Εκτύπωση
simandrakos6«Η προσπάθεια ξεκίνησε με ανεξάρτητο βηματισμό και με ανεξάρτητο βηματισμό συνεχίζουμε. Αυτός είναι ο στόχος μας. Θέλουμε να κάνουμε ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο που να περιλαμβάνει πολίτες που ανήκουν στο δημοκρατικό τόξο», δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης, Ευάγγελος Σημανδράκος,

...ο οποίος παρουσίασε το βράδυ της Τετάρτης, 12 Δεκεμβρίου, το όνομα του συνδυασμού του «Κοζάνη ΜΠΡΟΣΤΑ» και τη διακήρυξη των αρχών του στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα της Στέγης Ποντιακού Πολιτισμού στην Κοζάνη.

Κατά την ομιλία του, ο υποψήφιος Δήμαρχος έκανε λόγο για μία περιοχή η οποία είναι «στα πρόθυρα της παρακμής», ενώ μίλησε, μεταξύ των άλλων, για επενδύσεις σε έξυπνα δίκτυα, σε ανθρώπινο δυναμικό, σε κοινωνικό κεφάλαιο, αλλά και στην εκπαίδευση. Όπως δήλωσε, στόχος είναι η Κοζάνη να αποσπάσει ευρωπαϊκό βραβείο έξυπνης πόλης τα επόμενα χρόνια. Επίσης, ο κ. Σημανδράκος μίλησε για δύο νέες προτάσεις, οι οποίες είναι, πρώτον, η δημιουργία μονάδας ανακουφιστικής φροντίδας, τα λεγόμενα hospice, και. δεύτερον, η ανέγερση σύγχρονου κτιρίου για τη στέγαση του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης.

Ε.Σ./prlogos.gr

simandrakos6

simandrakos7