dimos Serbiwn Velbentou logotipo Για μία ακόμη φορά, ο επικεφαλής της «Ενωτικής Κίνησης» και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού κ. Βασίλης Κωνσταντόπουλος αναζητεί την προσωπική επιβεβαίωση ότι είναι ο μόνος που τα ξέρει όλα. Με τη διαφορά ότι...

...ο μόνος που το επιβεβαιώνει αυτό είναι ο ίδιος όπως πάντα μέσα από τα δικά του κείμενα και προσωπικές απόψεις.

Αδυνατώντας να κατανοήσει τον ρόλο του και την λειτουργία ενός δήμου, έχει περάσει από το στάδιο της αμφισβήτησης της Δημοτικής Αρχής, σε εκείνο της αμφισβήτησης και των καθ΄ ύλην αρμόδιων υπηρεσιών. Παλιά τακτική και συνήθειά του….εξάλλου είναι ο μόνος που τα ξέρει όλα.

Μετά από δύο συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου και συζητήθηκε το συγκεκριμένο θέμα αποπληρωμής ληξιπρόθεσμων οφειλών, επανέρχεται και επαναλαμβάνει τα ίδια έστω και αν δοθήκαν οι απαραίτητες απαντήσεις και εξηγήσεις.

Απλά να υπενθυμίσουμε ότι  από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής και της αρμόδιας υπηρεσίας υπήρξε αναλυτική καταγραφή ληξιπρόθεσμων οφειλών που δύνανται να επιχορηγηθούν για την αποπληρωμή τους, με βάση και τα στοιχεία του μητρώου δεσμεύσεων ενώ όπως συμφωνήθηκε και στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, θα τεθεί ερώτημα προς το αρμόδιο υπουργείο αν θα δοθεί η δυνατότητα για εγγραφή επιπλέον ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές που κατά τα λεγόμενά του, μία μπορεί να είναι 2εκ. ευρώ, την άλλη 1,5 εκ ευρώ,  ή 800χιλ. ευρώ ή 500χιλ. ευρώ…και πάει λέγοντας.

Όπως τότε, που ως δήμαρχος ο κ. Κωνσταντόπουλος με βεβαιότητα έλεγε ότι είχε μηδενίσει το χρέος του δήμου αλλά τα στοιχεία στη συνέχεια άλλα απέδειξαν.