Εκτύπωση

AΟ ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ - Αγωνιστική περίοδος 2013-2014 (1ος Όμιλος/Β΄ Κατηγορία ΕΠΣΚ)

κλικ ΕΔΩ για την τελική βαθμολογία
 

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013-2014 Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Vathmologia Bkatepkk13-14


Κυριακή 13 Απριλίου 2014/26η (τελευταία) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Μ. ΑΛΕΞ. ΛΕΥΚΟΠΗΓΗΣ – Α.Ο. ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ 0-1

Με νίκη έκλεισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο ΑΟ Τρανοβάλτου για την τρέχουσα περίοδο 2013-2014, επικρατώντας της Λευκοπηγής εκτός έδρας με 0-1, το απόγευμα της Κυριακής 13 Απριλίου 2014 στο γήπεδο Πρωτοχωρίου, καταλαμβάνοντας την 10η θέση στην τελική κατάταξη του βαθμολογικού πίνακα.

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, το Τρανόβαλτο ήταν καλύτερο σε γενικές γραμμές και σκόραρε με τον Μάκη Δανάτσα στο 28΄ για το 0-1, μετά από συνεργασία Πελέκα – Λάμπρου. Στο υπόλοιπο του παιχνιδιού το Τρανόβαλτο ήταν γενικά καλύτερο και έχασε 2-3 ακόμη καλές ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ.
Οι συνθέσεις:
Μ. ΑΛΕΞ. ΛΕΥΚΟΠΗΓΗΣ: Πάϊκος Σ., Μυλωνάς Ε., Πεχλιβανίδης Σ., Παπαζήσης Ι., Κανάβας Ι., Μαρκόπουλος Θ., Ζαμπάκας Π., Ζαμπάκας Γ., Νένος Π., Μίτιος Π.
ΑΟ ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ: Ματούλας Π., Κοζικόπουλος Α., Ντούσιας Α., Τσαφαράκης Γ., Καραμήτρος Ι., Γκουτζιομήτρος Θ., Λάμπρου Χ. (Βλαχάβας 46΄), Ντανάτσας Χ., Λάμπρου Α. (Λεοντούδης 75΄).
Καλή η διαιτησία των Χονδροματίδη – Χαρίση – Συμεωνίδη.

Β.Γ.


 Σάββατο 5 Απριλίου 2014/25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟ - ΑΙΑΝΗ 0-2

Σε ένα παιχνίδι με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, μιας και η πρωτοπόρος Αιανή δεν είχε περιθώρια για απώλειες, και απλά επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί, χωρίς να κουραστεί ιδιαίτερα και έφτασε στο τρίποντο μετά από ένα μέτριο παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια του.Τα τέρματα της Αιανής πέτυχε με ο Κουτσογεωργόπουλος στο 15' και στο 80' φτάνοντας στο τελικο 0-2. Το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στο πολύ μεγάλο παιχνίδι-τελικό πρωταθλήματος Αιανής-Βατερού την επομένη και τελευταία αγωνιστική (13 Απριλίου) στην Αιανή.

ΑΟ ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ: Δημώκας Αθ., Κοζικόπουλος Αθ., Βητόπουλος Α., Τσαφαράκης Γ., Νακόπουλος Αθ., Γκουτζιομήτρος Θ., Καραμήτρος Ι., Πελέκας Κ., Λάμπρου Χρ., Λάμπρου Αν., Δανάτσας Μ.

Β.Γ.


Κυριακή 30 Μαρτίου 2014/24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ - ΑΟ ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ 3-0

rodtran30 1rodtran30 2rodtran30 3

Σε ενα εντελως αδιαφορο παιχνιδι στο γηπεδο της Ροδιανης, η τοπικη ομαδα αντιμετωπισε την ομαδα του ΑΟ Τρανοβαλτου και καταφερε να παρει ακομα τρεις βαθμους, κερδιζοντας την με 3-0.

Η τοπικη ΔΟΞΑ μπηκε παρα πολυ δυνατα στο παιχνιδι και νωρις νωρις, μολις στο 7' πηρε κεφαλι στο σκορ με γκολ πλασε του Δημητρη Χλιαρα. Μεχρι το 25' στο γηπεδο υπηρχε μονο η τοπικη ομαδα, με τους φιλοξενουμενους να μην μπορουν να αντιδρασουν.Απο κει και περα ομως ανεβασαν την αποδοση τους και αρχισαν να γινονται απειλητικοι. Ομως σε τρεις τουλαχιστον πολυ καλες ευκαιριες,ο τερματοφυλακας της Ροδιανης Θεμης Αριδας,εκανε εκπληκτικες αποκρουσεις, και κρατησε το σκορ στο 1-0 που ηταν και σκορ ημιχρονου. Στην επαναληψη, οι φιλοξενουμενοι συνεχισαν να πατουν καλιτερα και νομιζω οτι επαιξαν καλο ποδοσφαιρο αλλα η τοπικη ομαδα επαιξε πολυ εξυπνα, περιμενοντας τους αντιπαλους να κανουν το παιχνιδι τους και προσπαθουσε με αντεπιθεσεις,με τους γρηγορους επιθετικους που διαθετει, να πετυχει και ενα δευτερο τερμα.
Ετσι ακριβως και εγινε,οταν στο 55' ο Δημητρης Χλιαρας, βρηκε ανοιχτη την αμυνα του Τρανοβαλτου και με ωραιο σουτ πλασε θα γραψει το 2-0.
Στο 75' με φαση καρμπον, ο Θοδωρος Παλημαρκου με ωραιο σουτ θα ανεβασει το δεικτη του σκορ στο 3-0, το οποιο ηταν και το τελικο σκορ. Στο 80' παντως οι γηπεδουχοι ανησυχησαν οχι για καποιο γκολ, αλλα για εναν διπλο τραυματισμο του Πετρου Μιχαλοπουλου, ο οποιος τελικα δεν ηταν σοβαρος οσο φανηκε.
Αριστη η διαιτησια του κ.Σουλιδη Ε. με βοηθους τους κ.Δραγωγια Ε. και την κ. Γκεκα.

ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ
Αριδας, Χλιαρας Β, Δαμιανιδης, Κεντεποζιδης, Κωτουλας Βερρος, Παναγιωτελιδης, Χλιαρας Δ, Κερασιωτης, Παλημαρκου Δαβανης - Μιχαλοπουλος, Μαστορας, Χρυσοστομιδης-Σκετας, Σταθης, Παπαντωνιου.

ΑΟ ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ
Ιωαννιδης, Ντουσιας, Νακοπουλος, Τσαφαρακης, Κοζικοπουλος, Γκουτζιομητρος, Πελεκας, Νεμα, Λαμπρος Χ, Καραμητρος, Δανατσας-Λεοντουδης, Πατσικοπουλος, Λαμπρος Α.

ntobas.blogspot.gr


 Σάββατο 22.3.2014/23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

A.O. ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΥΛΩΝ 7-1

DANATSAS23 3Ένα παιχνίδι επιθετικός μονόλογος για το Τρανόβαλτο, όπου πέτυχε 7 γκόλ και είχε ευκαιρίες ακόμα και για διπλάσιο σκορ, απέναντι στην αποδυναμωμένη και ουραγό ομάδα του Απόλλωνα. Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο πιο εύκολο τρίποντο για φέτος, συνεχίζοντας την ανοδική πορεία του β΄ γύρου.

Το παιχνίδι:

Παίζοντας σχεδόν όλο το α’ μέρος στο μισό γήπεδο τις Αυλές ο Α.Ο.Τ. θα προηγηθεί με τον Μάκη Δανάτσα στο 13΄ με πλασέ και στο 35΄ ξανά ο ίδιος με σουτ το 2-0. Το 3-0 θα γίνει από τον Καραμήτρο με προβολή στο 40΄. Το σκόρ για το πρώτο μέρος θα κλείσει και πάλι ο Μάκης Δανάτσας με όμορφη λόμπα στο 45’ για το 4-0. Μεγάλες ευκαιρίες με τους Πελέκα στο 15’, 23’, Μάκη Δανάτασα στο 18’, 33’, Νακόπουλο στο 27΄ και δοκάρι με τον Μέμα στο 16’. Να σημειωθεί ότι το παιχνίδι διακόπηκε στο 6΄ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του τερματοφύλακα των Αυλών .

Στο β’ μέρος ίδιο το σκηνικό, πολλές οι χαμένες ευκαιρίες μεχρι το 55΄ οπου πάλι ο Μάκης Δανάτσας με το 4ο προσωπικό του τέρμα θα κάνει το 5-0 με κοντινή προβολή. Για τους φιλοξενούμενους στο 60’ θα μπεί το γκόλ της τιμής μετα απο κόρνερ και προβολή. Απο εκεί και πέρα το Τρανόβαλτο θα πιέσει με το 6ο γκόλ να έρχεται απο το όμορφο πλασέ του Στάθη Πατσικόπουλου στο 67΄6-1. Το σκορ 7-1 έκλεισε με ατομική ενέργεια του Τάσου Λάμπρου.

ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟ: ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΘ., ΑΡΝΤΙ ΜΕΜΑ., ΒΗΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤ. (56’ΝΤΟΥΣΙΑΣ ΑΘ.), ΤΣΑΦΑΡΑΚΗΣ Γ., ΚΟΖΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘ., ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ Ι., ΔΑΝΑΤΣΑΣ Θ. (63΄ΠΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤ.), ΠΕΛΕΚΑΣ Κ., ΛΑΜΠΡΟΥ ΑΝ., ΛΑΜΠΡΟΥ ΧΡ.

Β.Γ.


 Κυριακή 16.3.2014/22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΣΤΡΑΠΗ ΚΛΕΙΤΟΥ – Α.Ο. ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ 4-0 (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

kleittran16 3 1kleittran16 3 2kleittran16 3 3

 Με το βαρύ σκορ 4-0 έφυγε η ομάδα του Τρανοβάλτου από το γήπεδο του Αργίλου, όπου αντιμετώπισε την ομάδα της Αστραπής Κλείτου, το απόγευμα της Κυριακής 16 Μαρτίου 2014. Σε ένα παιχνίδι, που παρότι στάθηκε στο μεγαλύτερο διάστημα σαν ίσος προς ίσον απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου που διεκδικεί την άνοδο, γνώρισε τη συντριπτική ήττα, γιατί βρέθηκε απέναντι σε ένα δεινό έμπειρο σκόρερ, τον Παναγιώτη Τσιώνη, που με τρία προσωπικά γκολ (χατ-τρικ) από το πρώτο ημίχρονο, το ένα καλύτερο από το άλλο, έβαλε τη σφραγίδα του στην μεγάλη νίκη της ομάδας του.

Το Τρανόβαλτο ξεκίνησε πολύ καλά τον αγώνα και στο δίλεπτο 7΄-8΄ δημιούργησε τρεις φάσεις-φωτιά στην εστία των γηπεδούχων. Στο 7΄ ο τερματοφύλακας του Κλείτου έκανε την απόκρουση του αγώνα, όταν σε χτύπημα φάουλ του Τάσου Λάμπρου απογειώθηκε στο δεξί «γάμα» της εστίας του και αποσόβησε σίγουρο γκολ. Στη συνέχεια της φάσης οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για μη καταλογισμό πέναλτι σε ανατροπή του Μάκη Δανάτσα στην περιοχή, με το διαιτητή που ήταν πολύ κοντά στη φάση να δείχνει «παίζετε».

 Στο αμέσως επόμενο λεπτό (8΄) άλλο ένα καλοχτυπημένο φάουλ-σέντρα του Τάσου Λάμπρου, έβγαλε μόνο του τον Θωμά Γκουτζιομήτρο απέναντι στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Αθανασιάδη, αλλά η κεφαλιά του ήταν άστοχη.

 Και μετά …«μίλησε» ο Παναγιώτης Τσιώνης με τρία γκολ μαγεία!

 Στο 22΄ σε ένα «τυφλό» γέμισμα-απόκρουση αμυντικού των γηπεδούχων πίσω από τη σέντρα, μπήκε σφήνα ανάμεσα στον τερματοφύλακα και σε αμυντικό των φιλοξενούμενων, πήρε τη μπάλα με το στήθος, έφυγε πολύ πλάγια δεξιά και από εκεί πλάσαρε αριστοτεχνικά με το αριστερό και έγραψε το 1-0, παρά την προσπάθεια δυο αμυντικών του Τρανοβάλτου να καλύψουν την εστία.

 Πέντε λεπτά αργότερα (στο 27΄) ο Τσιώνης βγήκε μόνος του -οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα ότι ξεκίνησε από θέση οφσάιντ- απέναντι στον τερματοφύλακα Ιωαννίδη και με εξαιρετική λόμπα πέρασε τη μπάλα από πάνω του γράφοντας το 2-0 μέσα σε αποθέωση.

 Και το τρίτο γκολ ξεκίνησε από αντεπίθεση στο 41΄, όπου ο Τσιώνης κέρδισε και μια κόντρα ανάμεσα σε δυο αμυντικούς και 4-5 μέτρα έξω από την περιοχή και αριστερά έπιασε ένα κεραυνοβόλο ασύλληπτο σουτ που πήρε ύψος και καρφώθηκε στο αριστερό «παραθυράκι» του εμβρόντητου Ιωαννίδη, γράφοντας το 3-0!

 Στο δεύτερο ημίχρονο το Τρανόβαλτο προσπάθησε για κάτι καλό παίζοντας ψυχωμένα, είχε κατοχή στο μεγαλύτερο διάστημα, αλλά στο 60΄ …δέχτηκε και τέταρτο γκολ, όταν σε γύρισμα-ασίστ του Ανδρέα Γιαννόπουλου, ο Σπύρος Κωστογλίδης από κοντά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι κι από εκεί στα δίχτυα του Ιωαννίδη που δεν μπορούσε να αντιδράσει (4-0).

 Καλή γενικά η διαιτησία των Πανυτσίδη – Λαζαρίδη – Στρατούδη, που άφησε κάποια παράπονα στους φιλοξενούμενους για τις φάσεις που προαναφέραμε.

kleittran16 3 4kleittran16 3 5kleittran16 3 6kleittran16 3 7 

kleittran16 3 8kleittran16 3 9kleittran16 3 10kleittran16 3 11

 Οι συνθέσεις των ομάδων:

 Α.Ο. ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ: Ιωαννίδης Αθ., Ντούσιας Αθ., Νακόπουλος Αθ., Τσαφαράκης Γ., Βητόπουλος Αντ., Γκουτζιομήτρος Θ., Κοζικόπουλος Α., Μέμα Αρ., Καραμήτρος Γ., Λάμπρου Αν., Δανάτσας Θ. Σαν αλλαγή αγωνίστηκαν ακόμη οι Πελέκας, Λάμπρου Χ. και Λεοντούδης.

 ΑΣΤΡΑΠΗ ΚΛΕΙΤΟΥ: Αθανασιάδης Ν., Καγιόγλου Χ., Τζαλατζίδης Ι., Κεχαΐδης Γ., Κυριανάδης Π., Κοντοβάς Δ., Σαββίδης Π., Γιαννόπουλος Ανδρ.*, Κωστογλίδης Σπ., Τσιώνης Π., Σπρυριδόπουλος Κ.

 Αναπληρωματκοί: Παπαδόπουλος, Χαλκίδης Πεϊμανίδης, Ελευθεριάδης.

Γιώργος Μαστρ./mikrovalto.gr

* Με την ομάδα του Κλείτου αγωνίστηκε ο δικός μας Μικροβαλτινός Ανδρέας Σπ. Γιαννόπουλος, που συμμετείχε στην επίτευξη του τέταρτου γκολ της ομάδας του δίνοντας ασίστ στον σκόρερ Κωστογλίδη.

 


 Σάββατο 8 Μαρτίου 2014/21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ/Β΄ ΕΠΣΚ

ΑΟ ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ – ΑΕ ΚΡΑΝΙΔΙΩΝ 2-1 (& ΒΙΝΤΕΟ)

aot8.3 kr 1aot8.3 kr 2aot8.3 kr 3

Επιβεβαιώνοντας την ανοδική της πορεία, η ομάδα του Α.Ο. Τρανοβάλτου επιβλήθηκε εντός έδρας της ομάδας της Α.Ε. Κρανιδίων με σκορ 2-1, το απόγευμα του Σαββάτου 8 Μαρτίου 2014 στο γήπεδο Τρανοβάλτου, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικήςτου πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας/1ου ομίλου ΕΠΣ Κοζάνης

.

Καταγράφηκαν τέσσερις (4) πολύ μεγάλες ευκαιρίες για το Τρανόβαλτο που θα μπορούσε να πετύχει μια πιο άνετη νίκη, μια μεγάλη ευκαιρία και ένα χαμένο πέναλτι για τους φιλοξενούμενους, που στο τέλος προσπάθησαν για τη ισοφάριση.

Αναλυτικά οι κυριότερες φάσεις του αγώνα:

12΄ το 1-0 για τους γηπεδούχους με τον Τάσο Λάμπρου, με ένα έξοχο δυνατό μακρινό σουτ από αριστερά που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα.

20΄ χαμένη μεγάλη ευκαιρία για το Τρανόβαλτο, όταν ο Τάσος Λάμπρου ελίχτηκε ωραία μέσα στην περιοχή, βγήκε μόνος του με τον τερματοφύλακα, το πλασέ του όμως έφυγε μόλις άουτ.

32΄ η χαμένη μεγάλη ευκαιρία για τα Κρανίδια, όταν ο Διαμαντής με ωραία προσπάθεια πέρασε και τον τερματοφύλακα, φεύγοντας κάπως πλάγια όμως το σουτ που επιχείρησε κατέληξε λίγο άουτ.

33΄ άλλη μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για το Τρανόβαλτο με το Μάκη Δανάτσα που μόνος του με τον τερματοφύλακα, έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

41΄ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι όταν ο Σάββας Κουρτίδης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Παπαστάμκος, που έστειλε τη μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα Ιωαννίδη που έπεφτε στην αριστερή του γωνιά και στη συνέχεια με δεύτερη έξοχη προσπάθεια μπλόκαρε τη μπάλα.

50΄ άλλη μια χαμένη ευκαιρία για το Τρανόβαλτο με τον Τάσο Λάμπρου, που σούταρε ανενόχλητος από κοντά, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

52’ το 2-0 για τους γηπεδούχους μετά από μια υποδειγματική αντεπίθεση, με το Μάκη Δανάτσα μετά από μπροστινή μπαλιά να βγαίνει πίσω από τους αμυντικούς, να προσπερνά τον τερματοφύλακα και να πλασάρει τη μπάλα στο ανυπεράσπιστο τέρμα.

80΄ το 2-1 η μείωση του σκορ για τα Κρανίδια με τον Σάββα Κουρτίδη, όταν λίγο πιο έξω από το κόρνερ και αριστερά, έπιασε ένα αριστοτεχνικό φαλτσαριστό σουτ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ιωαννίδη που παρά την προσπάθεια του τελευταίου να αποκρούσει.

85΄ η τελευταία καλή φάση για το Τρανόβαλτο, όταν κοντινό πλασέ του Καραμήτρου αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Παπατέρπο.

