Εκτύπωση

elef184 1Την Τρίτη 16 Απριλίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου, συνοδεία υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, επισκέφθηκε το υποκατάστημα Προσηλίου της εταιρείας Μ.Ε.ΤΕ. Α.Ε..

Η Μ.Ε.ΤΕ. Α.Ε. «ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ-ΕΜΠΟΡΙΚΗ-ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ιδρύθηκε το έτος 1986 από τον Γεώργιο Κ. Μεσσήνη...

...και έχει πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στη μελέτη, εξόρυξη και επεξεργασία του λιγνίτη. Σήμερα στο ορυχείο του Προσηλίου απασχολούνται περίπου πενήντα εργαζόμενοι.

Τον υποψήφιο Δήμαρχο υποδέχθηκαν ο πρόεδρος της εταιρείας κος Κωνσταντίνος Γ. Μεσσήνης και ο γενικός διευθυντής κος Γεώργιος Τζαλαμαριας.

Σε φιλόξενο κλίμα έγινε ενημέρωση για τις δυνατότητες της εταιρείας, για την άμεση συνεργασία της με άλλες εταιρείες του κλάδου, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, καθώς επίσης και για τη συνεχή συνεργασία της με το τμήμα Γεωλογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και το αντίστοιχο των Αθηνών.

Ακολούθησε ξενάγηση στο ορυχείο και συνάντηση με τους εργαζομένους, που στην πλειοψηφία τους είναι από την περιοχή μας, και συζήτηση πάνω στα προβλήματα που τους απασχολούν.

Ήταν πραγματικά μια εποικοδομητική επίσκεψη, γιατί μάθαμε πολλά για μια εταιρεία, που επενδύει και προσφέρει στην περιοχή μας, και βέβαια για τις δυσκολίες, τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες του προσωπικού της, των δικών μας ανθρώπων.

elef184 1

elef184 2elef184 3