troxsiat32Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον 29χρονο Τριαντάφυλλο Διάφα από τη Σιάτιστα!

Ο νεαρός έχασε τη ζωή του σε τροχαίο κοντά στη Θήβα σήμερα τα ξημερώματα, 

…σύμφωνα με τις πληροφορίες του siera fm, χωρίς μέχρι αυτή τη στιγμή να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο 29χρονος είχε τελειώσει τη Γυμναστική Ακαδημία και δούλευε και ως αθλητικός συντάκτης, ενώ επί σειρά ετών αγωνίστηκε κάτω από τα δοκάρια στις ομάδες της Σιάτιστας!

Τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του…

sierafm.gr

Δείτε νεότερο σχετικό ρεπορτάζ του lamiareport.gr

Πώς έγινε το φριχτό τροχαίο στην εθνική οδό

Μια 44χρονη γυναίκα και ένας 29χρονος αστυνομικός βρήκαν τραγικό θάνατο, όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο δικό του αυτοκίνητο, που είχε τουμπάρει και είχε ακινητοποιηθεί, στην αριστερή λωρίδα, μέσα στην εθνική οδό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άτυχος 29χρονος είναι αστυνομικός και υπηρετεί ως ειδικός φρουρός σε υπηρεσία της Αττικής, ενώ η 44χρονη φέρεται να διέμενε στην Γερμανία, είναι όμως Ελληνίδα.

Πώς έγινε το κακό

Το τραγικό συμβάν έγινε στη 1:00 τα ξημερώματα στην εθνική οδό Λαμίας - Αθηνών, λίγο πριν το Κάστρο Βοιωτίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αρχικά ένα ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο 29χρονος Ειδικός Φρουρός και μια 44χρονη, από άγνωστη αιτία, ανετράπη στο 119χλμ της ΠΑΘΕ μέσα στην εθνική οδό και ακινητοποιήθηκε στην αριστερή λωρίδα. Είναι άγνωστο αν ο νεαρός και η γυναίκα είχαν τραυματιστεί ή απλά είχαν εγκλωβιστεί μετά την ανατροπή μέσα στο δρόμο.

Οι πληροφορίες θέλουν τον νεαρό αστυνομικό να έχει βγει έξω από το τουμπαρισμένο αυτοκίνητο και να προσπαθεί να βοηθήσει την 44χρονη η οποία είχε εγκλωβιστεί μέσα σε αυτό. Η συνέχεια όμως είναι φρικτή. Ένα άλλο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 48χρονος υπήκοος Αρμενίας, ήρθε και έπεσε πάνω στο αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο με μεγάλη ταχύτητα. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο νεαρός άνδρας και 44χρονη βρήκαν τραγικό θάνατο επί τόπου. Μαρτυρίες διερχόμενων οδηγών στο LamiaReport κάνουν λόγο για διαμελισμένα κορμιά μέσα στην άσφαλτο.

Ο 48χρονος οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου τραυματίστηκε ελαφρά. Στο τροχαίο ενεπλάκη και τρίτο αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου προσέκρουσε πάνω στα διαλυμένα κομμάτια των δυο προηγούμενων και το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί κάποιος άλλος.

Προανάκριση για το φρικτό αυτό τροχαίο, που στοίχισε τη ζωή σε δυο νέους ανθρώπους, διενεργεί η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας.

Στη φωτογραφία που ακολουθεί, την οποία έβγαλε διερχόμενος οδηγός, φαίνεται η σφοδρότητα της σύγκρουσης.

lamiareport.gr

troxsiat32