται κάθε πολιτική αντιπαράθεση. Ας αποδείξουμε ότι η δύναμη του δίκιου είναι πιο ισχυρή από τη δύναμη της επικοινωνίας

Ο στόχος μας όμως είναι σαφής και εφικτός. Ανατροπή και νίκη. Είναι εφικτό, αν το πιστέψουμε. Αρκεί ο καθένας και η καθεμιά από εμάς να φέρει στην κάλπη έναν ακόμα. Έναν ακόμα που δεν ψήφισε στις 26 του Μάη. Έναν ακόμα που θέλει να ζήσει καλύτερα σε αυτό τον τόπο. Έναν ακόμα που ελπίζει ότι το αύριο δεν θα είναι σαν αυτό που ζήσαμε τις μαύρες μέρες του 2010 - 2014. Αν ο καθένας και η καθεμιά από εμάς πείσουμε έναν ακόμη, ότι είναι εφικτή η ανατροπή. Για να εκφράσει τις δικές μας ελπίδες και προσδοκίες.

Ο βουλευτής έκλεισε την ομιλία του λέγοντας ότι η μάχη μπροστά μας είναι ανοιχτή. Και τη μάχη αυτή θα την κερδίσουμε, γιατί προσερχόμαστε σε αυτήν με τα πεπραγμένα μας, με την εντιμότητά μας, με τα επιχειρήματά μας. Και γιατί αυτή τη φορά οι Ελληνίδες και οι Έλληνες γνωρίζουν ότι ψηφίζουν για τη ζωή τους, για το αύριο που ξημερώνει σε αυτό τον τόπο. Και αυτό το αύριο δεν θα το αφήσουμε να το διαχειριστούν αυτοί που λεηλάτησαν και χρεοκόπησαν την πατρίδα μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεμιστοκλή (Θέμη) Μουμουλίδη

Σκηνοθέτη, υπ. Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης

-----------------------------------------

Παρασκευή Βρυζίδου: Δελτίο Τύπου 30.06.2019

vr306 1vr306 3

Το πρωί της Κυριακής η υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ Παρασκευή Βρυζίδου, επισκέφτηκε τα Παρχάρια του Αγίου Δημητρίου στον π. Δ. Ελλησπόντου και συζήτησε με την πολυπληθή νεολαία για τη έντονη και μεγάλη ροπή προς τις παραδόσεις και τον πολιτισμό, ως ανάγκη και διέξοδο στην κρίση που περνάμε ως κοινωνία.

Στο Βελβεντό επίσης βρέθηκε η κα Βρυζίδου, σε συνάντηση με παραγωγούς του τόπου και τόνισε ότι η ποιότητα και η οργάνωση στις δενδροκαλλιέργειες, ήρθε η ώρα να επιβραβευθεί και όχι να τιμωρείται, όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια, οδηγώντας τους καλλιεργητές σε χαμηλά κέρδη, εξαιτίας των δυσβάστακτων εξόδων και των υψηλότατων φόρων.

Επισκέφθηκε για πολλοστή φορά το μικρό υδροηλεκτρικό σταθμό του ΤΟΕΒ Βελβεντού, το οποίο θεωρεί πως αποτελεί αξιόλογο παράδειγμα προς μίμηση και για άλλες περιοχές, εκμεταλλευόμενο τα νερά από την ορεινή θέση «Σκεπασμένο», τα οποία χρησιμοποιούνται για την άρδευση των χωραφιών το καλοκαίρι, ενώ χρησιμεύουν για την παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος το χειμώνα.

Παρασκευή Βίκυ Βρυζίδου

Υποψήφια Βουλευτής ΝΔ ΠΕ Κοζάνης

Σε Καμβούνια, Λιβαδερό και χωριά της Κοζάνης η Παρασκευή Βρυζίδου τη Δευτέρα 1 Ιουλίου

vr306 2

 

 

 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack