sdy 1 23Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κοζάνης (Σ.Δ.Υ.Κ.) διοργανώνει, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Κοζάνης και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, τον «Λασσάνειο Δρόμο 2024» στις 29 Σεπτεμβρίου 2024.

Περιλαμβάνει αγώνα δρόμο 10,11 χιλιομέτρων, από την Κεντρική Πλατεία της Κοζάνης το Κουρί και επιστροφή, 5,11 χιλιομέτρων, στην ίδια διαδρομή με αναστροφή κοντά στο σούπερ – μάρκετ ‘ΛΙΝΤΛ’ και παιδικό αγώνα 500 μέτρα στην πλατεία.

Χρειαζόμαστε εθελοντές για να μας βοηθήσουν:

  • στην παράδοση των αναμνηστικών μεταλλίων στους δρομείς
  • στην διανομή νερού στους αγωνιζόμενους αθλητές, σε διάφορα σημεία στην διάρκεια της διαδρομής
  • στην παραλαβή – φύλαξη και επιστροφή των προσωπικών αντικειμένων των αθλητών
  • ως δείκτες διαδρομής

Οι εθελοντές θα χρειαστεί να απασχοληθούν την ημέρα του αγώνα, από τις 9:30 π.μ. μέχρι 12:30 μ.μ.

Θα υπάρχουν αναμνηστικά μπλουζάκια, νερό και σνακς για όλους τους εθελοντές.

Οι εθελοντές είναι η κινητήρια δύναμη και η ψυχή των αγώνων! Ο εθελοντισμός είναι μια πολύτιμη ευκαιρία για να προσφέρει κανείς στους συνανθρώπους του και την κοινωνία, αποκτώντας ταυτόχρονα πολύτιμες εμπειρίες ,επαφές και φιλίες που μπορεί να κρατήσουν μια ζωή!

Η συμμετοχή και η παρουσία σας ως εθελοντών είναι πολύτιμη και σημαντική για την άρτια και ασφαλή διοργάνωση του Λασσάνειου Δρόμου που με τη δική σας στήριξη φιλοδοξεί να καταστεί ετήσιο δρομικό γεγονός και θεσμός για την πόλη της Κοζάνης.

Δηλώστε εθελοντές:

  • Με μήνυμα στην ιστοσελίδα του Σ.Δ.Υ.Κ. στο Facebook (Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κοζάνης)
  • Με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Τηλεφωνικά στην Πρόεδρο του Σ.Δ.Υ.Κ. κ. Ευαγγελία Μητράγκα – Νάτσινα (6977 070 783) ή στην Γενική Γραμματέα κ. Νίκη Μανάδη (6937 025 200)

Σας ευχαριστούμε για την βοήθειά σας!

Η Πρόεδρος                                                                                     Η Γενική Γραμματέας

Ευαγγελία Μητράγκα-Νάτσινα                                                       Νίκη Μανάδη