Πολύ καλή η διαιτησία των Σπέντζα – Κουντουράκη – Σύκου.

aot8.3 kr 4aot8.3 kr 5aot8.3 kr 6aot8.3 kr 7

aot8.3 kr 8aot8.3 kr 9aot8.3 kr 10aot8.3 kr 11

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΟ ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ: Ιωαννίδης Αθ., Τσαφαράκης Γ., Μέμα Άρντι, Γκούμας Ηλ., Βητόπουλος Αντ., Γκουτζιομήτρος Θ., Πελέκας Κ., Λάμπρου Αν., Καραμήτρος Ι., Νακόπουλος Αθ., Δανάτσας Θ. ( 83΄ Λεοντούδης Εμ.).  

ΑΕ ΚΡΑΝΙΔΙΩΝ: Παπατέρπος Ι., Παπαδόπουλος Ν., Καψάλης Γ., Κουρτίδης Σ., Βελισάρης Δ., Παπαστάμκος Ν., Σταμούλης Γ., Τελιογλανίδης Δ., Διαμαντής Οδ., Παναγιώτου Β., Παρασκευάς Ι.

Γιώργος Μαστρ./mikrovalto.gr


 Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014/20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΠΡΩΤΟΧΩΡΙΟΥ - Α.Ο.ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ  2-1

Ήττα για τον Α.Ο.Τρανοβάλτου ύστερα από πέντε αγωνιστικές στο Πρωτοχώρι, από τον τοπικό Κένταυρο. Από ένα ημίχρονο για τις  δύο  ομάδες, με τους γηπεδούχους να έχουν την κυριαρχία στο πρώτο μέρος και το Τρανόβαλτο στην επανάληψη, καθώς ανέβηκε αισθητά χωρίς να καταφέρει όμως να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Το  παιχνίδι:

Το σκορ ανοιξε στο10' απο ατομική προσπάθεια και σουτ έξω από την περιοχή ο Αδαμίδης για το Πρωτοχώρι.

Στο 20΄ έγινε το 2-0 ξανά με σουτ έξω από την περιοχή.

Στο 35΄ χαμένο πέναλτι για το Πρωτοχώρι.

Η ομάδα του Α.Ο.Τ. προσπάθησε να αντιδράσει χωρίς επιτυχία μέχρι την λήξη του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα μπήκε πιο ψυχωμένα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να μειώσει με τον Δανάτσα στο 49'.

Στο 70' φαουλ του Αδαμίδη η μπάλα στο δοκάρι μετά απο επέμβαση του Ιωαννίδη.

Στο 85' ο Δανάτσας με πλασέ μέσα από την περιοχή, από πλάγια θέση η μπάλα έφυγε λίγο έξω.

Στο 88΄ μετά απο εκτέλεση φάουλ του Νακόπουλου η μπάλα θα "σκάσει" στην μικρή περιοχή, με τον Γκουτζιομήτρο όμως να αιφνιδιάζεται από την τροχιά της μπάλας και να μην μπορεί να την στείλει στα δίχτυα.

 

 Α.Ο.ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ (Παρασκευάς Δ.): Ιωαννίδης Αθ., Κοζικόπουλος Αθ., Βητόπουλος Αν.,Τσαφαράκης Γ., Ντούσιας Αθ. (80’ Δημώκας Αθ.), Γκουτζιομήτρος Θ., Λάμπρου Αν., Λάμπρου Χρ. (60΄Λεοντούδης Εμ.), Πελέκας Κ. (78΄Νακόπουλος Αθ.), Καραμήτρος Ι., Δανάτσας Μ.

 

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΠΡΩΤΟΧΩΡΙΟΥ (Αδαμίδης Κ.): Κουτσογεωργόπουλος Ν. Μουλάι Εσμ., Παπαδημητρίου Ηλ., Τζιαναμπέτης Ν., Γεωργιάδης Λ., Μπούκος Αλ., Αδαμίδης Ν., Τσιολάκης Π., Μπούκος Ηλ. (90’ Αδαμίδης Ι.), Σιαπανίδης Παν (15’ Κυριακίδης Ραφ.), Παρχαρίδης Ι.

 

Καλοί οι διαιτητές: Τσιμεντερίδης, Αμαραντίδης, Παπαδόπουλος.

 

Κ.Π.-Β.Γ.

 


Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014/19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

A.O.ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ - ΕΡΜΗΣ ΠΛΑΤΑΝΟΡΡΕΥΜΑΤΟΣ 4-3

Σε ένα παιχνίδι  ρώσικη ρουλέτα  και γεμάτο φάσεις και γκόλ η μπίλια τελικά έκατσε στο "κόκκινο" στο 93’ για τον  Α.Ο.Τ. που πανηγύρισε μία ακόμα νίκη (2η σερί) και απομακρύνθηκε για τα καλά πλέον  από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι φάσεις του παιχνιδιού:

Στο  5’  ο  Ντούσιας Αθ. θα σημειώσει αυτογκόλ για το 0-1. Στο  8’ ο Πελέκας  Κ. θα φέρει το ματς στα ίσια με σουτ  1-1. Στο 12’ ο Λιάκος Γ. θα ξαναβάλει μπροστά στο σκόρ τους φιλοξενούμενους με σούτ  1-2. Στο 22’ ο Λάμπρος Αν. με απευθείας εκτελεση φάουλ θα κάνει το 2-2. Στο 35’ τρομερός συνδυασμός Στ. Πατσικόπουλου-Κ. Πελέκα με τον δεύτερο να πλασάρει υποδειγματικα για το 3-2.

Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι θα μπουν δυνατά, παρόλα αυτα μετά από λάθος  του Ιωαννίδη  ο Λάσπας με κεφαλιά θα ισοφαρίσει σε 3-3 για τους φιλοξενούμενους στο 55’. Απο εκεί και πέρα το Τρανόβαλτο θα πιέσει ασφυκτικά για το 4ο γκόλ  με κύριο εκφραστή των χαμένων ευκαιριών στο 60’, 67’, 76’ τον Θ. Δανάτσα και  τον νεοεισελθόντα Αντώνη Βητόπουλο να κάνει άνω κάτω την άμυνα των φιλοξενουμένων. Κόντρα στη ροή του μάτς ο Ερμής θα κερδίσει αμφισβητούμενο πέναλτι το οποίο θα αποκρούσει ο Σάκης Ιωαννίδης. Στο 93’ ο διαιτητής  Σπέντζας  θα υποδείξει πέναλτι  για τον Α.Ο.Τ. Την εσχάτη θα ανάλαβει να εκτελέσει ο Λάμπρου Αν.  γράφοντας  μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς το τελικό 4-3.

ΒΙΝΤΕΟ με την εκτέλεση του πέναλτι στο 93΄...

ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟ: ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΘ., ΑΡΝΤΙ ΜΕΜΑ., ΝΤΟΥΣΙΑΣ ΑΘ., ΤΣΑΦΑΡΑΚΗΣ Γ., ΚΟΖΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘ., ΓΚΟΥΤΖΙΟΜΗΤΡΟΣ Θ., ΔΑΝΑΤΣΑΣ Θ., ΠΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤ. (45’ ΒΗΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤ.), ΠΕΛΕΚΑΣ Κ., ΛΑΜΠΡΟΥ ΑΝ., ΛΑΜΠΡΟΥ ΧΡ. (76’ ΒΛΑΧΑΒΑΣ ΠΑΝ.).

ΠΛΑΤΑΝΟΡΡΕΥΜΑ: ΔΕΛΝΙΩΤΗΣ Ν., ΛΑΣΠΑΣ ΑΝ., ΜΥΛΩΝΑΣ Ι., ΝΕΣΤΟΡΑΣ Γ., ΛΕΠΙΔΑΣ Ν., ΠΡΑΣΣΟΣ Γ., ΠΡΑΣΣΟΣ ΑΡ., ΤΖΙΟΥΤΖΙΑΣ ΑΛ., ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ Ι., ΚΑΚΑΦΙΚΑΣ Β., ΛΙΑΚΟΣ Γ..

Καλή η διαιτησία των Σπέντζα, Σύκου, Πραχάλη.

Β.Γ.


Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014/18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - Α.Ο.ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ 0-4

Άνετη επικράτηση του ΑΟ Τρανοβάλτου στο γήπεδο της Ροδιανής, με αντίπαλο την Αγία Παρασκευή. Η νεανική και με αρκετές απουσίες για ακόμα ένα παιχνίδι ομάδα του ΑΟΤ  πήρε το τρίποντο και παραμένει αήττητη για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι (2-2-0 συνολικά). Μετά τα τελευταία αποτελέσματα έχει ανασάνει βαθμολογικά, έπειτα από την κακή συγκομιδή πόντων στον πρώτο γύρο.

Οι φάσεις του παιχνιδιού:

Στο 15΄ σουτ του Ι. Καραμήτρου θα σταματήσει στο κάθετο δοκάρι.

Στο 25' το σκορ άνοιξε ο Κ. Πελέκας, μετά απο κάθετη πάσα του Μ. Δανάτσα από αριστερά, ο οποίος με την «βοήθεια» του τερματοφύλακα έκανε το 0-1.

Στο 30' και πάλι ο Μ. Δανάτσας θα βρει τον Ι. Καραμήτρο ο οποίος με σουτ από πολύ πλάγια θέση θα κάνει το 0-2.

Στο διάστημα από το 30΄ μέχρι και το ημίχρονο ο ΑΟΤ είχε αρκετές ευκαιρίες, με τους Μ. Δανάτσα και Ι. Καραμήτρο να αστοχούν. 

Στην επανάληψη είχαμε το ίδιο σκηνικό, με τους Ντούσια Αθ. στο 75' να κάνει με πλασέ το 0-3 και τον Πατσικόπουλο Ευστ. στο 90' το 0-4.

Κ.Π.-Β.Γ.


Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014/17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟ – ΛΙΒΑΔΕΡΟ 2-2

aotliv1_1aotliv1_2aotliv1_6

Δραματικό φινάλε επεφύλασσε το γειτονικό ντέρμπι μεταξύ των ομάδων του ΑΟ Τρανοβάλτου και της Αναγέννησης Λιβαδερού, που έληξε με σκορ 2-2, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης, το απόγευμα του Σαββάτου 1 Φεβρουαρίου 2014, στο γήπεδο Τρανοβάλτου.
...το ΒΙΝΤΕΟ του αγώνα

Το πρώτο ημίχρονο ήταν γενικά μέτριο με λίγες καλές φάσεις. Σε μια από αυτές, σε άτσαλο γύρισμα αμυντικού των φιλοξενούμενων η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του και αποκρούστηκε. Τα στείρο 0-0 του ημιχρόνου ήταν το επιστέγασμα των προσπαθειών των δυο ομάδων.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά και προηγήθηκαν στο 54΄ με κοντινό πλασέ του Τάσου Λάμπρου, μετά από φάση διαρκείας, όπου οι αμυντικοί του Λιβαδερού δεν κατάφεραν να απομακρύνουν τη μπάλα και έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία στο 62΄ να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, όταν δυνατό σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι! Στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης οι παίκτες του Λιβαδερού ανέβασαν την απόδοσή τους, απείλησαν σε δυο περιπτώσεις και κατάφεραν να ισοφαρίσουν με κοντινό πλασέ του Γιάννη Τσιτσιούρη στο 83΄. Ενώ δεν είχαν κοπάσει ακόμη οι πανηγυρισμοί των φιλοξενούμενων το Τρανόβαλτο πέτυχε το 2-1 στο 85΄ με κεφαλιά του Ηλία Γκούμα παίρνοντας και πάλι «κεφάλι» στο σκορ. Μπαίνοντας στις καθυστερήσεις του, το Λιβαδερό, που είχε εντείνει τις προσπάθειές του, κέρδισε πέναλτι στο 92΄ σε μαρκάρισμα του Γιάννη Τσιτσιούρη μέσα στην περιοχή. Το πέναλτι, για τον καταλογισμό του οποίου διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι, εκτέλεσε ο ίδιος ο Γιάννης Τσιτσιούρης -ένας πολύ ταλαντούχος ποδοσφαιριστής- που πέτυχε και το δεύτερο γκολ της ομάδας του και ισοφάρισε σε 2-2!

Καλή η διαιτησία του Διαμαντή (επόπτες Βασιλειάδης – Χρυσοστομίδης), που δέχτηκε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων στον καταλογισμό του πέναλτι, περισσότερο για το χρονικό σημείο που –κατά την άποψη του διαιτητή που ήταν κοντά στη φάση- υποδείχτηκε (92΄).

aotliv1_4aotliv1_5aotliv1_3aotliv1_7

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΑΟ ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ: Ιωαννίδης Αθ., Κοζικόπουλος Αθ., Νακόπουλος Αθ. (77΄ Πατσικόπουλος), Γκούμας Ηλ., Τσακαράκης Γ., Γκουτζιομήτρος Θ., Πελέκας Κ., Λάμπρος Αν., Καραμήτρος Ι.  (72΄ Ντούσιας), Λάμπρος Χ. (45΄ Βητόπουλος Αντ.), Δανάτσας Θ.  

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΒΑΔΕΡΟΥ: Δισερής Γ., Πουρνάρας Ι., Ζάνι Ι., Βέττας Κ., Μίχος Μ., Τσιτσιούρης Ι., Τζήκας Ι., Νατσιόπουλος Α., Παπαχαρισίου Δ., Παπαγεωργίου Α., Βέττας Δ.

Στην αποστολή: Βρόντζος, Ζαραμπούκας, Ζάνι Λ., Πουρνάρας, Καρανίκος.

Γιώργος Μαστρ.


Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014/Γήπεδο Αργίλου/16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 

ΔΑΝΑΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ - Α.Ο.ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ 1-2
.

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Ο.Τ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ! ΣΚΟΡΕΡΣ, Ο ΤΑΣΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ ΣΤΟ 40' ME ΠΕΝΑΛΤΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΔΑΝΑΤΣΑΣ ΜΑΚΗΣ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΣΕ 1-1  ΚΑΙ Ο ΔΑΝΑΤΣΑΣ MAKHΣ ΣΤΟ 65' ΜΕ ΣΟΥΤ "ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ" ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ 1-2, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΒΑΘΙΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ.

ΣΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΒΟΥΡΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΛΟΓΩ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΩΝ (ΒΗΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤ., ΓΚΡΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣ., ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΘ., ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ ΙΩ.).

ΝΩΡΙΤΕΡΑ, ΣΤΟ 13', ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟ 1-0 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΜΕ ΣΟΥΤ ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΣΤΟ 25' ΚΑΙ 30' ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΔΑΝΑΤΣΑ ΕΝΩ Ο ΔΑΝΑΤΣΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΔΟΚΑΡΙ ΣΤΟ 75'. ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΔΑΝΑΩΝ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΑ ΙΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΔΟΚΑΡΙ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΤΟΥ Α.Ο.Τ.!

ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΟΤ: ΔΗΜΩΚΑΣ ΣΑΚΗΣ, ΜΕΜΑ ΑΡΝΤΙ, ΝΤΟΥΣΙΑΣ ΣΑΚΗΣ, ΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΚΗΣ, ΤΣΑΦΑΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΟΖΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΚΗΣ (70' ΠΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΘΗΣ), ΓΚΟΥΤΖΙΟΜΗΤΡΟΣ ΘΩΜΑΣ, ΠΕΛΕΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΔΑΝΑΤΣΑΣ ΘΩΜΑΣ, ΛΑΜΠΡΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΛΑΜΠΡΟΥ ΤΑΣΟΣ.

ΚΑΛΗ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ - ΗΛΙΑΔΗ - ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.

Β.Γ.

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014/15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΟ Τρανοβάλτου – Κοζάνη 2004 1-1 

aot18.1_1aot18.1_2aot18.1_3

Ένα ματς διαφήμιση του τοπικού ποδοσφαίρου, με  πολλές ευκαιρίες, δοκάρια γκολ, δύναμη και  πάθος  είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στο παιχνίδι ΑΟ Τρανοβάλτου - Κοζάνη 2004 1-1.

Είναι από αυτά τα παιχνίδια που λες μόλις ο διαιτητής σφυρίζει την λήξη: "Κρίμα που τελείωσε!" Οι δύο ομάδες έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο πρόσφεραν απλόχερα καλό θέαμα, με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει και να χάνονται εκατέρωθεν μεγάλες ευκαιρίες.

Οι γηπεδούχοι με την εμφάνιση τους έδειξαν ότι έχουν μεγάλες δυνατότητες και ότι η ως τώρα η βαθμολογική τους θέση  αν μη τι άλλο τους αδικεί. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι κατέβηκαν με ακόμα πιο μικρό μέσο όρο ηλικίας  αφού ο κ. Μανδραβέλης άρχισε να δίνει χρόνο συμμετοχής και σε νεαρούς που δεν είχαν παίξει αρκετά στον πρώτο γύρο.

Τα πιτσιρίκια έδειξαν ποδοσφαιρικό θράσος  δικαιώνοντας τον προπονητή τους.

Φάσεις και γκολ
Στο 3’ σουτ Δανάτσα λίγο έξω.
Στο 6’ σέντρα του Ράπτη στην περιοχή, σουτ του Ζιαζιά, αποκρούει ο Ιωαννίδης
Στο 9’ κόρνερ Ράπτη, κεφαλιά Γκούμα άουτ
Στο 12’ από τα’ αριστερά ο Λάμπρος θα βγάλει τη σέντρα, ωραία κεφαλιά του Κουζικόπουλου 1-0
Στο 22’ ωραία προσπάθεια και σουτ του Λάμπρου Α., αποκρούει ο Τσατσόπουλος
Στο 30΄σέντρα Φωλίνα, μέσα στην περιοχή, γυριστό σουτ του Ράπτη, μπλοκάρει ο Ιωαννίδης
Στο 37΄ωραίος συνδιασμός  Νάννου,  Χαρισίου  και τελικό αποδέκτη τον Γιαννόπουλο που θα σουτάρει για να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Ιωαννίδης
Στο 39΄βαθιά μπαλιά Παπανικολάου, διώχνει ο Ιωαννίδης, η μπάλα στρώνεται στα όρια της περιοχής στον Χαρισίου που θα πλασάρει σε κενή εστία, άουτ
Στο 40΄Δανάτσας δυνατό σουτ μπλοκάρει ο Τσατσόπουλος
Στο 41΄διαγώνιο σουτ Καραμήτρου στο κάθετο δοκάρι
Στο 44΄ο Ράπτης θα σουτάρει μέσα από την περιοχή, ο Ιωαννίδης θα αποκρούσει, η μπάλα θα φτάσει στον Φωλίνα που θα μπει μ' αυτήν στα δίχτυα για την ισοφάριση 1-1
Στο 50΄φάουλ του Μπικόπουλου γυριστή κεφαλιά Γκούμα μπλοκάρει ο Τσατσόπουλος
Στο 52΄σέντρα σουτ του Ζιαζιά διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Ιωαννίδης
Στο 58΄σέντρα Φωλίνα, σουτ του Χαρισίου λίγο έξω από την μικρή περιοχή τελευταία στιγμή η μπάλα κοντράρει σε σώμα και περνάει κόρνερ. Το κόρνερ εκτελεί ο Ράπτης, σύγχυση στην περιοχή, η μπάλα μετά από κόντρες  φτάνει στον Γκούμα που σε κενή εστία σουτάρει άουτ !!!
Στο 61΄κόρνερ με τον Καραμήτρο, κεφαλιά του Βητόπουλου, μπλοκάρει ο Τσατσόπουλος
Στο 70΄δυνατό σουτ του Χαρισίου η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι
Στο 71΄ο Πατσικόπουλος μόνος απέναντι στον Τσατσόπουλο πλασάρει, αλλά ο τερματοφύλακας της Κοζάνης 2004 αποσοβεί τον κίνδυνο
Στο 75΄σέντρα Κοζικόπουλου κεφαλιά του Καραμήτρου μπλοκάρει ο Τσατσόπουλος
Στο 81΄ωραίο σουτ του Ράπτη, λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι
Στο 90΄λίγο έλεψε το Τρανόβαλτο να πάρει το τρίποντο όταν σε φάση διαρκείας στα καρέ του Τσατσόπουλου, οι αμυντικοί της Κοζάνης  2004, Γκόυμας και Παπαδημήτριου με την βοήθεια και του δοκαριού αποσόβησαν βέβαιο γκολ !!!
trakoz18_1trakoz18_2trakoz18_3trakoz18_4

ΑΟΤρανοβάλτου: Ιωαννίδης, Κοζικόπουλος, Μπικόπουλος, Τσαφαρίκης, Βητόπουλος, Γκουτζομήτρος, Πελέκας, Λάμπρος Α., Δανάτσας (65’ Πατσικόπουλος), Λάμπρος Χρ. (76’ Ντούσιας), Καραμήτρος.

Κοζάνη 2004: Τσατσόπουλος, Ζιαζιάς (67’ Αντωνιάδης), Φωλίνας (75’ Καλύβας), Γκούμας, Παπαδημητρίου, Παπανικολάου, Νάνος (80’ Νίκος), Καραθανάσης, Γιαννόπουλος, Ράπτης, Χαρισίου.  

Διαιτητής: Δρυστέλλας
Βοηθοί: Τσατσαρούκης, Κοντοβαζίδης (ΣΔ Λάρισας)
maties sta sport

 

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013/13η (τελευταία) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 1ου ΓΥΡΟΥ

ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟ - ΛΕΥΚΟΠΗΓΗ 1-1 


Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013/12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

AIANH –TΡΑΝΟΒΑΛΤΟ 6-0

ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ…

Δεν έχει τέλος το μαρτύριο αυτό για την ομάδα του  Α.Ο.Τρανοβάλτου που υπέστη νέα ήττα–διασυρμό και στην Αιανή. Το φάσμα του  υποβιβασμού πλέον έχει κάνει την εμφάνιση του στο στρατόπεδο των κανονιέρηδων και όπως έχει η κατάσταση όλοι εύχονται να μην έχουν το ίδιο εφιαλτικό φινάλε με την περσινή σεζόν όπου η ομάδα σώθηκε  την τελευταία αγωνιστική.

Πολλά τα ερωτήματα για την κακή εικόνα της άλλοτε κραταιής ομάδας των Καμβουνίων.

Το παιχνίδι δεν σηκώνει κριτική (3-0 ημίχρονο) καθώς όλοι οι παίχτες του Τρανοβάλτου είχαν παθητικό ρόλο στο ματς με εξαίρεση  τους Κώστα Πελέκα, Σάκη Νακόπουλο και Γιάννη Καραμήτρο που πάλεψαν όσο μπορούσαν.   

Το επόμενο μάτς με την Λευκοπηγή στο Τρανόβαλτο που είναι πραγματικά τελικός  θα κρίνει πολλά για τη  δύσκολη συνέχεια …

Σ.Π.-Β.Γ.


Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013/11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟ -  ΡΟΔΙΑΝΗ 3-5

ΞΥΠΝΗΣΕ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ...

Για ακόμα ένα παιχνίδι  οι παίχτες του Τρανοβάλτου είχαν παθητικό ρόλο στο α' μέρος και πριν καλά-καλά το καταλάβουν, βρέθηκαν να είναι πίσω στο σκορ με 0-3, χάρη σε τρία γκολ του Τζέλλου στο 5', στο 13' και στο 27'.

Στο ξεκίνημα του β’ μέρους  και συγκεκριμένα στο 46' θα γίνει το 0-4 από τον Κερασιώτη.

Από εκεί και μετά οι παίχτες του Α.Ο.Τ. ξύπνησαν, πίεσαν ασφυκτικά τον αντίπαλο και έχασαν πολλές  ευκαιρίες ακόμα και για ολική ανατροπή!

Η είσοδος του Στάθη Πατσικόπουλου έδωσε πνοή στην επίθεση του Τρανοβάλτου που αρχικά μείωσε  στο 47' με  σουτ του Καραμήτρου μετά από καταπληκτική ενέργεια του Πατσικόπουλου 1-4. Το 2-4 πάλι ο Καραμήτρος στο 52' με πέναλτυ. Στο 63' το 2-5 ο Νάννος για τη Ροδιανή σε αντεπίθεση κόντρα στη ροή του παιχνιδιού. Το 3-5 στο 75' ο Πατσικόπουλος θα αδειάσει τρεις παίχτες, θα στρώσει στον Καραμήτρο και με σουτ θα ξαναδώσει ελπίδες στην ομάδα του. Στο χρόνο που απέμεινε το Τρανόβαλτο έχασε τα …άχαστα  και έτσι απόμεινε με ακόμα μία οδυνηρή ήττα.

Η συνέχεια πλέον πολύ δύσκολη με την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Τ. να είναι στο ναδίρ και την ανάγκη για βαθμούς τεράστια.

 Β.Γ.


Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013/10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΥΛΩΝ -  Α.Ο.ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ  3-2

.

Την ευκαιρία να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, έχασε ο ΑΟ Τρανοβάλτου την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013, γνωρίζοντας μια ακόμη ήττα εκτός έδρας από τον Απόλλωνα Αυλών με σκορ 3-2, αν και προηγήθηκε δυο φορές!

Έτσι φαίνεται να μην έχει τέλος  ο αγωνιστικός "κατήφορος" για τον Α.Ο.Τ., ο οποίος  "κατάφερε" να χάσει ένα παιχνίδι που ήταν στα μέτρα του. Η ομάδα του Τρανοβάλτου προηγήθηκε στο 40΄ με το Γιάννη Καραμήτρο, αλλά δέχτηκε την ισοφάριση πριν τη λήξη του ημιχρόνου (44΄).  Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο ΑΟΤ ήταν και πάλι καλύτερος και προηγήθηκε εκ νέου και πάλι με ένα πολύ ωραίο γκολ του Γιάννη Καραμήτρου στο 70΄.

Δυστυχώς όμως στο τελευταίο πεντάλεπτο (85΄ και 88΄) η γηπεδούχος ομάδα έκανε την ολική ανατροπή  και πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη.

Στην ομάδα του Τρανοβάλτου, μετά τα τελευταία άσχημα και ατυχή -σε κάποιες περιπτώσεις- αποτελέσματα, υπάρχει έντονος προβληματισμός, με τη διαπίστωση ότι η ομάδα πρέπει  να ανακάμψει άμεσα για να πάρει βαθμούς, προκειμένου να αποφύγει το σενάριο της περσινής δύσκολης περιόδου, όπου η ομάδα είχε σωθεί στην τελευταία αγωνιστική.   


 

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013/9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟ - ΚΛΕΙΤΟΣ 0-6


Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013/8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Α.Ε. ΚΡΑΝΙΔΙΩΝ – Α.Ο. ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ 1-0

Νέα ήττα "με κάτω τα χέρια" για το Τρανόβαλτο στα Κρανίδια, καθώς δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα και να απειλήσει την εστία των γηπεδούχων. Οι παίκτες των Κρανιδίων μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και έχασαν δυο καλές ευκαιρίες ως το 30'.  Το Τρανόβαλτο στην πρώτη ουσιαστικά επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ θα πετύχει γκολ με κεφαλιά του Στάθη Πατσικόπουλου  που ακυρώθηκε για οφσάιντ. Στο 35' μετά από φάουλ θα γίνει το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Στο β' μέρος είχαμε το ίδιο σκηνικό με τους φιλοξενούμενους να έχουν παθητικό ρόλο. Δυστυχώς στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε και το άσχημο περιστατικό  με τον τραυματισμό του τερματοφύλακα του ΑΟΤ Σάκη που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κοζάνης, όπου του έγιναν ράμματα στο κεφάλι. Τον άτυχο τερματοφύλακα αντικατέστησε ο  Χρήστος Γκαντέρης, ο οποίος πραγματοποίησε δυο πολύ καλές επεμβάσεις κρατώντας το σκορ στο τελικό 1-0. Τέλος στο 80' αποβλήθηκε για τον Α.Ο.Τ. ο Αντώνης Βητόπουλος για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Β.Γ. 


Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013/7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 

ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟ – ΠΡΩΤΟΧΩΡΙ 1-3  
. 

aotNOE13_2Νέα εντός έδρας ήττα για το Τρανόβαλτο από τον πρωτοπόρο Κένταυρο Πρωτοχωρίου και προβληματισμός για το γεγονός ότι οι καλές εμφανίσεις της ομάδας δεν συνδυάζονται με θετικά αποτελέσματα, αφού και στο παιχνίδι του Σαββάτου το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού.

