--gefz311Ο Θωμάς Μιχαήλ, δυόμιση χρόνια μετά που έδωσε δείγμα βρέθηκε συμβατός και είναι και αυτός Ελπίδα ζωής για κάποιο συνάνθρωπο.

Μάιος 2015 καλεσμένοι από το συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης «Η Αγάπη» να τιμήσουμε με την παρουσία μας τα 40 χρόνια από την ίδρυση του.

                Πήγαμε με τα δώρα μας και φυσικά το κυριότερο ήταν να τους εντάξουμε στη Δωρεά Μυελού των Οστών, αφού στην προγραμματισμένη Αιμοδοσία πήραμε δείγμα από τους προσερχόμενους αιμοδότες, δείχνοντας έμπρακτα την απλότητα της όλης διαδικασίας. Ένας από αυτούς τους Αιμοδότες είναι και ο Θωμάς Μιχάλης, ο 17ος που βρέθηκε συμβατός και είναι ενθουσιασμένος με τη ιδέα ότι θα σώσει μια Ζωή, έναν άνθρωπο.
                Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής» εύχεται και ευελπιστεί όσοι διαβάζουν αυτή τη δημοσίευση να κινητοποιηθούν και να γίνουν δότες Μυελού των Οστών (όσοι δεν έχουν γίνει) και να έχουν την τύχη και την ευλογία να είναι αυτοί οι επόμενοι συμβατοί δωρητές Ζωής!

Ενημέρωση και λήψη δείγματος Μυελού των Οστών, κάθε μέρα στο γραφείο του Συλλόγου Π. Χαρίση 23
Επόμενες δράσεις είναι Αιμοδοσία στο Πανεπιστήμιο την Τρίτη 7/11/2017 το πρωί, Αιμοδοσία στο γραφείο την Τετάρτη 8/11/2017 στο γραφείο και Ολοήμερη Αιμοδοσία στο ΤΕΙ την Τρίτη 14/11/2017

               

Χάρισε Ζωή - Νίκησε τη λευχαιμία!

Για το Δ.Σ.

Τσαουσίδης Θεόδωρος

--gefz311