Εκτύπωση

Δήλωση υποψηφιότητας του Γεωργίου Χ. Λαγογιάννη στο συνδυασμό του Αθανάσιου Κοσματόπουλου

lagog27 4Αγαπητοί συμπολίτες,

Ύστερα από ώριμη σκέψη και έχοντας επίγνωση των προβλημάτων του χωριού μας,τα οποίαείναι ποικίλα και σύνθετα,και με συναίσθημα ευθύνης, όπως έκανα πιστεύω τα τελευταία 3,5 χρόνιααπό την θέσητου προέδρου, ακούγοντας και την δική σας αγωνία και τον προβληματισμό σας, ...

αποφάσισα να συμμετάσχω και πάλι ως υποψήφιος σύμβουλος με τον συνδυασμό Δύναμη Ευθύνης του Θανάση Κοσματόπουλου και να ζητήσω εκτός από την εμπιστοσύνη σας και την ψήφο σας στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 18ης Μαίου.

Για να πετύχουμε την αναβάθμιση της περιοχής πρέπει ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την επομένη των εκλογών μακριά από προσωπικές στρατηγικές και συμφέροντα να εργαστούμε συστηματικά και οργανωμένα ώστε να κερδίσουμε το μέλλον του χωριού μας.

Σ’όλη μου την ζωή υπηρέτησα με πάθος την Διαφάνεια, την Ειλικρίνεια, την Αξιοκρατία, την Ισότητα και προπάντων την Αλήθεια και όλες οι ενέργειές μου διέπονταν από αίσθημα αλληλεγγύης στην χρηστή διαχείρηση και προπάντων με σεβασμό στην ανθρώπινη προσωπικότητα.

Σας κοιτάω λοιπόν στα μάτια και δεσμεύομαι απέναντί σας ότι :

1ον Θα συνεχίσω για κάθε θέμα να γίνεται διάλογος και να ακούγονται όλες οι απόψεις τις οποίες αφού συνθέσω να τις μεταφέρω στους αρμόδιους φορείς

2ον Να είμαι πρόεδρος όλων των κατοίκων της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και ΟΧΙ της Διαμαρτυρίας.

Γι’αυτό ζητώ να μου δώσετε εσείς την εκλογική δύναμη και εγω να συνεχίσω να βρίσκομαι δίπλα στα προβλήματά μας όπως πάντα και να διαθέτω χρόνο, πάθος, μεράκι, διορατικότητα για να προσφέρω στο χωριό μας όσα με την βοήθεια του Θεού μπορώ.

Με εκτίμηση

Γεώργιος Χ. Λαγογιάννης