Η ομάδα του Τρανοβάλτου ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και κατάφερε να περιορίσει τους πρωτοπόρους σε παθητικό ρόλο σε όλο το α΄ μέρος χωρίς να δεχτεί ούτε μία απειλή ευκαιρίας!! Στο 20' κάθετη μπαλιά του Γκρανόπουλου Β. στον Δανάτσα Μ., νικήθηκε στο τετ α τετ από τον γκολκίπερ του Πρωτοχωρίου Παρχαρίδη, ο οποίος επίσης στο 30' σε σουτ φωτοβολίδα του Καραμήτρου Γ. θα κάνει την απόκρουση του ματς. Άλλες 3 καλές στιγμές είχε ο ΑΟΤ στο πρώτο ημίχρονο  με Χρ.Λάμπρου στο 33΄, Βητόπουλο Αν. στο 38' και Γκουτζιομήτρο Θ. στο 43'. 

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και είχαν δυο καλές στιγμές ως στο 65', όταν με κεφαλιά ο Σιαπανίδης έκανε το 0-1. Γρήγορα στο 73’ έγινε και το 0-2 με σουτ του Σαμουκατσίδη.

Στο 75' οι φιλοξενούμενοι  θα μείνουν με 10 παίχτες και ενώ ο Α.Ο.Τ. πίεζε να μειώσει χάνοντας 2-3 κλασσικές ευκαιρίες, σε αντεπίθεση ο Κυριακίδης Δ. με φανταστική ενέργεια θα κρεμάσει τον Ιωαννίδη για το 0-3 στο 90'.

 Στο 92' επίσης με πανέμορφο σλάλομ και πλασέ ο Τάσος Λάμπρου θα γράψει το τελικό 1-3.

 

Α.Ο.ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ: Ιωαννίδης Αθ., Πελέκας Κ., Γκουτζιομήτρος Θ., Κοζικόπουλος Αθ., Ντούσιας Αθ., Γκρανόπουλος Β., Λάμπρου Αν., Καραμήτρος Ι., Δανάτσας Θ., Βητόπουλος Αν., Λάμπρου Χρ. (46΄ Νακόπουλος Αθ.)

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΠΡΩΤΟΧΩΡΙΟΥ (Σταθόπουλος): Παρχαρίδης, Σαμουκατσίδης , Κυριακίδης Ρ. , Μπούκος Ηλ., Γεωργιάδης, Μουλάι, Μπούκος Αλ., Τσολάκης, Κυριακίδης Δ., Σιαπανίδης, Κατσίκας.     


 

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013/6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΛΑΤΑΝΟΡΕΜΑ - Α.Ο.ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ 7-5
 
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΑΠΟ ΓΚΟΛ....
 
Έπαιξαν ...πόλο  Πλατανόρεμα και Τρανόβαλτο κάνοντας το σκορ της αγωνιστικής 7-5!!!! Ημίχρονο 5-4!!!!
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 μέσα σε 3 λεπτά με δύο κεφαλιές απο κόρνερ στο 20' και στο 23'. Ο Α.Ο.Τ. πέρασε στην αντεπίθεση και μείωσε αρχικά με τον Χρ. Ντανάτσα με πλασέ στο 30' και ισοφάρισε σε 2-2 ο Γιάννης Καραμήτρος με δυνατό σούτ αφού πρώτα έπαιξε το 1-2 με τον Λάμπρου στο 33'. Το Πλατανόρεμα θα κάνει το 3-2 με φάουλ στο 37'  για να απαντήσει ο Δανάτσας Μάκης με γυριστό σουτ στο 39'(3-3). Το 4-3 θα γίνει με σούτ για τους γηπεδούχους στο 42' για να ισοφαρίσει ξανά ο Δανάτσας Μάκης με πλασέ σε 4-4 στο 44' μετά απο ασίστ του Λάμπρου. Στο 45' θα γίνει και πάλι με σουτ το 5-4 για το Πλατανόρεμα.!!!!!
Στο β' μέρος ο Α.Ο.Τ. ο Γκρανόπουλος Βασίλης με απευθείας εκτέλεση φάουλ θα ξαναφέρει το μάτς στα ίσια γράφοντας το 5-5 στο 63', για να γίνει το 6-5 στο 82' με σουτ εκτός περιοχής για τους γηπεδούχους και να κλειδώσουν τη νίκη με πλασέ στο 87' με το 7-5!!!!!
 
ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟ: ΜΑΤΟΥΛΑΣ ΠΑΝ, ΠΕΛΕΚΑΣ Κ.(45' ΝΤΟΥΣΙΑΣ ΑΘ.), ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ Γ. (60' ΛΑΜΠΡΟΥ ΧΡ.), ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ ΝΙΚ, ΚΟΖΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘ., ΓΚΡΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣ., ΓΚΟΥΤΖΙΟΜΗΤΡΟΣ Θ., ΛΑΜΠΡΟΣ ΑΝ., ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ ΙΩΑΝ., ΔΑΝΑΤΣΑΣ Θ., ΝΤΑΝΑΤΣΑΣ ΧΡ.
Β.Γ.

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013/5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 Α.Ο.ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ - ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1-2   
.

 Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου που θέλει την ομάδα που χάνει ευκαιρίες να τιμωρείται στο τέλος  επιβεβαιώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο του Τρανοβάλτου. Ο Α.Ο.Τ. ήταν καταιγιστικός και πολύ καλύτερος από τον αντίπαλο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και αν οι παίχτες του ήταν εύστοχοι στην τελική προσπάθεια  θα είχαν ένα εύκολο απόγευμα...

Στο α' μέρος  μεγάλες ευκαιρίες θα χαθούν για τον Α.Ο.Τ. ως το 25' όπου μετά από κόρνερ  και σουτ μέσα από την περιοχή η ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ θα κάνει το 0-1.

 Στο 28' ο Βητόπουλος Αντ. θα κερδίσει πέναλτι για τον Α.Ο.Τ. στο οποίο όμως ο ίδιος θα αστοχίσει.

 Στο β' μέρος το ίδιο σκηνικό με την ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ να φτάνει στο 0-2 στο 60' με σουτ εκτός περιοχής κόντρα στη ροή του αγώνα. Στο 73' ο Γκρανόπουλος Βασ. θα βρεί τον Βητόπουλο Αντ. που θα μειώσει με πλασέ σε 1-2. Στο χρόνο που απέμεινε χάθηκαν 3-4 μεγάλες ευκαιρίες απο τους γηπεδούχους για την ισοφάριση και η λήξη βρήκε τους παίχτες της ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ να πανηγυρίζουν τη δεύτερη  σερί εκτός  έδρας νίκη.

ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟ: ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΘ., ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ Γ. (45' ΛΑΜΠΡΟΥ ΧΡ.), ΓΚΟΥΤΖΙΟΜΗΤΡΟΣ Θ., ΚΟΖΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘ., ΔΗΜΩΚΑΣ ΑΘ. (55' ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ Ι.), ΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘ., ΓΚΡΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Β., ΔΑΝΑΤΣΑΣ Θ., ΛΑΜΠΡΟΥ ΑΝ., ΠΕΛΕΚΑΣ Κ.(70' ΠΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤ.), ΒΗΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤ.

Β.Γ.


Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013/3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΟ ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ – ΔΑΝΑΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ 2-1
.

aot5.10.13Την πρώτη της νίκη, για την περίοδο 2013-2014, πέτυχε η ομάδα του ΑΟ Τρανοβάλτου το απόγευμα του Σαββάτου 5 Οκτωβρίου 2013, επί της ομάδας ΔΑΝΑΟΙ 2000 Κοζάνης, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Β΄ κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης.

Η ομάδα του Τρανοβάλτου ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και κατάφερε να προηγηθεί στο 4’, όταν μετά από σέντρα-σουτ του Θωμά Δανάτσα, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά της ο Χρήστος Ντανάτσας με προβολή την έστειλε στα δίχτυα γράφοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Γρήγορα όμως, στο 16’, οι φιλοξενούμενοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσια, αφού ισοφάρισαν με απευθείας χτύπημα φάουλ. Και πάλι όμως το Τρανόβαλτο είχε άμεση την απάντηση, και μετά τρία λεπτά (στο 19’) κατάφερε να πετύχει ένα πολύ ωραίο γκολ, όταν μετά από χτύπημα φάουλ του Χρήστου Ντανάτσα, με τακουνάκι ο Βητόπουλος βρήκε αμαρκάριστο το Θωμά Δανάτσα που δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το παιχνίδι δεν είχε μεγάλες φάσεις στις δυο εστίες, ήταν αμφίρροπο και δυνατό, που στοίχισε από μια αποβολή (με 2η κίτρινη) για κάθε ομάδα. Το τελικό σφύριγμα βρήκε του παίκτες του ΑΟΤ να πανηγυρίζουν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Μια νίκη αναμφισβήτητα δίκαια…

Αρκετά καλή η διαιτησία των Δραγώγια-Αμαραντίδη-Χατζή.

A.K.

