kexVSkosm 2Δεν είναι μυστικό ότι ο νυν πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Φώτης Κεχαγιάς, εδώ και καιρό «λοξοκοιτάζει» για μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα του στο δήμο Σερβίων-Βελβεντού στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Η λεκτική επίθεση του στον νυν δήμαρχο Σερβίων-Βελβεντού Θανάση Κοσματόπουλο...

...το βράδυ της Παρασκευής 10 Αυγούστου 2018, στην διάρκεια των χαιρετισμών τους στην εκδήλωση των Ανταμώματος στο Τρανόβαλτο -δείτε ΕΔΩ- ενώπιον 500-600 ατόμων, ήρθε να επικαιροποιήσει το θέμα;

Το επεισόδιο -έξω από τα συνηθισμένα σε ανάλογες εκδηλώσεις-, έχει ως εξής:

Ο δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Θανάσης Κοσματόπουλος παίρνοντας το λόγο, επικεντρώθηκε στο «αφήγημα» των τελευταίων ημερών (το έχει δημοσιοποιήσει και γραπτώς στα MME) για το θέμα της ανεργίας, λέγοντας ότι:

«Δεν με βλέπετε συχνά στο Τρανόβαλτο γιατί εργάζομαι σε φουλ ρυθμούς και είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι έλυσα το πρόβλημα της ανεργίας στο Δήμο, παρά του ότι πολεμήθηκα... Όποιος θέλει εργασία από τη Δευτέρα μπορεί να έρχεται στο γραφείο του δημάρχου. Στο Τρανόβαλτο σε λίγο καιρό θα εγκατασταθεί σπαστήρας για την εκμετάλλευση των μπάζων…».

Ιδιαίτερα καυστικός ήταν ο Φώτης Κεχαγιάς που πήρε αμέσως μετά το μικρόφωνο, λέγοντας:

«Πλήρωσε πρώτα το ιντερνέτ για να μπορούν οι άνθρωποι να συνταγογραφούν τα φάρμακά τους -σ.σ. υπάρχει σχετικό πρόβλημα εδώ και 1,5 μήνα- και κόψε τις μπούρδες…».

Γ.Μ./mikrovalto.gr

kexVSkosm 2

Σχόλια   

Βαγγέλης Παπαδόπουλος
+7 # Βαγγέλης Παπαδόπουλος 13-08-2018 10:11
Μπράβο Φώτη. Τα λες σταρατα.
Παράθεση