ipsimv213 Ένα χρόνιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας των Σερβίων και κυρίως της αθλούμενης νεολαίας και των ανθρώπων του Α.Σ. ΤΙΤΑΝ Σερβίων γίνεται πραγματικότητα με την υπογραφή από τον Δήμαρχο Σερβίων – Βελβεντού Αθανάσιο Κοσματόπουλο και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας...

...της σύμβασης του έργου που προβλέπει την τοποθέτηση συνθετικού τάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Σερβίων. Πρόκειται για την υλοποίηση ενός έργου ζωής για τους αθλητές στίβου του Α.Σ. ΤΙΤΑΝ που ουσιαστικά θα αλλάξει τα δεδομένα προπόνησης, προετοιμασίας και διοργάνωσης αγώνων, δίνοντας νέα προοπτική στην ήδη επιτυχημένη πορεία του συλλόγου.

Πιο συγκεκριμένα το έργο προβλέπει την κατασκευή του υπάρχοντος στίβου(350μ.) με έξι (6) διαδρομές και επίστρωση με συνθετικό τάπητα. (ταρτάν) Στη σημασία της τοποθέτησης συνθετικού τάπητα στο Στάδιο Σερβίων αναφέρθηκε ο κ. Κοσματόπουλος τονίζοντας ότι ήταν μία δέσμευση της Δημοτικής Αρχής που αρχικά εξασφάλισε την απαραίτητη πίστωση μέσα από το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα ΄΄ΕΑΠ 2012-2016΄΄ (Τοπικός Πόρος) και στη συνέχεια προχώρησε στο σχετικό διαγωνισμό. Για ένα έργο που θα δώσει λύση σε πολλά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν μέχρι και σήμερα οι αθλητές του έκανε λόγο ο Χρήστος Γυλτίδης προπονητής του τμήματος στίβου του Α.Σ. ΤΙΤΑΝ Σερβίων. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι τραυματισμοί ήταν σύνηθες φαινόμενο για τα παιδιά τη στιγμή μάλιστα που ο σύλλογος καταγράφει κάθε χρόνο διακρίσεις σε Πανελλήνιο επίπεδο σε όλες τις κατηγορίες και έχει δύο αθλητές στην εθνική ομάδα (Στέλλα Τζικανούλα, Κυριάκος Πηλίδης)

Έργο: «Κατασκευή Ανοιχτού Στίβου 350μ. έξι διαδρομών με συνθετικό τάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Σερβίων»

Προϋπολογισμός μελέτης 300χιλ. ευρώ

Κόστος κατασκευής 185.966,41(μέση τεκμαρτή έκπτωση 38,01%)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ipsimv213