parth1684Εκδήλωση προβολής και προώθησης του τουριστικού προϊόντος της περιοχής του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού και των τοπικών προϊόντων, απευθείας στους καταναλωτές πραγματοποιήθηκε με επιτυχία με ειδικό σταντ στην παραλία Θεσσαλονίκης.

«Η παρουσίαση, ανέδειξε την σημασία της ανάπτυξης των τουριστικών ροών και την διαχρονική και σταθερή βελτίωσή τους, γεγονός που θα φέρει πιο κοντά το μεγαλύτερο αστικό κέντρο της Βόρειας Ελλάδας και θα συνδράμει στην ανάπτυξη της οικονομίας», σημειώνει ο Δήμαρχος Σερβίων Βελβεντού κ. Κοσματόπουλος  με αφορμή την εκδήλωση.

Επίσης, ανέφερε πως «ένα σημαντικό κομμάτι τουριστών από το εξωτερικό που επισκέπτεται την Θεσσαλονίκη μπορεί να αποτελέσει ένα ισχυρό αναπτυσσόμενο τουριστικό ρεύμα για τον Δήμο μας, μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό ρεύμα ποιοτικών επισκεπτών, ιδιαίτερα λαμβάνοντας υπόψη ότι το ενδιαφέρον τους εστιάζεται όχι μόνο στον ήλιο και την θάλασσα, αλλά στην ψυχαγωγία, τη γαστρονομία, την ιστορία και τον πολιτισμό. Η ανταπόκριση και η συμμετοχή του κόσμου ήταν πραγματικά εντυπωσιακή. Οι ενέργειες μας για την προβολή του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού, θα συνεχιστούν με αντίστοιχες δράσεις στο μέλλον».

Η ενέργεια συγχρηματοδοτείται στο πλαίσιο του τοπικού προγράμματος του Αξονα 4 «Προσέγγιση Leader» του προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδος 2007-2013» (Π.Α.Α.)της Ο.Τ.Δ. της ΑΝΚΟ ΑΕ με δικαιούχο τον Δήμο Σερβίων Βελβεντού.