D. Servion logo 1Μια βραδιά γεμάτη μουσική και ενθουσιασμό ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σάββατο, 18 Μαΐου 2024, στο Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων με τη διεξαγωγή της εκδήλωσης «Συνάντηση Χορωδιών».

Το κοινό ανταποκρίθηκε θερμά στην πρόσκληση του Δήμου Σερβίων και του Δημοτικού Ωδείου Σερβίων, γεμίζοντας το χώρο με ένα κύμα ενθουσιασμού και ενδιαφέροντος, ενώ ο αριθμός των θεατών ήταν εντυπωσιακός.

Οι χορωδίες που συμμετείχαν στην εκδήλωση, Π.Σ Αμύντας Αμυνταίου, Χορωδία Δωματίου Κοζάνης, Βελβεντινές Φωνές και η Μικτή Χορωδία του Φ.Σ.Φ. «Αριστοτέλης», προσέφεραν ένα εκλεκτικό πρόγραμμα με μουσικές επιλογές που κατάφεραν να συγκινήσουν και να ενθουσιάσουν το κοινό.

Ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου, μετά το τέλος της εκδήλωσης, δήλωσε: «Θέλω να εκφράσω τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου στις χορωδίες που συμμετείχαν στην εκδήλωση αλλά και στο κοινό που συνέβαλε στην ανάδειξη αυτού του υπέροχου γεγονότος. Η επιτυχία της εκδήλωσης αυτής μαρτυρεί την αφοσίωση και τον ενθουσιασμό που χαρακτηρίζουν το δήμο μας και μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε και να προωθούμε τον πολιτισμό και τις τέχνες στην περιοχή μας».

Ο Δήμος Σερβίων και το Δημοτικό Ωδείο Σερβίων, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους σε όλες τις χορωδίες που συμμετείχαν, καθώς και στο κοινό για τη θερμή υποδοχή τους και τη συμμετοχή τους σε αυτήν τη μουσική γιορτή.

3323d6da f078 4ff2 856f 5a6d83c8e9bc