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Α΄ ΓΥΡΟΥ  1ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013-2014

Το πρόγραμμα των αγώνων του 1ου γύρου περιόδου 2013-2014 στον 1ο Όμιλο της Β΄ κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης, όπου αγωνίζεται και ο Α.Ο. Τρανοβάλτου, έχει ως εξής:

1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

21 Σεπτεμβρίου 2013, 16:30 ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ
Α.Ο. ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ – Φ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ

-:-

21 Σεπτεμβρίου 2013, 16:30 ΛΙΒΑΔΕΡΟΥ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΒΑΔΕΡΟΥ – ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ

-:-

21 Σεπτεμβρίου 2013, 16:30 ΡΟΔΙΑΝΗΣ
Μ.Α.Π.Σ. ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΥΛΩΝ

-:-

22 Σεπτεμβρίου 2013, 11:00 ΑΡΓΙΛΟΥ
ΔΑΝΑΟΙ 2000 ΚΟΖΑΝΗΣ – ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΑΙΑΝΗΣ

-:-

22 Σεπτεμβρίου 2013, 11:00 ΝΕΑΣ ΝΙΚΟΠΟΛΗΣ
ΚΟΖΑΝΗ 2004 – Μ. ΑΛΕΞ. ΛΕΥΚΟΠΗΓΗΣ

-:-

22 Σεπτεμβρίου 2013, 16:30 ΠΛΑΤΑΝΟΡΡΕΥΜΑΤΟΣ
ΕΡΜΗΣ ΠΛΑΤΑΝΟΡΡΕΥΜΑΤΟΣ – ΑΣΤΡΑΠΗ ΚΛΕΙΤΟΥ

-:-

22 Σεπτεμβρίου 2013, 16:30 ΠΡΩΤΟΧΩΡΙΟΥ
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΠΡΩΤΟΧΩΡΙΟΥ – Α.Ε. ΚΡΑΝΙΔΙΩΝ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

28 Σεπτεμβρίου 2013, 16:30 ΡΟΔΙΑΝΗΣ
ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ – ΕΡΜΗΣ ΠΛΑΤΑΝΟΡΡΕΥΜΑΤΟΣ

-:-

29 Σεπτεμβρίου 2013, 11:00 ΝΕΑΣ ΝΙΚΟΠΟΛΗΣ
ΚΟΖΑΝΗ 2004 – Α.Ο. ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ

-:-

29 Σεπτεμβρίου 2013, 16:30 ΒΑΤΕΡΟΥ
Φ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ – ΔΑΝΑΟΙ 2000 ΚΟΖΑΝΗΣ

-:-

29 Σεπτεμβρίου 2013, 16:30 ΑΙΑΝΗΣ
ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΑΙΑΝΗΣ – Μ.Α.Π.Σ. ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

-:-

29 Σεπτεμβρίου 2013, 16:30 ΑΡΓΙΛΟΥ
ΑΣΤΡΑΠΗ ΚΛΕΙΤΟΥ – Α.Ε. ΚΡΑΝΙΔΙΩΝ

-:-

29 Σεπτεμβρίου 2013, 16:30 ΑΥΛΩΝ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΥΛΩΝ – ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΠΡΩΤΟΧΩΡΙΟΥ

-:-

29 Σεπτεμβρίου 2013, 16:30 ΠΡΩΤΟΧΩΡΙΟΥ
Μ. ΑΛΕΞ. ΛΕΥΚΟΠΗΓΗΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΒΑΔΕΡΟΥ

 

 

3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

5 Οκτωβρίου 2013, 16:30 ΛΙΒΑΔΕΡΟΥ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΒΑΔΕΡΟΥ – ΚΟΖΑΝΗ 2004

-:-

5 Οκτωβρίου 2013, 16:30 ΡΟΔΙΑΝΗΣ
Μ.Α.Π.Σ. ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – Φ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ

-:-

5 Οκτωβρίου 2013, 16:30 ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ
Α.Ο. ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ – ΔΑΝΑΟΙ 2000 ΚΟΖΑΝΗΣ

-:-

6 Οκτωβρίου 2013, 16:30 ΚΡΑΝΙΔΙΩΝ
Α.Ε. ΚΡΑΝΙΔΙΩΝ – ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ

-:-

6 Οκτωβρίου 2013, 16:30 ΑΡΓΙΛΟΥ
ΑΣΤΡΑΠΗ ΚΛΕΙΤΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΥΛΩΝ

-:-

6 Οκτωβρίου 2013, 16:30 ΠΛΑΤΑΝΟΡΡΕΥΜΑΤΟΣ
ΕΡΜΗΣ ΠΛΑΤΑΝΟΡΡΕΥΜΑΤΟΣ – Μ. ΑΛΕΞ. ΛΕΥΚΟΠΗΓΗΣ

-:-

6 Οκτωβρίου 2013, 16:30 ΠΡΩΤΟΧΩΡΙΟΥ
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΠΡΩΤΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΑΙΑΝΗΣ

 

 

4Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

12 Οκτωβρίου 2013, 16:00 ΛΙΒΑΔΕΡΟΥ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΒΑΔΕΡΟΥ – Α.Ο. ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ

-:-

12 Οκτωβρίου 2013, 16:00 ΡΟΔΙΑΝΗΣ
ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΥΛΩΝ

-:-

13 Οκτωβρίου 2013, 11:00 ΝΕΑΣ ΝΙΚΟΠΟΛΗΣ
ΚΟΖΑΝΗ 2004 – ΕΡΜΗΣ ΠΛΑΤΑΝΟΡΡΕΥΜΑΤΟΣ

-:-

13 Οκτωβρίου 2013, 11:00 ΑΡΓΙΛΟΥ
ΔΑΝΑΟΙ 2000 ΚΟΖΑΝΗΣ – Μ.Α.Π.Σ. ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

-:-

13 Οκτωβρίου 2013, 16:00 ΑΙΑΝΗΣ
ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΑΙΑΝΗΣ – ΑΣΤΡΑΠΗ ΚΛΕΙΤΟΥ

-:-

13 Οκτωβρίου 2013, 16:00 ΠΡΩΤΟΧΩΡΙΟΥ
Μ. ΑΛΕΞ. ΛΕΥΚΟΠΗΓΗΣ – Α.Ε. ΚΡΑΝΙΔΙΩΝ

-:-

13 Οκτωβρίου 2013, 16:00 ΒΑΤΕΡΟΥ
Φ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ – ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΠΡΩΤΟΧΩΡΙΟΥ

 

 

5Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

19 Οκτωβρίου 2013, 16:00 ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ
Α.Ο. ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ – Μ.Α.Π.Σ. ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

-:-

19 Οκτωβρίου 2013, 16:00 ΡΟΔΙΑΝΗΣ
ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ – ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΑΙΑΝΗΣ

-:-

20 Οκτωβρίου 2013, 16:00 ΠΛΑΤΑΝΟΡΡΕΥΜΑΤΟΣ
ΕΡΜΗΣ ΠΛΑΤΑΝΟΡΡΕΥΜΑΤΟΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΒΑΔΕΡΟΥ

-:-

20 Οκτωβρίου 2013, 16:00 ΠΡΩΤΟΧΩΡΙΟΥ
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΠΡΩΤΟΧΩΡΙΟΥ – ΔΑΝΑΟΙ 2000 ΚΟΖΑΝΗΣ

-:-

20 Οκτωβρίου 2013, 16:00 ΚΡΑΝΙΔΙΩΝ
Α.Ε. ΚΡΑΝΙΔΙΩΝ – ΚΟΖΑΝΗ 2004

-:-

20 Οκτωβρίου 2013, 16:00 ΑΡΓΙΛΟΥ
ΑΣΤΡΑΠΗ ΚΛΕΙΤΟΥ – Φ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ

-:-

20 Οκτωβρίου 2013, 16:00 ΑΥΛΩΝ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΥΛΩΝ – Μ. ΑΛΕΞ. ΛΕΥΚΟΠΗΓΗΣ

 

 

6Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

26 Οκτωβρίου 2013, 16:00 ΛΙΒΑΔΕΡΟΥ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΒΑΔΕΡΟΥ – Α.Ε. ΚΡΑΝΙΔΙΩΝ

-:-

26 Οκτωβρίου 2013, 16:00 ΝΕΑΣ ΝΙΚΟΠΟΛΗΣ
ΚΟΖΑΝΗ 2004 – ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΥΛΩΝ

-:-

26 Οκτωβρίου 2013, 16:00 ΡΟΔΙΑΝΗΣ
Μ.Α.Π.Σ. ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΠΡΩΤΟΧΩΡΙΟΥ

-:-

27 Οκτωβρίου 2013, 11:00 ΑΡΓΙΛΟΥ
ΔΑΝΑΟΙ 2000 ΚΟΖΑΝΗΣ – ΑΣΤΡΑΠΗ ΚΛΕΙΤΟΥ

-:-

27 Οκτωβρίου 2013, 15:00 ΒΑΤΕΡΟΥ
Φ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ – ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ

-:-

27 Οκτωβρίου 2013, 15:00 ΠΡΩΤΟΧΩΡΙΟΥ
Μ. ΑΛΕΞ. ΛΕΥΚΟΠΗΓΗΣ – ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΑΙΑΝΗΣ

-:-

27 Οκτωβρίου 2013, 15:00 ΠΛΑΤΑΝΟΡΡΕΥΜΑΤΟΣ
ΕΡΜΗΣ ΠΛΑΤΑΝΟΡΡΕΥΜΑΤΟΣ – Α.Ο. ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ

 

 

7Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

2 Νοεμβρίου 2013, 15:00 ΡΟΔΙΑΝΗΣ
ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ – ΔΑΝΑΟΙ 2000 ΚΟΖΑΝΗΣ

-:-

2 Νοεμβρίου 2013, 15:00 ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ
Α.Ο. ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ – ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΠΡΩΤΟΧΩΡΙΟΥ

-:-

3 Νοεμβρίου 2013, 15:00 ΚΡΑΝΙΔΙΩΝ
Α.Ε. ΚΡΑΝΙΔΙΩΝ – ΕΡΜΗΣ ΠΛΑΤΑΝΟΡΡΕΥΜΑΤΟΣ

-:-

3 Νοεμβρίου 2013, 15:00 ΑΙΑΝΗΣ
ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΑΙΑΝΗΣ – ΚΟΖΑΝΗ 2004

