mar74Επί ποδός βρίσκονται σωματεία και φορείς για το συλλαλητήριο που οργανώνουν ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και συνδικάτα σήμερα το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας, ενάντια στην πώληση μονάδων και ορυχείων της ΔΕΗ.

Στο συλλαλητήριο αναμένεται να λάβουν μέρος οι περισσότερες τοπικές εργατικές ενώσεις και σωματεία, όπως και εκπρόσωποι κομμάτων, τοπικοί άρχοντες κτλ.

Το Εργατικό Κέντρο Πτολεμαΐδας- Εορδαίας κάλεσε τους κατοίκους της περιοχής να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο, ενώ κήρυξε για σήμερα 3ωρη στάση εργασίας από τις  5μ.μ.-8μ.μ. για να  μπορέσουν οι εργαζόμενοι να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο.

«Δεν θα επιτρέψουμε την πώληση της ΔΕΗ», διεμήνυσε από την πλευρά του το Σωματείο «Σπάρτακος», προσθέτοντας ότι «το θέμα της ΔΕΗ είναι ένα θέμα που μάς αφορά όλους».

Αντίστοιχα, κάλεσμα προς όλους τους εργαζόμενους της ΔΕΗ  καθώς και  προς όλους τους πολίτες της  Δυτικής Μακεδονίας, να συμμετέχουν δυναμικά στο συλλαλητήριο απεύθυνε το Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΣΜΗΕ/ΔΕΗ η «Ένωση», η Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΕΛΜΕ) Εορδαίας, και πολλοί άλλοι φορείς και σωματεία.

energypress.gr

mar74