oikepmave167Με την ομόφωνη έγκριση αποδοχής και κατανομής του ποσού των 590.251,12 € του προγράμματος ΣΑΕ 0758 Οικιστικά – Περιβάλλον, του έργου «Εξυγίανση – αποκατάσταση κτιριακών εγκαταστάσεων και περιβάλλοντος χώρου των ΜΑΒΕ – Κατασκευή ΧΥΤΑΜ», από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας που συνεδρίασε την Τρίτη 26 Ιουλίου, αναμένεται να γίνει επανεκκίνηση του έργου εξυγίανσης των κτιριακών εγκαταστάσεων των ΜΑΒΕ που είχε διακοπεί από τις 15/7 λόγω μη πληρωμής στον εργολάβο του πιστοποιημένου έργου και να επανέλθουν οι εργαζόμενοι στην εργασία τους.

Στα λοιπά θέματα του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού που συζητήθηκαν στην Οικονομική Επιτροπή, είχαμε:

- Έγκριση του αποτελέσματος του διαγωνισμού της 12ης Ιουλίου 2016 και κατακύρωσης του έργου: ΣΑΕΠ 0058 «Ολοκλήρωση εργασιών – εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης οικισμού Βαθυλάκκου Δήμου Σερβίων – Βελβεντού», στην τεχνική εταιρεία ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ που προσέφερε έκπτωση 55,57%. Ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου ήταν 336.000 € με τον ΦΠΑ.

- Διάθεση ποσού 5.000 € για το έργο «Άμεση αποκατάσταση της κυκλοφορίας των οχημάτων στο ορεινό δίκτυο Δήμου Σερβίων – Βελβεντού».

mikrovalto.gr