-:-

3 Νοεμβρίου 2013, 15:00 ΑΡΓΙΛΟΥ
ΑΣΤΡΑΠΗ ΚΛΕΙΤΟΥ – Μ.Α.Π.Σ. ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

-:-

3 Νοεμβρίου 2013, 15:00 ΑΥΛΩΝ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΥΛΩΝ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΒΑΔΕΡΟΥ

-:-

3 Νοεμβρίου 2013, 15:00 ΠΡΩΤΟΧΩΡΙΟΥ
Μ. ΑΛΕΞ. ΛΕΥΚΟΠΗΓΗΣ – Φ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ

 

 

8Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

9 Νοεμβρίου 2013, 15:00 ΡΟΔΙΑΝΗΣ
Μ.Α.Π.Σ. ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ

-:-

9 Νοεμβρίου 2013, 15:00 ΛΙΒΑΔΕΡΟΥ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΒΑΔΕΡΟΥ – ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΑΙΑΝΗΣ

-:-

10 Νοεμβρίου 2013, 11:00 ΝΕΑΣ ΝΙΚΟΠΟΛΗΣ
ΚΟΖΑΝΗ 2004 – Φ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ

-:-

10 Νοεμβρίου 2013, 11:00 ΑΡΓΙΛΟΥ
ΔΑΝΑΟΙ 2000 ΚΟΖΑΝΗΣ – Μ. ΑΛΕΞ. ΛΕΥΚΟΠΗΓΗΣ

-:-

10 Νοεμβρίου 2013, 15:00 ΚΡΑΝΙΔΙΩΝ
Α.Ε. ΚΡΑΝΙΔΙΩΝ – Α.Ο. ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ

-:-

10 Νοεμβρίου 2013, 15:00 ΠΡΩΤΟΧΩΡΙΟΥ
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΠΡΩΤΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΣΤΡΑΠΗ ΚΛΕΙΤΟΥ

-:-

10 Νοεμβρίου 2013, 15:00 ΠΛΑΤΑΝΟΡΡΕΥΜΑΤΟΣ
ΕΡΜΗΣ ΠΛΑΤΑΝΟΡΡΕΥΜΑΤΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΥΛΩΝ

 

 

9Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

16 Νοεμβρίου 2013, 15:00 ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ
Α.Ο. ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ – ΑΣΤΡΑΠΗ ΚΛΕΙΤΟΥ

-:-

16 Νοεμβρίου 2013, 15:00 ΡΟΔΙΑΝΗΣ
ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ – ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΠΡΩΤΟΧΩΡΙΟΥ

-:-

17 Νοεμβρίου 2013, 11:00 ΑΡΓΙΛΟΥ
ΔΑΝΑΟΙ 2000 ΚΟΖΑΝΗΣ – ΚΟΖΑΝΗ 2004

-:-

17 Νοεμβρίου 2013, 15:00 ΠΡΩΤΟΧΩΡΙΟΥ
Μ. ΑΛΕΞ. ΛΕΥΚΟΠΗΓΗΣ – Μ.Α.Π.Σ. ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

-:-

17 Νοεμβρίου 2013, 15:00 ΑΥΛΩΝ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΥΛΩΝ – Α.Ε. ΚΡΑΝΙΔΙΩΝ

-:-

17 Νοεμβρίου 2013, 15:00 ΑΙΑΝΗΣ
ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΑΙΑΝΗΣ – ΕΡΜΗΣ ΠΛΑΤΑΝΟΡΡΕΥΜΑΤΟΣ

-:-

17 Νοεμβρίου 2013, 15:00 ΒΑΤΕΡΟΥ
Φ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΒΑΔΕΡΟΥ

 

 

10Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

23 Νοεμβρίου 2013, 15:00 ΛΙΒΑΔΕΡΟΥ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΒΑΔΕΡΟΥ – ΔΑΝΑΟΙ 2000 ΚΟΖΑΝΗΣ

-:-

23 Νοεμβρίου 2013, 15:00 ΡΟΔΙΑΝΗΣ
Μ.Α.Π.Σ. ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΚΟΖΑΝΗ 2004

-:-

24 Νοεμβρίου 2013, 15:00 ΚΡΑΝΙΔΙΩΝ
Α.Ε. ΚΡΑΝΙΔΙΩΝ – ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΑΙΑΝΗΣ

-:-

24 Νοεμβρίου 2013, 15:00 ΑΡΓΙΛΟΥ
ΑΣΤΡΑΠΗ ΚΛΕΙΤΟΥ – ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ

-:-

24 Νοεμβρίου 2013, 15:00 ΑΥΛΩΝ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΥΛΩΝ – Α.Ο. ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ

-:-

24 Νοεμβρίου 2013, 15:00 ΠΛΑΤΑΝΟΡΡΕΥΜΑΤΟΣ
ΕΡΜΗΣ ΠΛΑΤΑΝΟΡΡΕΥΜΑΤΟΣ – Φ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ

-:-

24 Νοεμβρίου 2013, 15:00 ΠΡΩΤΟΧΩΡΙΟΥ
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΠΡΩΤΟΧΩΡΙΟΥ – Μ. ΑΛΕΞ. ΛΕΥΚΟΠΗΓΗΣ

 

 

11Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

30 Νοεμβρίου 2013, 15:00 ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ
Α.Ο. ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ – ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ

-:-

30 Νοεμβρίου 2013, 15:00 ΡΟΔΙΑΝΗΣ
Μ.Α.Π.Σ. ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΒΑΔΕΡΟΥ

-:-

1 Δεκεμβρίου 2013, 11:00 ΝΕΑΣ ΝΙΚΟΠΟΛΗΣ
ΚΟΖΑΝΗ 2004 – ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΠΡΩΤΟΧΩΡΙΟΥ

-:-

1 Δεκεμβρίου 2013, 11:00 ΑΡΓΙΛΟΥ
ΔΑΝΑΟΙ 2000 ΚΟΖΑΝΗΣ – ΕΡΜΗΣ ΠΛΑΤΑΝΟΡΡΕΥΜΑΤΟΣ

-:-

1 Δεκεμβρίου 2013, 15:00 ΠΡΩΤΟΧΩΡΙΟΥ
Μ. ΑΛΕΞ. ΛΕΥΚΟΠΗΓΗΣ – ΑΣΤΡΑΠΗ ΚΛΕΙΤΟΥ

-:-

1 Δεκεμβρίου 2013, 15:00 ΒΑΤΕΡΟΥ
Φ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ – Α.Ε. ΚΡΑΝΙΔΙΩΝ

-:-

1 Δεκεμβρίου 2013, 15:00 ΑΙΑΝΗΣ
ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΑΙΑΝΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΥΛΩΝ

 

 

12Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

7 Δεκεμβρίου 2013, 15:00 ΡΟΔΙΑΝΗΣ
ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ – Μ. ΑΛΕΞ. ΛΕΥΚΟΠΗΓΗΣ

-:-

8 Δεκεμβρίου 2013, 15:00 ΠΡΩΤΟΧΩΡΙΟΥ
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΠΡΩΤΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΒΑΔΕΡΟΥ

-:-

8 Δεκεμβρίου 2013, 15:00 ΑΡΓΙΛΟΥ
ΑΣΤΡΑΠΗ ΚΛΕΙΤΟΥ – ΚΟΖΑΝΗ 2004

-:-

8 Δεκεμβρίου 2013, 15:00 ΚΡΑΝΙΔΙΩΝ
Α.Ε. ΚΡΑΝΙΔΙΩΝ – ΔΑΝΑΟΙ 2000 ΚΟΖΑΝΗΣ

-:-

8 Δεκεμβρίου 2013, 15:00 ΑΥΛΩΝ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΥΛΩΝ – Φ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ

-:-

8 Δεκεμβρίου 2013, 15:00 ΠΛΑΤΑΝΟΡΡΕΥΜΑΤΟΣ
ΕΡΜΗΣ ΠΛΑΤΑΝΟΡΡΕΥΜΑΤΟΣ – Μ.Α.Π.Σ. ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

-:-

8 Δεκεμβρίου 2013, 15:00 ΑΙΑΝΗΣ
ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΑΙΑΝΗΣ – Α.Ο. ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ

 

 

13Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

14 Δεκεμβρίου 2013, 15:00 ΛΙΒΑΔΕΡΟΥ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΒΑΔΕΡΟΥ – ΑΣΤΡΑΠΗ ΚΛΕΙΤΟΥ

-:-

14 Δεκεμβρίου 2013, 15:00 ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ
Α.Ο. ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ – Μ. ΑΛΕΞ. ΛΕΥΚΟΠΗΓΗΣ

-:-

14 Δεκεμβρίου 2013, 15:00 ΡΟΔΙΑΝΗΣ
Μ.Α.Π.Σ. ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – Α.Ε. ΚΡΑΝΙΔΙΩΝ

-:-

15 Δεκεμβρίου 2013, 11:00 ΑΡΓΙΛΟΥ
ΔΑΝΑΟΙ 2000 ΚΟΖΑΝΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΥΛΩΝ

-:-

15 Δεκεμβρίου 2013, 11:00 ΝΕΑΣ ΝΙΚΟΠΟΛΗΣ
ΚΟΖΑΝΗ 2004 – ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ

-:-

15 Δεκεμβρίου 2013, 15:00 ΒΑΤΕΡΟΥ
Φ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ – ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΑΙΑΝΗΣ

-:-

15 Δεκεμβρίου 2013, 15:00 ΠΡΩΤΟΧΩΡΙΟΥ
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΠΡΩΤΟΧΩΡΙΟΥ – ΕΡΜΗΣ ΠΛΑΤΑΝΟΡΡΕΥΜΑΤΟΣ