nark52Συνελήφθη σήμερα (04-02-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, 30χρονος υπήκοος Αλβανίας για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ακινητοποιήθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 30χρονο, ο οποίος προ του ελέγχου, απέρριψε από το όχημα -2- ταξιδιωτικούς σάκους, που περιείχαν -24- συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -21- κιλών και -713- γραμμαρίων. Από τη συνεχιζόμενη έρευνα προέκυψε ότι, στο ανωτέρω όχημα επέβαινε ως συνοδηγός και 35χρονος ομοεθνής του, ο οποίος είχε αποβιβασθεί νωρίτερα του αστυνομικού ελέγχου και είχε απομακρυνθεί πεζός, εκμεταλλευόμενος το δύσβατο της περιοχής.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • -21- κιλά και -713- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
  • ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,
  • -1- κινητό τηλέφωνο με -1- κάρτα SIM  και
  • τα χρηματικά ποσά των -90- Ευρώ και -1000- Λεκ Αλβανίας.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 35χρονου, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, συνεχίζονται ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς.

Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του δικογραφία, θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

nark52