Εκτύπωση

elefth85Το απόγευμα της Πέμπτης 9 Μαίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου συναντήθηκε με τα μέλη του Μορφωτικού συλλόγου Λάβας.

lava135

Ένας δραστήριος σύλλογος με πολλές δραστηριότητες στο ενεργητικό του που εν πολλοίς οφείλεται στη νεαρή ηλικία της πλειονότητας των μελών του. Αριθμεί συνολικά 230 εγγεγραμμένα άτομα και διατηρεί δύο χορευτικά τμήματα για παιδιά από 6-7 χρονών και από 11-14 χρονών.

Το επόμενο απόγευμα της Παρασκευής 10 Μαίου, το κλιμάκιο της ΓΕΦΥΡΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Χρήστο Ελευθερίου, βρέθηκε στο Τρανόβαλτο και συναντήθηκε με τα μέλη του εκεί Μορφωτικού συλλόγου.

tran135 1

tran135 2tran135 3

Ένας επίσης οργανωμένος σύλλογος, με πλούσια δράση και πολλά εγγεγραμμένα και ενεργά μέλη, που ιδρύθηκε το έτος 1978.

Είναι πραγματικά χρήσιμη -αν όχι απαραίτητη- η δράση αυτών των συλλόγων, που δεδομένης της δυσκολίας (και μερικές φορές της αδιαφορίας) των δημοτικών αρχών να ανταποκριθούν στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, επιτελούν, κάτω από δύσκολες συνθήκες, με αυταπάρνηση, θέληση για προσφορά και πάντα σε εθελοντική βάση το έργο της διάδοσης του πολιτισμού μέσα από τη διατήρηση των παραδόσεων του λαού μας._

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