Εκτύπωση

ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης: Ήρθε η ώρα

syrizaΉρθε η ώρα !!!! Να αποτρέψουμε την μεγαλύτερη καταστροφή… Να αποφύγουμε την πτώχευση του μέλλοντός μας...  Ήρθε η ώρα να τους διώξουμε!!!

Να διώξουμε αυτούς οι οποίοι την ώρα που  στήριζαν τις «συστημικές» τράπεζες  

...με πάνω από 200 δις σε χρέωση όλων μας , έκλειναν τις «στρόφιγγες» παροχής ρευστότητας και επενδυτικής στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, δίνοντας όμως ταυτόχρονα απλόχερα δάνεια στα κόμματά τους και σε ημέτερους με υπεράκτιες εταιρίες και «επενδυτές»  ακίνητων στο εξωτερικό .

 Να διώξουμε αυτούς  ….οι οποίοι ισοπέδωσαν μισθούς και  συντάξεις , μείωσαν το τζίρο των επιχειρήσεων έως και  70% !!, οδήγησαν 230.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις στο λουκέτο -και σχεδιάζουν για άλλες 200.000- έσπρωξαν 1,5 εκατομ. εργαζόμενους στην ανεργία , εκατοντάδες χιλιάδες συνανθρώπους μας χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ρεύμα και τροφή.

 Να διώξουμε αυτούς  .….οι οποίοι με αυτή τη πολιτική  οδήγησαν τη πλειονότητα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην υπερχρέωση στο Δημόσιο, στα Ασφαλιστικά ταμεία και στις τράπεζες μετατρέποντας μέρα με τη μέρα δυναμικές επιχειρήσεις σε «προβληματικές».

Στις 25 Ιανουαρίου η επιλογή της Σωτηρίας , της Αξιοπρέπειας, της Δικαιοσύνης ,της Δημοκρατίας και της Δημιουργίας  έχει όνομα!!!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ –ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ-ΕΜΠΟΡΟΙ

ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ

Ο ΣΥΡΙΖΑ με το πρόγραμμα άμεσων μέτρων της Θεσσαλονίκης για την επανεκκίνηση της οικονομίας και αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης , το σχέδιο για τη παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας ,τα έτοιμα νομοσχέδια για τη ρύθμιση των χρεών επιχειρήσεων και ιδιωτών , τα μέτρα για την ριζική ανασυγκρότηση του κράτους και των δημοκρατικών θεσμών χαράσσει το δρόμο για το αύριο της χώρας.

 Μέσα από το  Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης  το οποίο μεταξύ των άλλων περιλαμβάνει:

 Ρύθμιση  των χρεών ,ιδιωτών και επιχειρήσεων προς το Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά ταμεία με δόσεις και τρόπο ώστε το σύνολο των ετήσιων καταβολών να μη ξεπερνά το 20% του ετήσιου εισοδήματος. «Νέα Σεισάχθεια» στα κόκκινα δάνεια των τραπεζών με ίδρυση ενδιάμεσου Δημόσιου φορέα διαχείρισης κάθε ληξιπρόθεσμης οφειλής προς τις τράπεζες , ελεγκτή των τραπεζών ως προς την εφαρμογή των ρυθμίσεων και υπερασπιστή των δικαιωμάτων των δανειοληπτών. Κατά περίπτωση διαγραφή μέρους των οφειλών για όσους δανειολήπτες είναι κάτω από το όριο φτώχιας και αναπροσαρμογή των οφειλών ώστε συνολικά οι ετήσιες καταβολές σε τράπεζες, δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία να μην ξεπερνούν συνολικά το 30% του εισοδήματος.

Τμήμα ΜμΕ ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