epml104pr 17Ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν  για την 105η επέτειο της μάχης των Λαζαράδων.

ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

   0800 Έπαρση Σημαίας - Όρθρος και Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό  Κοιμήσεως  της Θεοτόκου Λαζαράδων.

   1030 Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Λαζαράδων. Επιμνημόσυνη δέηση στον χώρο του μνημείου Πεσόντωνστην Πλατεία Λαζαράδων και στη συνέχεια εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον εκπαιδευτικό του Δημοτικού Σχολείου Τρανοβάλτου κ. Γκουτζιομήτρο Ανδρέα. Κατάθεση στεφάνων. Σιγή ενός λεπτού, Εθνικός Ύμνος.

   1130 Δημοτικοί χοροί από τα τμήματα του Πολιτιστικού – Μορφωτικού Συλλόγου Τρανοβάλτου «Η Αναγέννηση»  στην Πλατεία Λαζαράδων.            

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΙΙ

Ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσειςπου θα πραγματοποιηθούν για την 105η επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης των Σερβίων από τον τουρκικό ζυγό.

Ο Δήμαρχος

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

--------

ΤΡΙΤΗ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

ekdmos910pr 170800 Έπαρση Σημαίας – Όρθρος και Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων  Ευλαμπίου και Ευλαμπίας στα «Στενά Πόρτες». (6ο χλμ. Εθνικής Οδού Σερβίων – Λάρισας).

1030 Επίσημη Δοξολογία, Επιμνημόσυνη Δέηση στο χώρο του Ηρώου και στη συνέχεια εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον καθηγητή του ΕΠΑΛ Σερβίων κ. Νασίκα Απόστολο, Κατάθεση στεφάνων, Σιγή ενός λεπτού, Εθνικός Ύμνος.

1130    Παρέλαση στην Κεντρική Οδό Ανδρέα Παπανδρέου.

1200 Παραδοσιακοί χοροί από τμήματα του Μορφωτικού Συλλόγου Σερβίων «ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ» Παραδοσιακοί χοροί από τμήματα του Μορφωτικού Συλλόγου Σερβίων «ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ»

ΕΚΔΗΛΩΣΗ Μ.Ο. ΣΕΡΒΙΩΝ «ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ»

ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

1930 Σέρβια / Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου: Ομιλία από την κ. Ανθούλα Φιλιππίδου, Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών και Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, με θέμα: «Το ιστορικό πλαίσιο των Βαλκανικών Πολέμων και οι μετέπειτα πολιτικές εξελίξεις».