naftom59Το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου διεξήχθη η 10η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης Κωπηλασίας στο Μαυροχώρι Καστοριάς για τις κατηγορίες αρχαρίων παίδων / κορασίδων. Στην διοργάνωση συμμετείχαν 27 ναυταθλητικοί όμιλοι από όλη την Ελλάδα με 233 αθλητές, καθώς και η κωπηλατική ομοσπονδία Κύπρου.

Ο Ναυτικός Όμιλος Κοζάνης «Ο Αλιάκμων» συμμετείχε με 6 αθλητές σε τρία αγωνίσματα, στο σκιφ (1x) αρχαρίων παίδων, στο σκιφ (1Χ) αρχαρίων κορασίδων  και στο τετραπλό σκιφ (4x) αρχαρίων κορασίδων. Τα πληρώματα, αφού αγωνίστηκαν δυναμικά και με επιτυχία στην προκριματική φάση, πέρασαν όλα στην 6άδα του μεγάλου τελικού του κάθε αγωνίσματος!

Η τελική κατάταξη στα αγωνίσματα αυτά  είναι:                                                                                                      

- Το σκιφ (1x) αρχαρίων παίδων, 2η θέση – ασημένιο μετάλλιο στην πανελλήνια κατάταξη με τον Δημήτρη Μακαρώνα

- Το τετραπλό σκίφ (4x) αρχαρίων κορασίδων,  5η θέση στην πανελλήνια κατάταξη με τις Μαρία Πεκοπούλου Τσικαρδάνη, Δέσποινα Μπούσμπα, Λεμονιά Μακρυγιάννη και Κυριακή Μεχτερίδου.

- Το σκίφ (1x) αρχαρίων κορασίδων,  6η θέση στην πανελλήνια κατάταξη με την Αλεξάνδρα Παφίλη.

(βλέπε και http://kopilasia.gr/%CE):   

Ο Ναυτικός όμιλος Κοζάνης καταλαμβάνει έτσι την 6η θέση μεταξύ των σωματείων όλης της χώρας (Πηγή: http://kopilasia.gr/%CE%BD%)

Το αποτέλεσμα αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό διότι κατακτήθηκε από τους μικρούς αθλητές της κατηγορίας αρχαρίων παίδων – κορασίδων που αποτελούν το νέο δυναμικό του ομίλου μας και την συνέχεια των μεγαλύτερων κατηγοριών.

Το Δ.Σ. συγχαίρει τους αθλητές του για τις επιτυχίες τους και τους εύχεται ακόμη περισσότερες διακρίσεις στο μέλλον, καλή πρόοδο και καλή τύχη.

Επίσης συγχαίρει τους προπονητές, Δημαρά Χαράλαμπο και Λαπίκωφ Αναστάσιο, για την εξαιρετική δουλειά τους και την αποτελεσματική καθοδήγηση των παιδιών. 

Τέλος ευχαριστεί τους γονείς των αθλητών/τριων και τους υπόλοιπους φίλους της ομάδος που συμπαραστάθηκαν και ενθάρρυναν τα παιδιά με την παρουσία τους στο κωπηλατοδρόμιο του Μαυροχωρίου Καστοριάς. Ευχαριστεί επίσης και όλους τους φίλους του ομίλου και τους χορηγούς που υποστηρίζουν με κάθε τρόπο τον ναυτικό όμιλο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

naftom59