erggeodr1016 1erggeodr1016 2

Τα καλά να λέγονται και να …γράφονται!

Βέβαια πάλι θα αναφερθούμε σε αυτονόητα, πάλι θα τονίσουμε ότι στην γενικότερα εγκαταλειμμένη περιοχή των Καμβουνίων, οποιαδήποτε μικρή παρέμβαση της πολιτείας θα αποτελεί …είδηση.

Έτσι δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τις παρεμβάσεις της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας:

- Στην διευθέτηση των ομβρίων υδάτων στο χώρο εισόδου του Γεωπάρκου των «Μπουχαριών», όπου με φρεάτια και υπόγειους αγωγούς, οδήγησαν τα νερά εκτός της λεκάνης του Γεωπάρκου, που σημειωτέον έχουν δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην υποδομή του περιπατητικού διαδρόμου (διάβρωση βάσεων στήριξης), με επαπειλούμενο κίνδυνο ακόμη και για του γεωλογικούς σχηματισμούς. Επιπλέον έγινε μια καλή προσπάθεια διευθέτησης του χώρου προσέγγισης και στάθμευσης των οχημάτων, με διάνοιξη και επίστρωση του χώρου με αμμοχάλικο.

erggeodr1016 3erggeodr1016 4erggeodr1016 5

-   Ευχάριστη έκπληξη -επί το έργο- η αποκατάσταση των αγροτικών δρόμων στο Μικρόβαλτο που ήταν σχεδόν απροσπέλαστοι από τα οχήματα (ανατολικά μέχρι το Λιβάδι και τον Αϊλιά και ΒΔ από τον Αγιο-Σωτήρα μέχρι το Κλίμα), όπου για πρώτη φορά -από ανέκαθεν-, διαπιστώσαμε τόσο επιμελημένη εργασία.

Υποσημείωση: Γκρέιντερ, μερίμνη Περιφέρειας...

erggeodr1016 6erggeodr1016 7erggeodr1016 8

Γ.Μ./mikrovalto.gr

Σχόλια   

Τζουκοπουλος Απόστολος
+2 # Τζουκοπουλος Απόστολος 22-10-2016 12:52
Γκρέιντερ ευγενική προσφορά Τζουκοπουλος Αγησιλάου ..του Ιωάννη ..Τον ευχαριστω παρα πολύ για την άμεση ανταπόκριση του .....

Σημ. admin: Επιθυμία του ιδίου ήταν να μην δημοσιοποιηθεί τίποτε...
Παράθεση