Εκτύπωση

pe-kozanis nomarxiaΔεν είναι η πρώτη φορά που ο κύριος Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Αθανάσιος Κοσματόπουλος προσπαθεί να «μεταβιβάσει» ευθύνες που του ανήκουν. Χθες όμως, σε δελτίο ειδήσεων τοπικού τηλεοπτικού σταθμού, ξεπέρασε ακόμα και τον εαυτό του, καθώς ισχυρίστηκε ότι «για τα προβλήματα υδροδότησης του Βελβεντού ευθύνονται τα έργα αποκατάστασης του δρόμου στην περιοχή Μπιτζινίσιος».

Επειδή ο κύριος Δήμαρχος έχει ελλιπή ή επιλεκτική μνήμη οφείλουμε να του υπενθυμίσουμε τα εξής:

Παρ’ όλα αυτά ο κύριος Δήμαρχος εξαπέλυσε χθες αστήρικτες κατηγορίες και επέρριψε ευθύνες χωρίς καμία αιτιολογία. Τον καλούμε λοιπόν να καταθέσει τα στοιχεία που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς του, διαφορετικά κινδυνεύει να χαρακτηριστεί κοινός συκοφάντης που σπιλώνει θεσμούς, υπηρεσίες, πρόσωπα και επιχειρήσεις.

Σε κάθε περίπτωση ο κ. Κοσματόπουλος οφείλει να καταλάβει ότι το έργο της αποκατάστασης στην περιοχή Μπιτζινίσιος ολοκληρώθηκε, παρά την δική του έντονη αντίθεση η οποία ήταν κόντρα στην λογική αλλά και στις αποφάσεις συλλογικών οργάνων όπως του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων-Βελβεντού (Αρ. Απόφασης 360/2014), του Τοπικού Συμβουλίου Καταφυγίου, όπως εκφράστηκε από τον Πρόεδρο του κ. Ιωάννη Τζέλα, καθώς και στις αποφάσεις των λαϊκών συνελεύσεων φορέων και κατοίκων του Καταφυγίου, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στην Κατερίνη και στις οποίες μεταξύ άλλων συμμετείχε και ο ίδιος. Ήδη ενημερωθήκαμε ότι για το θέμα της υδροδότησης του Βελβεντού, καθώς και μιας σειράς άλλων ζητημάτων, αντιπροσωπεία της «Κοινωνίας Πολιτών του Βελβεντού» επισκέφθηκε την Εισαγγελία Πρωτοδικών Κοζάνης και κατέθεσε υπόμνημα με τις παραλείψεις του Δήμου.

Η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης δηλώνει ακόμα μια φορά την πρόθεση της για συνεργασία, με σκοπό την επίλυση των θεμάτων στο πλαίσιο της εξυπηρέτησης και της βελτίωσης της καθημερινότητας των πολιτών.

Από το Γραφείο Τύπου

pe-kozanis nomarxia

ΣΗΜ. mikrovalto.gr: Το ως Δελτίο Τύπου της ΠΕ Κοζάνης, απαντά στο θέμα του νερού του Βελβεντού, όπως το παρουσίασε ο δήμαρχος σε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι (WEST), σύμφωνα με το παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ...