aias-2Παιχνίδι μεταξύ των πρωτοπόρων της γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Κοζάνης (ισοβαθμούν με 18 βαθμούς, με ένα παιχνίδι λιγότερο η ομάδα του Περδίκκα), θα διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 3:00μμ στο γήπεδο του Περδίκκα, μεταξύ του Αίαντα Μικροβάλτου και της ομώνυμης ομάδας (Α.Ε. Περδίκκα), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του β’ γύρου.

Παιχνίδι που θα κρίνει εν πολλοίς και την πρωτιά στον τελικό πίνακα της βαθμολογίας, μιας και, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, οι δύο ομάδες από του χρόνου θα αγωνίζονται στη παραπάνω (β’) κατηγορία (ανεβαίνουν 3 ομάδες).

Έτσι με νίκη τους οι γηπεδούχοι της ΑΕ Περδίκκα θα «καπαρώσουν» την πρώτη θέση, ενώ νίκη της ομάδας του Μικροβάλτου θα καταστήσει αυτή φαβορί (ιδιαίτερα αν η διαφορά είναι πάνω από ένα γκολ).

Για τους παραπάνω λόγους, αξίζει η προσέλευση των φιλάθλων του Αίαντα στο αυριανό παιχνίδι…

ΥΓ. Οι ομάδες των Καμβουνίων αυτή την Κυριακή (ώρα 3:00μμ) θα αγωνιστούν ως εξής: ο Έλατος στη Νέα Νικόπολη (έδρα του) με τους Ακρίτες Κοζάνης, ο Μεταξάς στο γήπεδό του με τις Ελπίδες ΑΕ Κοζάνης και το Λιβαδερό στο Πλατανόρευμα. 

mikrovalto.gr

aias-2