aiasΠρεμιέρα 2ου γύρου για τα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κοζάνης το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Φεβρουαρίου 2017, επιτέλους, μετά 4 αναβολές λόγω ακαταλληλότητας των γηπέδων (κακοκαιρία).

Πρεμιέρα βέβαια και για τον Αίαντα Μικροβάλτου την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, που για πρώτη φορά για την περίοδο 2016-2017 θα αγωνιστεί στην έδρα του (λόγω των γνωστών προβλημάτων), το γήπεδο Τρανοβάλτου, με την ομάδα του Προαστίου στις 3:00 το απόγευμα.

Θυμίζουμε ότι ο Αίας διεκδικεί την άνοδο από τη γ' κατηγορία όπου αγωνίζεται, αφού το τέλος του πρώτου γύρου τον βρήκε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς, έναντι 18 βαθμών της ΑΕ Περδίκα που προπορεύεται και 12 της ΑΕ Καισαρειάς και 9 των Δαναών, που φαίνεται ότι θα διεκδικήσουν τις τρείς θέσεις ανόδου στη Β’ κατηγορία (ο Απόλλων βαθμών που ακολουθεί με 6 βαθμούς, δείχνει πρακτικά να έμεινε εκτός «κούρσας» ανόδου).

Έτσι, η ομάδα του Μικροβάλτου, δείχνοντας πολύ καλό πρόσωπο στον 1ο γύρο, θα χρειαστεί, πέρα από την αγωνιστική προσήλωση, και τη συμπαράσταση των φιλάθλων του, ώστε από την επόμενη περίοδο να τη δούμε αγωνιζόμενη στη β' κατηγορία.

Μετά το πέρας του αγώνα, περί τις 6:00 μ.μ., θα γίνει η κοπή πίτας της ομάδας στο Μικρόβαλτο (καφέ Heaven Ax. Καβουρίδη). 

mikrovalto.gr

aias61116 - 102