metxor17 1_-_1Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Μεταξιωτών Κοζάνης, το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017. Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα του κόσμου από την Πρόεδρο των μελών του Δ.Σ. του Σ.Μ.Κ. η οποία ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους στην εκδήλωση.

Ακολούθησε η απονομή επαίνων και αναμνηστικών δώρων στους αριστεύσαντες μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου και στους εισαχθέντες σε κάποιο Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. της χώρας και παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου. Ακολούθησε γλέντι μέχρι το πρωί με την ορχήστρα «Λόζιος κι Ανακατωσιά» (Γιάννης Γρίβας).

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: ο Περιφερειακός Σύμβουλος Φ. Κεχαγιάς, ο Πρόεδρος του Μεταξά Γ. Μλαχάβας, ο Πρόεδρος του Ε.Μ.Α.Σ Μεταξά Σ.Ζήκος, εκπρόσωποι των Συλλόγων: Αγίου Αθανασίου, Αλώνια, Γρεβενιωτών, Φίλοι της Παράδοσης HOC, Λιβαδεριωτών Κοζάνης.

Να ευχαριστήσουμε επίσης τους δωροθέτες και τους χορηγούς μας, τα μέλη των χορευτικών μας τμημάτων, το χοροδιδάσκαλο Γ. Γκόγκο,τoνσχήμα ¨Λόζιος κι Ανακατωσιά" το οικ. Κέντρο "Event Plaza".

Σας ευχαριστούμε όλους!!

metxor17 1

metxor17 2metxor17 3metxor17 4

metxor17 5metxor17 6

fb/sylmetkoz