Εκτύπωση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος σε Πολύρραχο, Μεταξά και Τριγωνικό

konst4 5Στα έργα υποδομών που εκτελέστηκαν τα τρία προηγούμενα χρόνια σε όλα τα χωριά του Δήμου, τις λύσεις που δόθηκαν σε χρονίζοντα σημαντικά προβλήματα και ταυτόχρονα βελτίωσαν την εικόνα των οικισμών και την καθημερινότητα των κατοίκων καθώς και στο σχεδιασμό της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου,

...αναφέρθηκε ο επικεφαλής του συνδυασμού ΄΄Ενωτική Κίνηση΄΄ και υποψήφιος Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος στις συναντήσεις που είχε με κατοίκους του Πολυρράχου, του Μεταξά και του Τριγωνικού.

«Καταφέραμε να συνδυάσουμε την οικονομική εξυγίανση του Δήμου εξαλείφοντας ένα τεράστιο και δυσβάστακτο χρέος και παράλληλα, παρά τις μειωμένες χρηματοδοτήσεις, να εκτελέσουμε έργα σε κάθε χωριό. Δεν παρατήσαμε κανέναν οικισμό, ήμασταν κοντά στους δημότες, τόσο στα ζητήματα καθημερινότητας και παροχής υπηρεσιών όσο και στην εκτέλεση έργων και παρεμβάσεων» υπογράμμισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος.

Η συνολική παρέμβαση στην Κεντρική Πλατεία Πολυρράχου και στα Κοιμητήρια του Οικισμού, η λύση στο ζήτημα του νερού στο Πολύρραχο, οι παρεμβάσεις στα Δημοτικά Κτίρια του Τριγωνικού (ΚΕΦΟ, Δημοτικό Σχολείο, Κοινοτικό Κατάστημα) και στα Κοιμητήρια, η ανακατασκευή του Ιατρείου στο Μεταξά, η παροχή δωρεάν ίντερνετ(wi-fi) σε πέντε οικισμούς που δεν είχαν πρόσβαση στο δίκτυο μεταξύ αυτών και στα τρία συγκεκριμένα χωριά, οι παρεμβάσεις που αφορούσαν τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους της περιοχής ήταν ορισμένα από τα σημεία στα οποία στάθηκε ο κ. Κωνσταντόπουλος δίνοντας παράλληλα και το στίγμα της επόμενης πενταετίας για την περιοχή. «Ο χαρακτηρισμός και η ένταξη του ορεινού όγκου Καστανιάς-Μεταξά-Λιβαδερού-Ελάτης ως την πρώτη Κτηνοτροφική Ζώνη σε όλη τη χώρα δίνει νέα προοπτική στους κτηνοτρόφους και ουσιαστικά αλλάζει τα δεδομένα στην ευρύτερη περιοχή» τόνισε ο επικεφαλής της ΄΄Ενωτικής Κίνησης΄΄ Δήμου Σερβίων – Βελβεντού. «Ταυτόχρονα βέβαια θα συνεχίσουμε τις παρεμβάσεις και την εκτέλεση μικρών έργων που απαιτούνται ώστε να βελτιώνεται συνεχώς η καθημερινότητα των κατοίκων» επεσήμανε ο κ. Κωνσταντόπουλος.