Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011/ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο  Αγιασμός στα σχολεία του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού

.

Agiasmos_1-12.9.11Το πρώτο κουδούνι για την νέα εκπαιδευτική χρονιά χτύπησε στα σχολεία του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού. Ο καθιερωμένος αγιασμός πραγματοποιήθηκε στις σχολικές μονάδες του Δήμου ενώ κοντά στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς του Γυμνασίου – Λυκείου Σερβίων, του Γυμνασίου – Λυκείου Βελβεντού και του Δημοτικού Σχολείου Βελβεντού βρέθηκε ο Δήμαρχος Βασίλης Κωνσταντόπουλος και σύμπασα η Δημοτική Αρχή.

Στο μήνυμα του ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού ευχήθηκε καλή, δημιουργική και παραγωγική χρονιά υπογραμμίζοντας το υψηλό εκπαιδευτικό επίπεδο των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου.  «Η έναρξη της σχολικής χρονιάς είναι η αφετηρία, για κάθε μαθητή, μιας νέας προσπάθειας ατομικής αλλά και συλλογικής, μαζί με τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς. Είμαστε πάντα δίπλα στην μαθητική κοινότητα, στηρίζουμε την προσπάθειά που γίνεται καθώς η παιδεία και η ποιότητα εκπαίδευσης αποτελεί προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή. Το σχολείο δεν περιορίζεται μόνο στην παροχή γνώσεων αλλά προσφέρει πολύτιμα εφόδια και αξίες όπως η υπευθυνότητα, η δημιουργικότητα, ο σεβασμός και η αγάπη για τον συνάνθρωπο η ευγενής άμιλλα και η συνεργασία. Στοιχεία απαραίτητα για κάθε ολοκληρωμένη προσωπικότητα. Είμαι βέβαιος πως θα δώσετε όλοι, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί, τον καλύτερό σας εαυτό ώστε η νέα σχολική χρονιά να είναι αποδοτική και δημιουργική» ανέφερε ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος.

Συνεργεία του Δήμου μετά και τη συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με τους Διευθυντές των σχολείων  και τις σχολικές επιτροπές ήδη έχουν πραγματοποιήσει και συνεχίζονται εργασίες συντήρησης με παρεμβάσεις και επιδιορθώσεις εσωτερικά και εξωτερικά των κτιρίων των εκπαιδευτικών μονάδων του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού.