Εκτύπωση

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Θέμης Μουμουλίδης - Βιογραφικό

Την Τετάρτη συνέντευξη τύπου στην Κοζάνη

moumoulidhs14Την Τετάρτη 12-3-14 και ώρα 5μ.μ. στην αίθουσα «ΚΟΒΕΝΤΑΡΕΙΟ» στην Κοζάνη θα δοθεί συνέντευξη τύπου από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας του ΣΥΡΙΖΑ Θέμη Μουμουλίδη.

Στις 6μ.μ. θα  ακολουθήσει, στον ίδιο χώρο, ευρεία σύσκεψη μελών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Μακεδονίας, με θέμα την οργάνωση του προεκλογικού αγώνα στις περιφερειακές εκλογές.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Μουμουλίδης Θέμης

 Συγγραφέας, Σκηνοθέτης

  Ο Θέμης Μουμουλίδης γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα. Πέρασε τα παιδικά του χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε οικονομικά, κινηματογράφο, θέατρο (Αθήνα, Παρίσι, Σόφια) και παρακολούθησε τον ετήσιο κύκλο μαθημάτων με θέμα: 'Διεύθυνση πολιτιστικών υποθέσεων' (Βρυξέλλες). Σκηνοθέτησε περισσότερες από 100 παραστάσεις. Ως σκηνοθέτης συνεργάστηκε με διάφορα ΔΗΠΕΘΕ, το ΚΘΒΕ, την ΕΛΣ, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Ελληνικό Φεστιβάλ καθώς και σε παραγωγές του ελεύθερου θεάτρου. Υπήρξε καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Βύρωνα (1987-1994), του ΔΗΠΕΘΕ Βόλου (1995-1999) και του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας (1999-2007). Σκηνοθέτησε δυο ταινίες μικρού μήκους και μια τηλεταινία. Έγραψε και συνεργάστηκε σε διάφορα κινηματογραφικά σενάρια. Μετέφρασε περισσότερα από 15 θεατρικά κείμενα.

Συνεργασίες με το ΚΘΒΕ
. Ερωτευμένος πειρατής / Μουμουλίδης Θέμης (Συγγραφέας) / Μουμουλίδης Θέμης (Σκηνοθεσία) - Βασιλικό Θέατρο (20/11/2008)
[Σκηνοθεσία, Συγγραφέας]
. Οι δούλες / Ζενέ Ζαν (Συγγραφέας) / Μουμουλίδης Θέμης (Σκηνοθεσία) - Μονή Λαζαριστών - Μικρό θέατρο (26/02/1999)
[Σκηνικά, Σκηνοθεσία, Μουσική επιμέλεια]
. Ο κατά φαντασίαν ασθενής / Μολιέρος (Συγγραφέας) / Μουμουλίδης Θέμης (Σκηνοθεσία) - Μονή Λαζαριστών - Σκηνή Σωκράτης Καραντινός (19/02/1999)
[Μετάφραση, Σκηνοθεσία]